Erotične zgodbe > Ubogljiva Mia 56 - Njena umazana želja

Aleks seveda ni mogel biti jezen nanjo. Sama sebi je rada govorila, da je izredno prisrčno bitje in njegov pogled je razkrival, da je bil v tistem trenutku enakega mnenja. Mia je vedela, da njen gospodar nebi imel nič proti, če bi se pod njegovim budnim očesom slekla in opravila potrebo sama. Vendar je upala, da jo bo na WC peljal Aleks, ker jo je občutek njegovega popolnega nadzora zelo vzburjala.
Njena želja se je hitro uresničila. Prijel jo je za roko in jo peljal do stranišča, kjer je potegnil dol njene tangice in jeans, katerega je ravno oblekel in jo posadil na straniščno školjko.
»Hitro opravi miška,« je rekel in se naslonil ob lijak.
Enkrat, ko je žuborenje v školjki ponehalo je imela Mia novo prošnjo.
»O joj!«
Je rekla in pokrila svojo usta z dlanjo v očitno zaigranem šoku.
»Obrisat se morem, sam se ne smem dotikat tm spodi… kaj bom pa zdej nardila?«
Aleks se je obrnil k njej in zmajal z glavo v smehu.
»O ti bučka,« je rekel in jo počohal po laseh.
»Če nebi bla tok srčkana bi te dal čez koleno veš.«
Spustil se je na kolena, odtrgal nekaj listkov toaletnega papirja in jo obrisal.
»Res maš srečo, da nisi naletela na kakega bolj zajebanega doma, ker ti bi mela tako rit, da sploh sedet nebi mogla.«
Je pripomnil, ko ji znova oblekel hlače.
»Vem, da mam srečo,« je rekla in ga igrivo poljubila na lice.
Hitro je nataknila svoje balerinke, vzela svojo torbico iz police in skupaj sta se odpravila do hotelske večerje.
»Veš nekak mam občutek, da bodo ljudje mislili, da sva najbolj dolgočasen par ever, ker sva cel dan samo v hotelski sobi.«
Je rekel in se nasmehnil.
»Al pa si bodo mislili, da sva ful zaljubljena in cel dan noro seksava,« je odvrnila in ga objela.
Glavna jed tistega večera so bili njoki v gobovi omaki. Miji je ugajalo dejstvo, da je bila hotelska hrana pogosto pristno istrska in ni poizkušala biti pretirano internacionalna, kot to pogosto počnejo drugi hoteli. Jedla je s močnim apetitom obenem pa je pohota vedno tlela nekje v kotu njenih možganov. To, kar je doživela čez dan ji j zelo ugajalo a hotela je še posladek. Pogledala je okoli sebe in se prepričala, da ju nihče ne sliši, nato pa se je za vsak slučaj nagnila še nekoliko naprej in govorila skoraj v šepetu.
»Nekaj bi te prosila,« je rekla, kot da bi šepetala o zaroti.
Njen ljubimec je obrnil pogled k njej.
»Rada bi, da me umiješ, da me daš pod tuš in me očistiš z lastnimi rokami.«
Opazila je, da zadnje čase pred njim vse bolj spontano izraža svoje želje, brez cenzure in brez, da bi jo skrbelo kaj si bo mislil o njej. Aleks je ob njenih besedah odložil vilice in jo pričel poslušati z velikim zanimanjem.
»Preden me daš pod tuš pa bi rada, da narediš nekaj z mano. Nekaj res svinjskega, nekaj takega, da se bom počutila kot umazana prasica in se bom pol res rabila umit.«
Njen gospodar se je ob tem nasmehnil in prikimal.
»Nama lahko prinesete še eno dvojno kavo in dva deci vode,« je z močnim glasom rekel mladi dami, ki se je ravno tedaj pomikala mimo njiju s polnim pladnjem krožnikov.
»Takoj gospod,« je odvrnila preden je izginila v kuhinjo.
Mia je ob tem takoj zakuhala, saj je vedela, da mora imeti njegovo naročilo nekakšno vezo z njeno prošnjo, kot se je tako rado dogajalo pa ni mogla uganiti kaj bi to lahko bilo.
»S takim tipom, kot je on nebi mogla nikol pri seksu zaspat. Siguren ma kak drug plan.«
Si je rekla.
Nekaj minut kasneje je natakarica prinesla njegovo naročilo. Misleč, da je za vsakogar od njiju ena do pijač je položila kavo k njemu in vodo k njej.
Aleks, ki je tedaj že skoraj končal z glavno jedjo je zdrsnil kozarec k Miji.
»Takoj spij oboje,« je rekel tiho vendar odločno in jo pogledal naravnost v oči.
Mia je prikimala. Kava je bila še vedno vroča zato se je najprej lotila kozarca vode. Tega je spila na eks, ob čemer ji je postalo nekoliko nerodno, saj je vse skupaj ni bilo videti preveč damsko. Ta trenutek jo je zaskrbelo, kaj si bodo drugi mislili o njej. Kavo je nato srkala med jedjo ob stalnem spraševanju, kar vse jo še čaka preden bo lahko to noč zatisnila oči.
Všeč ji je bilo dejstvo, da je bil takoj pripravljen ugoditi njeni želji, kljub dejstvu, da bi moral biti ta dan posvečen kazni za njen prejšnji prekršek. Je to kaj čudnega, da dom med kaznijo sužnji ugodi in izpolni njeno željo? Je njun odnos resnično pravi D/S odnos? Miji je bilo za ta vprašanja povsem vseeno. Všeč ji je bilo kar sta imela in to je bilo vse, kar je bilo pomembno. Na samem začetku te poredne poti se je odločila, da se ne bo obremenjevala s tem kdo prakticira »pravi« bdsm marveč bo poklonila svoje telo in svoje srce nekomu, ki bo ugajal obema.
Ko je zapičila vilice v svoj posladek je imela že precej dobro idejo o tem, kaj jo čaka. Vedela, je, da bi lahko celo napisala scenarij dane seanse, a t bi jo dolgočasilo. Rada je imela presenečenja.
»Te kej lulat tišči?«
Jo je vprašal, ko je dekle odneslo zadnje krožnike.
Njen sum je bil potrjen. Zdaj je bila skoraj prepričana, da bo del večera preživela pokrita z lastnimi izločki. Ob misli na to je zavzdihnila in pogoltnila velik cmok.
»Ne še gospod Aleks.«
»Potem pa greva malo na sprehod,« je rekel in ustal z mize.
Mia je prikimala in mu podala roko. Skupaj sta se odpravila do obale.
»Tisto, kar si spila bi morala kr kmalu čutit mucka. Kavo sem ti dal zato, ker je kofein diuretik.« je rekel, ko sta hodila med cipresami.
»Kaj pa je to?«
Ga je zmedeno vprašala.
»Nekaj kar pospešuje odvajanje urina.«
Aleks jo je tokrat vodil po povsem drugi poti, kot sta jo ubrala zadnjič. Po desetih minutah hoje sta prišla na del plaže, kjer je stal majhen bar v kovinskem kontejnerju.
»Pojdi tja in si kupi pol litra vode,« ji je ukazal.
Prikimala je in se odpravila k točilnemu pultu. Med potjo pa je že začela brskati po torbici za svojo denarnico. Najprej ji je prišlo na misel, da bi si kupila vodo z okusom, vendar si je hitro premislila. Vzela si je običajno vodo, saj v njej ni hotela uživati. Vsak takšen površinski užitek bi namreč pokvaril globlji perverzen užitek, ki je izhaja iz občutka, da je v vse skupaj prisiljena, da trpi. In to zasluženo. Ta logika bi se utegnila mnogim zdeti bizarna, a tak je bil miselni postopek Mie, ko je vsa vroča kri stekla v njeno vlažno ženskost in so njeni možgani delovali le na pohoti.
K svojemu gospodarju se je vrnila nekaj minut kasneje s plastenko v roki.
»Spij,« je rekel odločno.
Mia je brez besede ubogala. Zagledala se je v njegove ognjene oči in pol litrsko plastenko je spraznila v le nekaj sekundah. Za njenim hrbtom se je sonce ravno tedaj dotaknilo obzorja.
»Naslednjič se boš lahko polulala šele na moj ukaz v sobi. Do takrat sploh ne prosit, ker ti ne bom dovolil. Razumeš?«
»Da gospod Aleks,« je odvrnila obenem prestrašeno in vzburjeno.
»Pridna punca,« jo je pohvalil in jo pogladil po laseh.
Ne dolgo za tem je začutila prve znake male potrebe. Med njunim sprehodom je morala Mia stalno poročati kako močno jo tišči. Po slabi uri se je njen gospodar odločil, da se bosta vrnila v hotelsko sobo. Bila je hvaležna, da ni imel namena pretirano mučiti njen mehur obenem pa je bila izjemno vzburjena.
Dejstvo, da je nekdo nadzoroval njene najbolj osnovne biološke potrebe. Dejstvo, da bo morala čakati za dovoljenje za nekaj tako osnovnega se ji je zdelo globoko perverzno v najboljšem pomenu besede.
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Nuebogljiva

objavljeno 20.07.2018 ob 14:23 | komentirano 0x

Moja!

objavljeno 20.07.2018 ob 01:28 | komentirano 0x

Šok!!

objavljeno 19.07.2018 ob 14:00 | komentirano 0x

anala v naravi

objavljeno 19.07.2018 ob 12:14 | komentirano 0x

za poslušno učenko...

objavljeno 18.07.2018 ob 21:47 | komentirano 0x