Erotične zgodbe > Kurac za moja usta

Tipkam: »Pofafam do konca v avtu..«..Nič..Pa zopet nek fejk cepec, pa potem še kakih pet : »ali se opišeš..«, »kaj pričakuješ..«, » kaj si želiš..« , »pošlješ sliko .., kakšno.. ja tvojega kurca..« Halo? Fantje ali ste nepismeni , se zajebavate, ga drkate na izpisane besede..? Če piše , da ti ga pofafam do konca povej, zakaj rabiš opis, če ti ga bom jaz fafal, zakaj sliko mojega kurca, če ga ne boš videl, zakaj, kaj pričakujem? Ja pismo no, najbrž, da ti bo prišlo v moja usta, ali kaj? Zdi se mi, da vse preveč »herojev« nima namena početi ničesar, le držati svojega miniča v rokci in drkati na račun tistih, ki smo resni..
A se zgodi, da se kdo oglasi s pravimi nameni, zgodilo se mi je včeraj.. » Od kje si, bi prišel k meni, sem sam doma, dam ti fafat , stoji mi k Eiflov stolp, obroček imam okoli jajc in kurca.. Te čakam gol v temni sobi..«, vsebine v desetih sporočilih.. In nato izmenjava rezervnih mobi številk in se slišiva.. Boš res prišel do mene, stanujem v Kranju na naslovu v tretjem nadstropju.. Samo res pridi, želim ,da mi ga potegneš, da mi ga zdrkaš..O hudo, kako pravi trenutek za moja usta, željna tople sperme in gladkih jajčk, če bo priden,mu preližem anus, porinem narahko jezik v ritko.. Pot je minila ne vam kako, ker sem imel v mislih samo to, če bo res in kako bo.. Najbrž nebi zaupal fejk naslov ,da bi zvonil na tuja vrata in mi pride odpret kako pusta baba, jaz bi jo spraševal, če je ta in ta doma..Izpadel bi popoln luzer..Upanje in želja po lepem, novem moškem je bila večja od tega strahu.. Sicer mi je pa vseeno kakšen je, pomemben mi je kurac in njegova vsebina.. Pridem pred blok, res piše pravi priimek, pozvonim , točno isti glas, ki me je vabil na prijetno opravilo.. Počutil sem se prijetno, kot pička, ki hodi po sobah fukat za denar, rdečica je napolnila moj obraz, kri kurac in pospešeno bitje srac.. Ko sem potiho odprl vrata, da me slučajno ne bi slišal kdo od sosedov tipa, je bil napet, a vedel sem, da bo neuporabljen, ker tip želi le, da mu ga obdelam.. Ležal je na postelji garsonjere, pred sabo računalnik,ki ga je napalil, vpršam le, če sezujem čevlje..Ker ni bilo potrebe vstopim, na postelji je ležal povsem gol, kurac bo ne ravno polno nabit..
»Mmmmm, kako je lep.. Saj ga lahko , ane?«, sramežljivo vprašam in že pokleknem pred ležeče ,golo telo moškega.. Je brez besed, jaz kar oblečen najprej nad njegove bradavičke.. Z roko mi gre skozi lase, prijalo mu je, kurac spodaj je dobival popolno obliko.. Počasi me je pomikal navzdol proti ravnemu trebuhu, na svoji gladki bradi sem čutil vrh srednje velika kurca. Zavzdihnem in si mislim, zopet sem pri njem, delu moškega, ki vsebuje tako slastno tekočino, joj kako ljubim kurce, kako bi jih lizal, fafal, kako ga bom zadovoljil, kako poslušal, ko bo stokal, ko mu bo prišlo.. Pogledam gor , v njegove oči in s konico jezika poiščem malo luknjico na njegovi lepi, svetli ,napeti glavci.. Kurac je bil povsem zakrivljen od njegovega pasu navzven, tako čvrst, pokončen.. Potem pa počasi v obdelavo, rečem si, potrudi se, da ga boš zrajcal, da bo želel napolniti tvojo votlino, ki bo sprejela vsebino potrebnega kurac.. Z jezikom obliznem glavco..Enkrat zaokrožim, dvakrat, krožim..Se ustavim s konico jezika na luknjici glavce, ga porinem narahlo vanjo in slišim nežen moški vzdihljaj, ki pove, da rajcam, da paše.. Zopet ližem glavco , kot sladek sladoled in se odločim, da mu jo vzamem v celoti v usta. Vzdihljaji, in tiste besede, ki mi dajejo primat najboljšega fafača.. Paše tudi meni, stokanje pove, da delam odlično..In se napičim z vsemi usti do njegovega korena in ponavljam gibe..Zdelo se mu je, kot da ga poriva najboljša pička, najbolj potrebna ritka, usta so nadomestila njegovo najbolj željno stvar za porivanje.. Ponovim nekajkrat in se ustavim.. Sprostim grlo, da zdrsne v celoti, ves trd in napet, ja v grlo, glavco čutim tik nad glasilkami.. Počakam in iztegnam jezik iz ust, ta doseže njegova jajcka, z roko mu jih dvignem.. Kurac, ki je bil v grlu se je dodatno napel, s prstom sem mu našel G točko pod lepimi jajčki, pritisnem. Jezik oblizuje jajca, kurac miruje tam globo nekje v grlu..Počasi se dvignem z glavo, njegov penis čuti trenje med nebom in jezikom..Spustim se malo nižje, oblizujem kurac s strani pa zopet v usta fafat in nato zopet okoli glavce..Posvetim se ji.. Namenoma ga rajcam počasi, s konico mu umivam spodnji del robov, ki ločijo steblo od glavce..Ustavim se za hip v dolinci glavce, ki pelje z zunanje strani proti jajčkoma.. Tu se za hip zadržim sliši le » o pizda kako fafaš, nor si..«. Vedel sem ,da je na meji, molčim in delam..Z roko primem ukrivljen penis in se pomaknem pod jajca, raklo dvigne riko.. Znak, da hoče ,da mu preližem luknjico, v anus zasadim svoj jezik.. Tudi moj kurac stoji, navsezadnje uživam tudi sam, zopet sem z moškim, proč od starih Franck in moje mlade žene, zopet sem, kjer ljubim da sem..
Preneham z anusom, ližem mu notranjo stran stegna, z desno roko sem objel njegovo drugo nogo.. »Ti povem, kdaj mi bo prišlo, da boš pazil?«, vpraša, jaz pa zelo potiho : »ne srči, špricni, ko bo lepo,kadarkoli,napolni mi grlo, daj mi svojo spermo«.. Všeč mu je bilo ,ker sem mu rekel srči, že sem se ponovno posvetil njegovemu močno ukrivljenemu kurci, glavici.. Oblizjem in krožim z jezikom, stokanje se stopnjuje, čas je, da ponazorim njegovo fukanje, vem da me gleda. Podarim mu svoje modre oči, gledava se.. Zelo ga je vzburilo, ker je le ležal in opazoval mojo glavo kako se fuka, držal sem se za svoj kurac in si ga drkal, vseeno mi je bilo, če tudi meni pride.. Nasajam se z grlom, pospešujem,glavca nebrekne ,da bi pokala.. Hitrej, še hitreje, impuz srca se mu poveča, izusti le..«O pizda..« Še pospešim , sam komaj zajemam zrak čutim,da bo tudi meni prišlo , njegov kurac poriva vse globje v grlo, hitreje,hitreje.. «Aaaaaaa…. oooh oh,, fak, pička.. joj..« ..Toplina sperme, njen vonj in vsebina me odneseta v nebesa in sprožita izliv še iz mojega kurca v hlače, povsem skušam ostati neopazen in molčeč, čeprav bi najraje vpil še bolj na glas kot on.. Počasi se umirja, jaz pa sesam njegovo, še vedno nabreklo glavco, kot bi želel ujeti še zadnji spermij iz njegovega kurca.. Umirim se, mu dam nekaj lubčkov na tiča,nekaj nežnih in trenutnih, ga ponovno, narahlo dam v usta in čakam, da se v njih povseh umiri.. Poboža me po laseh, reče le noro in čaka.. Upal sem,da ne bo videl mojih mokrih hlač in da mu nisem posvinjal postelje.. Obliznem si usta, žgoča in zadovoljna, v njih je bela sluzica, moja najljubša fukaška hrana.. Vstanem ,pomaham in rečem le, naj pokliče, ko bo želel zopet.. Zadovoljen z moškim, z dobri okusom in mokrimi hlačami pričakujem njegov klic že po poti domov..Pa ga ta večer ni bilo več..Bil je danes..
Zdaj čakam tebe..Če mi daš lajk za zgodbo?

robert29  14.01.2018 ob 10:41

mmm super

sizif  13.01.2018 ob 09:03

jaz se ti tudi dam v obdelavo

probal_bi  12.01.2018 ob 22:05

eksplodiral mi bo ... usta za sprobat ... :)

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Želja

objavljeno 14.12.2018 ob 07:41 | komentirano 0x

V mraku

objavljeno 14.12.2018 ob 07:02 | komentirano 0x

Farma

objavljeno 13.12.2018 ob 14:14 | komentirano 0x

Ah ti fetiši

objavljeno 13.12.2018 ob 13:53 | komentirano 0x

Pogovor prijateljic ob kavi (aktualna tema)

objavljeno 13.12.2018 ob 13:07 | komentirano 5x