Erotične zgodbe > dva.kinky iz Avantur

Že dalj časa sta me klikala. Rajcala. Vabila. Ponujala tisto nekaj ... drugačno. In kar je zame najpomembnejše - dvojno dozo. Vsega. Par. Dva moška, ki sta se srečala sredi razvrata in dobila idejo, da bi lahko združila svoja kurca zgolj in edino z namenom služiti užitku nas, žensk. Sprva sta me zabavala, a smo ohranjali stik. Izmenjali kr nekaj sporočil. Takšna sem, najprej moram človeka začutiti iz besed. Imam svoje fuk norme, pravila, zahteve. In imam tudi želje, fantazije. Poleg potreb.
Tokrat je bila to težja naloga, raziskovala sem oba hkrati. Hitro smo se spredalčkali in našli precej skupnih točk za fukaški užitek. Odkrito sem jima povedala, da ju želim "izkoristiti". Že od nekdaj si želim fukati s popolnim neznancem. In to sta tudi bila. Kljub spoznavanju, odkrivanju in razkrivanju nismo vedeli drug o drugemu skoraj ničesar. Nobene izmenjave fotk, nobenih imen, zgolj površni opis zunanjosti. Postavila sem jima pogoje in sta jih sprejela. Poslala sem jima navodila. Poimenovala sem ju A in B.

***

"V hotelu XXX rezervirajta sobo št. 123. Pričakujta me ob 6.15. Zagrnita zavese. V sobi mora biti popolna tema. Bodita gola. A naj stoji pri oknu, B se namesti na posteljo. Ko prispem, želim slišati vajina glasova v pozdrav.
Najprej A, potem B. Takoj se bom slekla. Ne želim vaju videti, pred fukom pa vaju želim okusiti s poljubom, začutiti drugače. Po tem uvodu pa se prepuščam vama. Naj se zgodi... Ampak še preden se pokaže dan, odidem. Želim, da je to res fuk z neznancema."

***

Vedno sem živčna pred fukom. Tokrat je bila doza res dvojna. Tisoč in ena misel me je težila. Sploh tiste "kaj pa če...". Imela sem monologe sama s sabo, se mirila in spodbujala... Zvok petk je odmeval po stopnišču in me tako napovedal, da prihajam. Vrata sobe so bila priprta. Vstopila sem in zaprla za sabo. Pogoltnila me je tema sobe. Pozdravim. In poslušam oba odmeva. Ko so se oči privadile teme, sem opazila rahel obris telesa ob oknu. To mi je bila edina orientacija v prostoru. Tipaje sem stopala do komode in fotelja v kotu in se hitro slekla. Za spremembo sem obdržala na sebi samostoječke in petke. Njuna želja. Vse ostalo bi bilo odveč.

Samo korak stran je bilo prvo telo. Stegnila sem roko proti njemu, ujel jo je in me silovito potegnil v objem. Slasten prvi poljub. Uvod v fuk, ki takoj obeta. Vsaj meni. Ko sem se hotela izviti iz trdega objema, me je spustil za trenutek in spet potegnil nazaj.
Zdaj je B na postelji že nestrpno protestiral. Smeje stopim do postelje in se privijem v objem še njemu. Poljub z njim je bil drugačen, a vseeno dražeč kot s prvim. Vešče je med poljubljanjem začel raziskovati moje obline. Nisem mu ostala dolžna... Ko sem z levico izmerila njegovega že trdo stoječega kurca, sem ob sebi začutila še eno vroče telo. Zdaj se je začelo pa zares. Vsi trije smo objeti v črno črni temi tipali, lizali, odkrivali, vonjali... Pohoto. Strast. Željo. Potrebo. Razvrat. Zame vse dvojno.

Od tu dalje nisem več vedela, katero je kateri, in mi je bilo vseeno. Strah je bil odveč, priznam. Vem, da smo menjali položaje teles neštetokrat. Tistega 69 in in še kakšno čudno cifro. Sobo so polnili cmokajoči zvoki, vzdih in izdihi, ki so bili enkrat globoki, drugič pospešeni, pa spet umirjeni... Izmenjaje sta polnila vse moje luknjice, hvaležno sem se odzivala z lastnim mokrenjem. In predvsem, izpolnila sta obljubo: temeljito sta se mi posvetila, raziskala moje telo ter ga nabutala z orgazmi. Najboljši del, vsaj meni je bil, ko sem zajahala enega izmed njiju... Počasi sem se nasadila na korenjaka, ritmično premikala svojo rito nekaj trenutkov in nenadoma obmirovala. Stiskala sem svojo pičko okoli kurca v sebi. In potem se je vame zrinil še drugi. Nekaj trenutkov smo bili kot v transu... Potem sta podivjala, najprej kurac v riti, divje me je začel nabijati. Zgrabil me je za lase in fukal kot da mu je zadnjič. Drugi mi je medtem sesal bradavičke in telo so mi serijsko stresali orgazmični krči. Odnašalo nas je enega za drugim. Sopihajoče smo se polegli in ostali prepletenih teles. Šepetaje in tipajoč smo se še naprej dražili in rajcali.

Nenadoma nas za trenutek zmoti glasno zvonenje v cerkvenem zvoniku. Bije sedem. Pogledala sem proti oknu, skozi gosto tkanino ter eno samo špranjo med obema zavesama, opazim, da se že dani. Naša telesa so dobivala obrise, a še vedno smo bili drug pred drugim skriti v detajlih. Čas je bil, da odidem. Izmenjala sem poljube z obema, pobrala svoja oblačila in šla pod tuš. Nismo se poslovili in spoštovala sta moje želje do konca. Odhajala sem s hitrim korakom... Vedela sem, da bosta stala na oknu in me spremljala. Njun pogled v hrbet sem dobesedno čutila, a se nisem ozrla. Priznam pa, želela sem ozreti in jima pomahati...

***

Njuni pogoji? Da objavim zgodbo o fuku z njima. Fer plej.

bojan1  12.03.2018 ob 12:47

dober fuk, brez nepotrebne navlake, razvrat kot razvrat lahko je, če so....

bolhek  12.03.2018 ob 08:53

Fer je fer! :D

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Nevihta

objavljeno 22.03.2019 ob 12:55 | komentirano 1x

Avanture moje avanture

objavljeno 22.03.2019 ob 01:42 | komentirano 5x

Poredna gospodinja

objavljeno 21.03.2019 ob 22:19 | komentirano 0x

Službena pot v EDINBURGH 1/2

objavljeno 21.03.2019 ob 13:49 | komentirano 1x

Morje!

objavljeno 21.03.2019 ob 12:40 | komentirano 0x