Erotične zgodbe > Zver v lepotici

Moja prva. Prva ženska, ki se je zaljubila vame. Jaz ne znam ljubiti - ženske. Soseda v bloku. Prezreš jo z lahkoto. Moj pogled je pritegnila ravno zaradi tega. Zgolj iz vljudnosti jo nekoč povabim na kavo. Na moje presenečenje se je takoj odzvala. Ure dolgo sem molče poslušala njeno zgodbo … Bivši jo je brutalno zlorabljal, psihično in fizično. Po krajšem bivanju v varni hiši, in ko je pravni sistem tipa končno strpal v čuzo, se je preselila v naš konec. Skušala je pozabiti in začeti znova. Tudi živeti. Bila je polna brazgotin. Telesnih in duševnih. Usmiljenja vredna. Počasi sem ji dovolila bliže k sebi.

Včasih je prišla na čaj. Pokadili sva čik na balkonu in poslušali Ravela, ki je odmeval po stanovanju. Brezbrižno sem sedela nasproti nje in glasno srebala svoj cuvee, medtem ko je ona neslišno srkala vroč napitek. Preveč naveličana sem bila samega življenja, da bi ji karkoli rekla. Preveč razsuta, da bi sploh skušala sestavit kak stavek zanjo. Ona pa je govorila in govorila, izpovedi olajšanja so bruhale iz nje. Včasih je kruljenje mojega želodca preglasilo njeno praznjenje v besedah. Ona pa me je požirala s pogledom … omrežena, predana. Lahko bi jo povabila in bi skupaj pojedli postane špagete prejšnjega dne. Pa sem še sama pozabila na hrano. Vztrajala je, odhajala in se vračala. Počasi je razvila obred. Kupila kakšno malenkost in medtem ko sem jo namerno ignorirala, je pripravila prigrizek. Obed. Včasih sem samo pobrodila po krožniku. Enkrat sem izpljunila grižljaj na krožnik in ji ga sesipala v naročje. Kuhanje res ni bilo njena vrlina. Vedno je molče pospravila, pomila kuhinjo. In ugasnila luči, ko je odšla.

Sčasoma je začela prati moje perilo. Likati. Bila je moja metla. Služkinja. Lončnica, ki se zaliva sama. Moj hišni ljubljenček, ki skrbi sam zase. Kadar sem ponočevala, je pri njej še vedno gorela luč. Ugasnila jo je, ko sem jaz ugasnila svojo. Naslednji dan je bila vedno neprespana in s črnimi podočnjaki, kot da sva skupaj žurali. Sama si je prepovedala karkoli vprašati me ... me prositi ... celo komentirati moj ignorantski odnos. Ponižno je čakala. Oprezala. Skoraj 2 leti. Včasih sem jo zalotila, ko si je gladila joške, kot bi hotela zlikati in skriti nabrekle bradavičke, medtem ko sem se tuširala. Odprtih ust je poslušala moje fuk zgodbe. In njeno poželenje po mojem telesu je delalo pravi trušč v prostoru. Rabili sva druga drugo.

Bilo je nekega poletnega večera. Čakala me je, pozno sem se vračala iz službe. Nisem je niti pogledala, samo počila sem se na kavč. Totalno pregoreta, pregreta, zmozgana. Natočila mi je kozarec meni najljubšega, sedla poleg mene in nenadoma položila svoje ledene roke na moja ramena. Nisem niti trznila.

»Veš...« je jecljaje začela.

»Ne, ne vem. Nočem vedeti.« ji mrtvo hladno odgovorim.

Šepetaje je izgovorila moje ime.

Zaprla sem oči. Ignore.

Nežno me je poljubila na tilnik. Mravljinci so se sprehodili čez moje telo … V meni se je prebujalo neko drugo bitje.

Odrinila sem jo. Grobo sem prekinila nekaj, kar mi je pravzaprav godilo. Nekaj časa je skrušena klečala ob kavču in čakala. Še naprej sem jo ignorirala. Odšla je s spuščeno glavo. Ostala sem sama. Žalostna. Jezna nase, ker nisem znala spredalčkati njenih emocij, umestiti njene ljubezni nekam, ne vase, vsaj ob sebe. Bila sem omrtvičena zaradi lastnih zavrnitev. Skušala sem njeno bolečino skompenzirat s svojo. Nisem imela energije, da bi njo in sebe obvarovala pred demoni. Vedela sem, da si želi in rabi samo malo nežnosti, pozornosti ... Ščepec moje ljubezni, četudi zaigrane… Čutila sem groteskno usmiljenje, a v moji puščavi ni bilo oaze zanjo.

Nisem pa ji znala reči ne. Ona ni znala odnehati v svojem hrepenenju. Molče me je oblegala. Jaz pa sem se navadila njene bližine. Nema bitka je zastrupljala zrak, ki sva ga skupaj vdihavali. Hrepenenje je zamenjala bolezen. Nekega dne jo je obšla vrtoglavica, zgrudila se je sredi kuhinje in obležala … Vročica in mrzlica sta izmenjaje stresali njeno telo. Spravila sem jo v svojo posteljo. Kuhala sem ji posebne čaje. Na čelo polagala hladne obkladke ali obula stopala v tople nogavice. Zdaj sem jaz postala njena talka, usmiljenka, negovalka ... Po nekaj morbidnih dneh in nonstop zaprta z njo v njene bitke, enkrat zaradi telesnih bolečin, drugič zaradi njenih čustvenih napadov name ... Zgodilo se je, spontano in nepričakovano. A je bilo neizogibno. Neka neznana sila me je pognala, da sem jo grobo zgrabila in na silo posedla v postelji. Z eno roko sem komaj lovila njeno mlahavo prepoteno telo, z drugo sem jo na hitro slekla. Prvič sem jo videla golo. Telo je bilo prepredeno z brazgotinami in sledmi nasilja bivšega: pretepena, opečena s cigaretami, prebodena z žarečimi vilicami … Zabolelo me je, nekam globoko … Njene joške so bile povešeno težke, kolobarji bledo rožnati, bradavici komaj opazno izbočeni. Z roko sem surovo zgrabila levo dojko in jo stisnila z vso močjo. Vanjo sem zapičila grozeč pogled, kot buciko. Takoj so jo zalile solze. Bolel jo je pogled, ne stisk roke. Hotela je spregovoriti. Zamahnila sem, jedko je odmeval plosk klofute po sobi.

Zgrabila sem jo za vrat. »Da ne piskneš! Ne mrdneš! Sama si si nataknila vrv okoli vratu in jaz sem najboljši vozel, kar jih lahko najdeš. Glej me v oči! Ne želim si te. Ne ljubim te. Nisem tvoja ženska, še manj nadomestek moškega ali dildo. Nisva si enaki. Jaz sem tvoj strup. In dovolim ti ga vzeti. Samo tokrat. Zadnjič. Če se boš upirala, te bom tako zdelala, da te bodo še v bolnici težko nazaj sestavili. Posilila te bom, lastnoročno. Potem pa lahko izgineš. Za vedno!«

Zdaj me je gledala še z večjim žarom v očeh. Besnela sem, pričakovala sem vsaj malo upora. Z roko sem segla proti pički. Nagonsko je stisnila noge skupaj.

»Ne stiskaj stegen! Ne prisili me, da te na smrt pretepem.«

Razmaknila je noge, vanjo sem porinila dva prsta.

»Pa saj si vsa razmočena! Mokra od od strahu ali potrebe?! Kdaj si nazadnje sploh fukala?! Si že sploh kdaj doživela užitek dobrega razfuka in orgazem? Take kot si ti, se samo zlorabi. Imam prav, kajne? Hitro not ven, zadnji sunek ali dva globoko v rodila, sledi mu takojšnji prehtri izliv! On sprazni mošnjo, ti ostajaš prazna v sebi.«

Kot robot mehanično potiskam prste vanjo, širi se in odpira kot za stavo. Bolj ko sem groba, neusmiljena, bolj teče potreba in pohota iz nje. Nobenega dodatnega užitka ji ne privoščim, ne ukvarjam se z njenim ščegijem, ki trdo štrli iz sramnih ustnic. Naenkrat je moja roka v celoti v njej. Stisnem pest in jo pobesnelo fukam. Njena vroča mehka notranjost začne močiti mojo pičko. Še nekajkrat sunem vanjo in eksplodira v orgazmu, kot ga še ni nikoli doživela.

Izvlečem roko, mastno od njenega izliva in jo sklofutam. Pokleknem med njene noge. Zagrizem prvič.

»Ti je sploh že kdo vtaknil jezik v potrebno špranjo? Polizal tvojo plesnivo češpljo?! Te je kdo zgrizel do krvi po notranji strani stegen kot to zdajle počnem jaz?« Stegnila je roko in me pobožala po laseh.

»N​e dotikaj se me! Ne glej me tako, nehaj prosjačiti za še!«

Pa samo orgazem sem ji dala ... Nisem njen odrešitelj, njen rabelj sem. Še naprej jo grizem. Z nohti rišem globoke krvave brazde v kožo, kjerkoli jih uspem zasaditi vanjo. Hlasta za zrakom, stokanje postane glasnejše. Spet porinem prste vanjo. Čutim, da se krčijo njene stene. Iz ust mi teče grenka slina, s katero močim rdečino zgrizene kože.

Najhuje je bilo to, da ji je res serijsko prihajalo. Špricalo v loku iz pičke. Pokavsala sem jo brez kančka poželenja, da bi karkoli ona počela meni ... brez kapljice nežnosti ... brez poljuba ... Bila sem razdražena, vznemirjena. Pred vrata sem jo postavila z razmršenimi lasmi, na pol golo, prešvicano, uvelo. Zaloputnila sem vrata in se na smrt izčrpana sesedla sredi veže.

​...

Vedela sem, da se kmalu vrne ...​ Najprej ona. In z njo pošast v meni.


Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Želja

objavljeno 14.12.2018 ob 07:41 | komentirano 0x

V mraku

objavljeno 14.12.2018 ob 07:02 | komentirano 0x

Farma

objavljeno 13.12.2018 ob 14:14 | komentirano 0x

Ah ti fetiši

objavljeno 13.12.2018 ob 13:53 | komentirano 0x

Pogovor prijateljic ob kavi (aktualna tema)

objavljeno 13.12.2018 ob 13:07 | komentirano 5x