Erotične zgodbe > Zasedenoigriva

Spoznala sva se na avanturah- Bilo je vroče poletje in seveda je bilo lepo sedeti v klimi in brskati po računalniku. Med klikanjem sem opazil njen profil. Bil je sveži, nekaj dni star. Začela sva si pisati, se spoznavati. Bila je v vezi. Imela je rada packaste stvari. Rada se je zadovoljevala na javnih krajih. Se razkazovala.
Zmenila sva se za nedolžno srečanje, brez seksa. Se pravi brez da jo fukam v pičko, vse drugo lahko.
Ker sem strasten ribič, sva se zmenila ob Muri da se dobiva. Ni ji bilo daleč in sem predlagal da naj pride s kolesom, teh 5 km, pa bo ja zmogla. Vse sva splanirala v naprej, da res nebi bilo kaj narobe. Prispel sem sam skoraj uro prej, pripravil vse stvari in čakal, ko sporoči, da gre od doma. Končno SMS, da je zajahala kolo. Po kratkem klicu sem ji povedal kje se mora peljati in še nekaj stvari. Oblečena je bila v trenirko, kratka majica in spodnje ter modrc. Sabo je imela nahrbtnik in nekaj stvari, katere sem naročil. Čez 10 minut sem jo poklical da sem vedel kak daleč je. Po opisu je imela še 10 minut do mene. Prva naloga je bila, da je morala priti brez modrčka in spodnjic. Mora jih dati v nahrbtnik in se pripeljati samo z majčko in trenirko. Take izzive je imela rada. Čez nekaj časa jo vidim, kako se mi približuje. Ko prispe je nasmejana. Pove da je pač malo pozna da se je morala slačiti v neki koruzi. Zahtevam da prinese en kos nekje 30 cm dolgo vejo iz gozda. Nedaleč stran je bila malo večja jasa, najbrž nekoč travnik. Šla sva tja in metal sem ji palico, kot kužeku, ona pa mi je morala nositi nazaj. Prav zabaval sem se, ko sem jo priganjal in zmerjal. Ko sem se naveličal, sem jo zvezal med dva drevesi, roke narazen in noge malo narazen. Ker je bil dogovor, da brez vaginalnega sexsa, sem prvo preveril, če je res brez spodnjic in modrca. Nato sem ji zavezal oči in poiskal dve koprivi. Slekel sem hlače, koliko je šlo in privzdignil majico nad prsi. Bila je brez besed. Prvi krik je bil, ko sem jo po nagi riti z koprivo. Uh, me je zmerjala in klela. Vendar sva nadaljevala, ko sem jo vprašal če neham. Zmenila sva se za 5 udarcev, če bo tiho po vsakem. Potem sem jo z prsti dobro obdelal in še sam zdrkal svojega za njo, da me ni videla, ter jo počasi odvezal, kajti zmanjkovalo je časa.
To je bilo najino prvo srečanje, ki pa ni bilo zadnje. Vedno ko sem lovil tam, sem ji poslal SMS in skoraj vedno ji je uspelo priti, da sva se igrala. Vendar o tem drugič.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Od jeze do veselja

objavljeno 19.10.2018 ob 18:46 | komentirano 0x

Razmišljanje o portalu

objavljeno 19.10.2018 ob 14:59 | komentirano 2x

Tokrat pa njen jeziček v moji ritki

objavljeno 19.10.2018 ob 13:23 | komentirano 0x

Če bi se ujeli v 4

objavljeno 19.10.2018 ob 13:00 | komentirano 1x

Mrzel kot ogenj

objavljeno 19.10.2018 ob 09:52 | komentirano 3x