Erotične zgodbe > I sucked a cock and I liked it.

Resnična zgodbica o tem, kako sem prvič... saj veste kaj :)

Dolgo časa sem premleval o tem, sigurno je minilo že par let odkar sem pričel obsesivno fantazirati o takšni situaciji.
Glede na to, da sem fetišist, ki uživa zgolj v striktno podrejeni vlogi, me je od nekdaj zanimala tudi BDSM tematika z istospolno usmerjenimi akterji. Sicer si ne predstavljam, da bi se lahko kdaj romantično navezal na nekega moškega… Definitivno pa si brez težave vsakodnevno predstavljam kako zadovoljujem nekega dominantnega tipa!

Zakaj je trajalo tako dolgo, preden sem se prvič predal skušnjavi in se soočil z dejstvom, da mi dominanten kurac v ustih paše ravno toliko, kot dominantna pička na obrazu? Verjetno nekakšni strahovi in predsodki, katere ljudje pač naberemo skozi svojo življenjsko pot. Kar se tiče dominantnih žensk lahko rečem, da sem obdelal bolj ali manj vse perverzije in fantazije, ki so se mi porajale po glavi. Kmalu zatem je postalo jasno, da mi to pač nebo dovolj.

Tako sem se nekega dne opogumil in se prijavil na spletni portal za iskanje skupnih avantur, oddal oglas in v roku tridesetih minut je bilo vse skupaj dogovorjeno! Javil se mi je neki moški iz Ljubljane, ki se je oglaševal kot dominanten gospodar. Bil je nekaj let starejši od mene, slika kurca v profilu pa mi je hitro navlažila usta. Ker nisva imela prostora, je predlagal kar enega izmed Ljubljanskih javnih stranišč. Na tej točki sem bil ob izmenjevanju sporočil že precej napaljen, zato se mi je ta ideja seveda zdela neizmerno vznemirljiva – skoraj tako bo kot v porniču, kaj več bi si že težko zaželel, mar ne?

Do dogovorjene lokacije sem imel kar lep sprehodek, nekih 10 – 15 minut hoje. Po parih korakih se je začetna napaljenost kmalu pričela spreminjati v koktelj nervoze, treme, pomislekov, strahov, itd. Svega i svašta mi je šlo po glavi med tistim sprehodom. Na neki točki sem se že zbal za svojo varnost – tipa niti približno ne poznam, starejši je, na samem bova, zaprta v WC-ju… Tanka je meja, nikoli ne veš…

Pred seboj vidim dogovorjeno točko, tisto stopnišče… to je to. Opazim, da tam že stoji neki moški, ki ustreza profilu. Definitivno je starejši od mene – pa tudi večji in močnejši, bo vsaj res alfa/dominanten si rečem v mislih in se nasmejim samemu sebi. Še preden sem ga lahko pozdravil je izustil: ''Boš vleku?'' – Ha, pa je res dominanten!
''Bom ja!'' – odgovorim, in ga že lovim po stopnicah v spodnjo etažo. Očitno so mu te javne sanitarije že dobro poznane, precej suvereno krmari po teh prostorih. Zavijeva v predzadnjo toaleto, prižgeva luč in se zakleneva. ''Sleči jakno in se usedi na školjko'', mi ukaže. Sedim in strmim v njegovo mednožje pred svojim obrazom medtem, ko si on odpenja hlače. Zgolj črne boksarice sedaj še ločijo njegovega korenjaka od mojih potrebnih, podrejenih ust. Zgrabil me je za lase in moj celoten obraz zaril v svoje mednožje. Čutil sem, da postaja trši. Vohal sem ga, zopet sem bil vedno bolj vzburjen.

Na žalost si njegovega korenjaka niti nisem imel časa dobro ogledati, ko je ta izpod gat že zdrsel v moja usta. Mislim, da je bil prijazen z menoj, ker je bila zame to prva tovrstna izkušnja z moškim – večino dela je opravil on z manevriranjem in navigacijo moje glave in svojih bokov. Nebom lagal, da si nisem želel, da bi se lahko malce poigral z njem, tako, v svojem tempu. Toda nebom se pritoževal, si mislim. Trudil sem se kolikor sem znal, da bo prišel čim dlje notri, da ne gagam preveč, da pazim na zobe, itd.

Težje je, kot sem si predstavljal. Razni dildi in strap-oni definitivno niso niti približek pravi stvari. Solze mi tečejo po obrazu, občasno se mi zatika, mi zmanjkuje sape… ampak mi paše! Počutim se super podrejeno, hvaležen, da lahko zadovoljujem kurac dominantnega tipa. Meni se je zdelo, da sva opravila precej hitro. Morda sem pričakoval, da bo trajalo dlje glede na mojo neizkušenost, ali pa mi je čas naglo minil zato, ker sem precej užival.

Ko je prišel blizu vrhunca me je vprašal, če bom vzel v usta… Odgovoril sem ''Ne'', on pa je pošprical steno. Takoj po tem mi je bilo neizmerno žal, da sem rekel ne – tu se verjetno spet vračamo k strahovom in predsodkom. Potem je precej hitro pospravil za seboj in se odpravil, jaz pa sem še nekaj časa sedel in razmišljal o vsem, kar se je ravnokar odvilo. Vsesplošno gledano je bila to precej zanimiva in nova izkušnja zame. Lahko rečem, da je bila povsem pozitivna – če izvzamem svoje lastne nebuloze, seveda. Komaj čakam, da lahko kaj takega zopet ponovim, idealno z malce drugačnimi oz. bolj sproščenimi okoliščinami. Priporočam! ;)

Upam, da ste v moji izkušnji uživali, zgodba se je odvila lanskega leta, za morebitne slovnične napake se pa ne opravičujem! :D

fetisistek  20.12.2017 ob 12:08

Če je že zgodba res zanimiva in bi si jo želel izkusiti res marsikdo, pa se vsaj meni zdi precej neodgovorna. Brez zaščite v takih primerih lahko pričakuješ marsikaj. Ne moreš nikoli biti povsem siguren, kaj se ti zgodi. Pa brez zamere. Samo moje skromno mnenje

Esprit69  16.12.2017 ob 21:20

Odlična zgodba, živa pripoved. Jezik pa na precej visokem nivoju. Overall, odlično in rajcih!

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

kar nekaj

objavljeno 15.12.2018 ob 14:14 | komentirano 3x

Posvetovalnica in igralnica

objavljeno 15.12.2018 ob 11:33 | komentirano 0x

črna mamba II

objavljeno 15.12.2018 ob 06:17 | komentirano 1x

Pri frizerki...

objavljeno 14.12.2018 ob 23:25 | komentirano 0x

M.I.L.F.A.

objavljeno 14.12.2018 ob 14:43 | komentirano 2x