Erotične zgodbe > Masaza stopal

Avanturice v sluzbi so zelo prijetna stvar. Upam da tudi vi zagrabite priloznost ko se vam ponudi!
Delam v privatni ustanovi kjer skrbimo za nekaj 10 pomoci potrebnim ljudem. Najbolsa stvar pri tem pa je da sem obkrozen vecinoma z dekleti. Nekaj nas je stalno zaposlenih, vecina za kratka obdobja, ter med poletjem, ko so dopusti, tudi dijakinje in studentke.
"Se eno urco pa gremo domov!" se je slisalo veselje na hodniku ko smo zakljucevali eno res tezavno popoldansko izmeno, pa tudi poletne temperature nam niso prizanasale... Tisto popoldne sem imel v svoji ekipi studentko Maso, mlado zivahno neobremenjeno punco, ki je res vsakomur polepsala dan. Ze veckrat sem delal z njo in ni boljsega kot biti vodja nekomu ki ve kaj dela in razume zakaj je v sluzbi. Poleg tega pa sva si veckrat izmenjala lepe poglede in v privatnem casu tudi kaksen sms.
Ena ura nam je se ostala do konca, z resnim delom smo zakljucili in cakali na nocni tim. Ena od sodelavk je ze prej najavila da mora prej iz sluzbe in tako sva ostala sama.
Usedla sva se in malo cvekala, nakar mlada gospodicna izstreli: "Kaj ko bi ti meni zdaj mal zmasiral nogice? Bolijo me za umret!"
Zdela se mi je super ideja in sem odvrnil nekaj v smislu "danes sem sicer ze koncal z delom, ampak zate naredim izjemo"
Masa se je nasmehnila, vstala in sla v najblizjo kopalnico. Pustila je odprta vrata in sem jo lahko opazoval kako si je sezula nogavicke in si umila noge... Vrnila se je in se v stilu princeske namestila na kavc in mi pomolila svoji svezi nogici... Nisem se obotavljal in sem kar hitro zacel s prsti gladiti njena stopala... "Oh my god, kak to pase..." je rekla potiho in zaprla oci in se udobno namestila... Masiral sem jo dalje, s cvrstimi prijemi, bil tiho in jo opazoval... Cez nekaj casa si je zacela grizljati ustnice in to mi je bil znak da morda zeli masazo z dodatkom... Malo sem privzdignil njeno nogico in jo poljubil in podrsel z jezickom po prstkih... Zacutil sem kako ji je zastal dih in je obnemela... Se enkrat sem ponovil isto in zopet pocakal... Zaslisal sem nezen "oh fck, ce se enkrat to naredis te ne spustim domov po sihtu!" In seveda sem ponovil...
Zasmejala se je in rekla: "Nehaj zdaj, ne bova vec dolgo sama! Po sihtu me pa pelji domov prosim, ne da se mi na vlak... Sicer sem ful utrujena, ampak starsi so na dopustu in tole kar si zacel moras resno dokoncat!"
Yes! Tole bo se zabavno! In res, minilo je se tistih par minut do konca izmene. Masa me je cakala zunaj na parkiriscu, v kratki poletni oblekici da sem postal resno zmeden... Ze v uniformi je punca precej sexy, tole je bilo pa sploh hudo... Usedla sva se v avto in se odpeljala proti njenem domu, kaksnih 15km stran. Med potjo sva se pogovarjala, se drazila in dvigovala pritisk in temperaturo. Ko sva prispela, sva se napotila direktno v kopalnico pod tus in nato se vsa mokra v njeno sobo, kjer se je nadaljevala "masaza stopal"...
Z ocmi sem poziral njeno lepo mlado telo in se jo dotikal... S prsti... Z ustnicami... Vsak koticek njenega telesa in jo poslusal kako nezno in sladko vzdihuje... Polezal sem jo na njeno posteljo in se najprej lotil njenih nogic... Se razume, tak je bil dogovor. Poljubljal sem ji prstke, jih nezno sesal in se igral z njo... nato pa z ustnicami in jezikom pocasi drsim navzgor po nogi do stegen, ju razprem in s poljubi pridem do ze pripravljene pickice... Mmmm, tako mokra in sladka...
Vzel sem si cas in jo obdelal z jezickom in prsti, prodiral vanjo in ji trebuscek in ritko namazal z njenim sladkim sokecom in jo celo polizal... Tako lepo se je lesketala, cela mokra... S prsti sem spet prodrl v njeno ozko pickico, jo fukal, pocasi in globoko, in z ustnicami trdno drgnil ob scegija vse dokler nisem zacutil kako jo je streslo v bokih, glasno je zastokala in se umirila... Se omoticna se je usedla, odprla usta in s prstkom pokazala da si zeli kurac v usta... Vstal sem in ji pomolil trd vroc kurac pred usta... Pocasi ga je zacela oblizovati in ga dajati v usta, ga z eno roko drkala, z drugo pa se je bozala po pickici in potem zamenjala roki, veckrat... Ves cas je skrbela da sem na kurcu cutil vlago in toploto... Vedela je da mi je vsec ker mi je kurac dobesedno utripal v njenih ustih! Tako lepo ga je lizala in pozirala... Nato je rekla: "naj ti ga zdrkam da me pospricas bejbi, prosiiiim... hocem tvojo spermo!"
Seveda packa mala, zdrkaj ga, ze od prvega trenutka ko sem jo zagledal sem jo v mislih videl pospricano...
"Jaaaa, drkaj mucy, naj te pospricam..." in pospesila je gibe z roko in me z jezickom drazila po glavici... Ahhhhh, koncal sem na njen jezicek in po njenem lepem obrazu... Obliznila si je ustnice, s prstki ocedila svoj obrazek in jih polizala... "Zelo zelo dobro!" sem ji rekel.
"Jaaaa full! Zdaj greva pa hitro spat in nadaljujeva zjutraj! Zbudi me s trdim kurcem!" je odvrnila, se ulegla in skoraj v trenutku zaspala. Jaz pa kmalu za njo.
In tako sva zakljucila tisti vecer, na uri je manjkalo nekaj minut do polnoci. Ko sva zjutraj vstala pa sva res nadaljevala in nadgrajevala... Morda prihodnjic o tem!
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

kar nekaj

objavljeno 15.12.2018 ob 14:14 | komentirano 3x

Posvetovalnica in igralnica

objavljeno 15.12.2018 ob 11:33 | komentirano 0x

črna mamba II

objavljeno 15.12.2018 ob 06:17 | komentirano 1x

Pri frizerki...

objavljeno 14.12.2018 ob 23:25 | komentirano 0x

M.I.L.F.A.

objavljeno 14.12.2018 ob 14:43 | komentirano 2x