Erotične zgodbe > Izpoved ljubimke in veliki O

Oh, moj predragi ljubimec......

Pokloniš mi poljub na vsako od nabreklih bradavičk, znova zaječim in te pogledam. Omamljena od vsega lepega se zasanjanega pogleda zazrem v tvoje temne oči. Magične oči, ki te lahko uročijo, da počneš vse tisto kar ti naročajo. Rada sem od tebe uročena. Zbegana in izgubljena.

Zaljubljena, … pohotna, …

Poljubiš me na ustnice. Moje našobljene, srčaste ustnice, ki so ti tako pri srcu. Tako lepo dišiš, …
Začutim tvojo čvrstost med nogami, kako me boža, preiskuje in kakor bi se hvalila kako velika in čvrsta je, me boža po notranji strani stegna. Osupla sem nad »njim«. Vedno znova in znova sem osupla. Z roko nevede sežem navzdol in ga ujamem. Utripa mi v dlani. Tista velika, napeta žila, tako silna, da ne pridem okoli nje s svojimi vitkimi prsti.

Zamomljaš. Za hip umakneš ustnice od mojih in se mi nasmehneš. Rad imaš, ko ga božam. Vem. Tudi tebi se nikoli ne mudi. Zato te obožujem in hrepenim po tebi vsako sekundo, vsako minuto, vsako uro, ki mineva kakor dan kadar čakam nate.

Usmerim te in ga izpustim. Zdaj si sam. Zabredeš vame, v moj moker cvet, moker od pohote in neznanske želje po tebi. Prodreš čisto do konca, a ne takoj. Lepo, nežno, počasi, …

Najine ustnice se dotikajo samo še na eni točki. Le neznaten gib, pa bi se ločile. A se ne. Izgubijo se v dolg, strasten poljub. Moje noge se ovijajo okoli tvojega telesa. Verjetno se počutiš kot plen v pajkovi mreži, ko z vsemi štirimi privijam k sebi. Vse globlje greš, tvoja koža postaja potna in z ustnicami mi pobožaš zardela lica.
Čutim kako vroča so. Iz mene dobesedno puhti tista spolna sla, ki sva jo uspela zamesiti v dolgih minutah. Moje telo je občutljivo na vsak dražljaj. Globoko v drobu mi vre in zdrava pamet me zapušča.

Še enkrat več se nežno izvlečeš ter nato prideš nazaj po nov poljub, po moj nov vzdihljaj. Nastaviš mi uho in uživaš v mojem ječanju. Zdi se mi, da postajava eno. Najini telesi sta zliti in se gibljeta kot eno. Doživljam ga, … čutim ga kako prihaja, … ne zdržim več, … mmmmm,… prihaja… prihaja… ohhh kako prihaja,
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Nevihta

objavljeno 22.03.2019 ob 12:55 | komentirano 1x

Avanture moje avanture

objavljeno 22.03.2019 ob 01:42 | komentirano 5x

Poredna gospodinja

objavljeno 21.03.2019 ob 22:19 | komentirano 0x

Službena pot v EDINBURGH 1/2

objavljeno 21.03.2019 ob 13:49 | komentirano 1x

Morje!

objavljeno 21.03.2019 ob 12:40 | komentirano 0x