Erotične zgodbe > Mlada leta

S hodnika se je zaslišal tlesk vhodnih vrat stanovanja, ki so se zaprla za njo. Zadovoljno sem se pretegnil na postelji, obsijani z nekaj sončnimi žarki, ki so silili nanjo izpod napol spuščenega roloja. Poslušal sem pomirjujoči oddaljeni hrup z ulice. V sobi so se mešale vonjave pomladi in nje. Opazoval sem svoj trebuh in mednožje, ki sta se svetila v soncu, še mokra od najinih lepljivih sokov. Občutil sem neskončen mir.
Pravzaprav še dobro, da sem se dopoldan odpravil na trg, sem si izrekel pohvalo v mislih. Najprej nekaj piv s prijatelji, potem pa pokušina primorskih vin… Ne vem, kdaj je prišla z družno ona. V lahni beli obleki. S pikami. Pike me spravljajo ob pamet. Pa ne pike na dalmatincih ali kaj podobnega, pike na ženskih oblekah. Če sem iskren, sem že večkrat sanjaril o njej in ugibal, kaj skriva pod obleko, a se na moje namige ni odzivala. Kaj se je natanko zgodilo danes, se ne spomnim več. Očitno so mi zaradi pik popustile zavore in sem ji šel težit. Na koncu sem jo uspel spraviti do stanovanja. Cimer je bil sicer doma, a je priden in v takih primerih ne komplicira, ampak se diskretno umakne. Spominjam se, kako sem se je, ko sva prišla v sobo, oklenil od zadaj, jo prižel k sebi, ji naslonil glavo na vrat in vohal njene lase, njen omamni vonj, lizal njen rahlo slani vrat. In potem čudoviti otip njenih gladkih stegen, ko sem ji segel pod krilo in se vztrajno vzpenjal z rokami proti njenemu mednožju. Prva zmaga, ko sem začutil vlažno toploto na njenih hlačkah in potem nadaljevanje pohoda, ko sem z roko segel podnje. Užitek do bolečin ko sem zatipal njeno mastno špranjo. Obožujem dobro razmočene pičke. Mislil sem, da bom eksplodiral in čas je bil za akcijo. Glede na svoje stanje sem se z neverjetno spretnostjo lotil slačenja njene obleke. Morda sem nezavedno napravil strateško oceno in si vtisnil v podzavest plan zadrg, gumbov in zavihkov. Hvala bogu, ni nosila nedrčka. V trenutku je bila gola. Obrnila se je k meni in mi začela odpenjati kratke hlače z veliko štrlino. Kakšno olajšanje, ko mi je končno osvobodila okamenelega kurca. Hlače in spodnjice so padle na tla. Majico sem si slekel sam in ob tem vsrkaval omamni vonj njene pičke, ki je prihajal z mojih lepljivih prstov. Spogledala sva se in porinila me je na posteljo, da sem obležal na hrbtu. Brez sleherne igle je zajahala mojega kurca in najini telesi sta se prepletli v deliričnem rvanju. Trajalo je in trajalo, a nobeden od naju ni hotel popustiti v tempu. Po trebuhu se mi je razlezla lepljiva mokrota in ob krču se ji je izvil kratek krik. Nisem zdržal več in sem se izbrizgal vanjo. Preznojena je obležala na mojem potnem telesu v popolnem mirovanju. Čas se je ustavil. V nekem trenutku se je zdrznila in vzkliknila, da mora iti. Kot veverica se je pognala s postelje se v trenutku oblekla, pozdravila in odšla. Prepustil sem se sanjarjenju in uživanju pomladnega dne.
Na vratih sobe je potrkalo. Cimer. Zaklical sem mu, da lahko vstopi. Zabaval sem se, ko se zdrznil, ker me je zagledal golega na razmetani postelji. Sicer sva z njim zelo domača, a očitno ni pričakoval. Potem je le z očitnim cmokom v grlu izdavil: A si jo? Seveda sem jo, saj vidiš, da sem ves pocast od njene sočne pičke in prevzetno sem si obliznil prste. O, ti je všeč, sem mu zaklical, ko sem opazil na njegovih športnih kratkih hlačah več kot zgovorno izboklino. Zardel je. Le kaj mu je, sem si mislil, saj sva se tudi midva dala že dol in se poznava tudi s te plati. No, da sem nekoč pofukal njegovo mamo, tega mu, seveda, nisem povedal, ampak njegove punce zagotovo ne bi, razen, če bi on tako želel.
Ti lahko poližem trebuh, je končno izdavil. Ajde, pridi, sem rekel, pa sleci se. Ni se obotavljal. Pred mano je stal nag. Telo, ki ni bilo več deško, moško so po nogah in rokah prekrivale temne dlačice, iz košatega grma pa mu je štrlel dvignjen kurac. Tudi meni se je ponovno dvignil. Pogledal me je v oči , potem pa se je le spravil k meni in se z obrazom približal mojemu trebuhu. Najprej je pazljivo ovohaval mešanico ženskih sokov in sperme, potem pa jo je začel lizati, kot z nežnimi potezami čopiča…… Oj, kako mi je godilo. Priprl sem oči in opazoval njegov obraz z izrazom vdanosti in slasti. Dokopal se je do mojega kurca in ga vzel v usta. Blažena toplota. Prenehal sem misliti in sem se raje prepustil trenutku. Bi me pofukal, je vprašal čez čas. Ja, po pasje, postavi se ne štiri, sem odvrnil. Nastavil se mi je z izbočeno rito. Glavo je naslonil na ležišče. Daj me, je zašepetal. Nekajkrat sem krepko pljunil na njegov vabeči vhod, potem pa počasi prodrl vanj. Od slasti je zastokal. Oklenil sem se ga in začel lenobno vrteti z boki. Lepo je bilo čutiti cimrovo drobno nekoliko poraščeno rito na svojem trebuhu, lepo je bilo sprehajati kurca v toplem rovu. Nezavedno sva stopnjevala in čutil sem da se mi bliža vrhunec. Pomislil sem, da lahko končno pomagam tudi cimru. Vedno mu pride hitro, zato se ga lotim šele takrat, ko sem sam blizu. Začel sem nabijati vanj in z roko iskal njegovega kurca. Fak! Zatipal sem mokroto! Prišlo mu je od samega fuka. V tistem trenutku sem eksplodiral še sam.
Ustavila sva se in še vedno združena legla. Ne maram prehitre ločitve, bo že kurac sam spolzel iz njega, ko dovolj uplahne! obležala sva objeta in pomirjena.
Moneta
Erotične zgodbe

Obrat (II. del)

objavljeno 20.06.2018 ob 14:29 | komentirano 0x

Obrat (I. del)

objavljeno 20.06.2018 ob 11:49 | komentirano 0x

Strapon

objavljeno 20.06.2018 ob 08:41 | komentirano 0x

Loto...

objavljeno 20.06.2018 ob 04:10 | komentirano 0x

Vsak dan

objavljeno 19.06.2018 ob 22:00 | komentirano 2x