Erotične zgodbe > Pa je le šla fukat z dvema..Pravnukinja.. Tista mala..

Francka je res dobra babica.. Naj samo omenim, da se je ponovno prebudila in da zopet želi »stik«.. Tako ona namreč imenjuje fuk, sex… Po moje bi bila presrečna , če bi ga zopet dobila. Pa saj ga je , deset dni nazaj, a to pot ne bom pisal o njej. Pisal bom o njeni naslednjici, mali prasički, pravnukinji, ki trdi, da je polnoletna in da bo na osebno počakala še dve leti! Je ne potrebuje. Ok, tudi prav!
Pogovor tisto popoldne, lepe nedelje, je bil pri Francki na vrtu. Lepo smo se imeli, eden od mulčkov je šel k Sv. Obhajilu in babica ni mogla mimo tega slavja. Kar nekaj nas je bilo.. Njena pravnukinja je bila posebno na na moji muhi, vse popoldne sem čakal, da jo zagrabim za tisto malo,čvrsto rit a je bila tako pregnana, da ni dovolila, čeprav me je nenehno rajcala s pogledi in kretnjami.. Nekajkrat se je približala tako zelo, da je uspela izustiti kak stavek, češ, bi si želel moje mokra pičke, a? In: »Teklo bi iz mene, mi nabrizgaš sperno notri..?«. Seveda se je moj dobro uporabljeni kurac sam od sebe nekaj napenjal a kmalu zdrsnil v mirujoče stanje, ker nisem dojemal, ali je smrklja resna ali me le zajebava!? Celo tako sem bil potreben tiste ozke male blond pičke, da sem nekajkrat šel v hišo in jo čakal a ni prišla! Živce mi je trgalo, jezen sem bil a kaj bi.. Čakaj stari, čakaj.. Morda pa le bo. Proti večeru je bilo nebo rdeče, utrujeni smo še posedeli na vrtu, večina je odšla. Mala packa pa ne, kar je dalo slutiti, da se bo zgonila in morda le želela napolniti mali rezervarček s spermo.. Odkrito povem, zaljubljen sem vanjo.! Star osel in skoraj 40 let razlike med nama, a kaj ,ko je lepa kot angel, nežna, s svileno kožo, majhnimi joškicami.... In prasica obenem, ki točno ve, kaj dela.. Uf, dviga se mi , ko pomislim nanjo. In še..
»Ej stari, gladko pičko imam, hihi.. Tako gladko, kot kožica nektarine.. Na nektarino, malo jo poliži, probaj prasec star..« in mi jo res da v roko. In me gleda, kaj bom, če si upam.. Gleda, nekoliko zapre očke v strupen pogled in si oblizne ustnice z jezičkom.. Jebemti sunce, kurba mala.. Draži me, da skoraj ponorim, a ji ne ostanem dolžam! Obrišem sadež in na skrivaj tako, da vidi le ona, ližem kožico naktarine.. Oči ji postanejo steklene, kot stekli lisici, povsem pade z mislimi v situacijo in na vsem lepem dvigne krilce.. Ma, jebemti.. Hlačk nima!! Še hitreje si pokrije mokro naslado. Zdaj vem, da bom fukal to malo ,ozko pobrito pičko.. Še Francka odide v hišo, ostaneva sama. Fantazija dela in že razmišljam, kje jo bom položil, primerno bi bilo v uti, morda v garaži.. Ali pa jo odpeljem tja v gozd na Jeprco, kjer najraje poriva?
Vstane, gledam jo, prisede k meni. Previdna sva ,ker ne vem, kdo opazuje, lahko domači, sosedje.. In me ohrani na distanci, brez dotikov, brez kretenj..Le govori: » Lubi, fukala bi se s tabo.. Brala sem o bisex fuku! To želim še nocoj! Najdi in pripelji, če želiš tudi ti fukat! Mokra sem, poglej..!« in si na skrivaj s sredincem potegne po stedini mokre ,male pičkice in prst porine naravnost v moja usta.. »Oblizni svinja.. Grrrr.. Hočem, da nocoj pozvečiš moje tange.. Spredaj so sokovi, zlati dežek.. Kapljice.. Zadaj je .. Zadaj je… Serma. Tvoja, da ti je jasno, perverza stara, moja!«.. Uf.. Umiram, mislim da mi bo prišlo kar na suho! »Kaj želiš, si nora, kje naj dobim zdaj pičkico zate, kam naj kličem za punco, da se bomo šli v troje fukat!? Ti si zmešana..!« .. »Ne butelj moj, pismo, ti si zmešan! Kakšno pičkico? Hočem bisex tipa!! Kreten..! Da me pofuka in potem še tebe in da mi oba napolneta pičko! To hočem! Najdi!«..
Pokam, poka po šivih, pokam ves.. Mala je znorela, postaja ninfomanka, postaja kurba.. Ves zmeden in morda celo malo osramočen, ker sem povsem narobe razmišljal, prikimam.. Nasmehnila se je in povedala le, da ima vso noč čas in da jo bom pač vso noč natipaval s še enim.. Po svoje sem bil res vesel, po drugi strani ljubosumen.. Zakaj si zdaj želi drugega ,no še enega? Ji nisem dovolj.? Ali pa pač želi samo sprobat. Ja to bo, da bom lažje prenesel tiča v njen..
»Imaš koga v mislih, kakšen naj bo, koliko star, koliko velik..?«. »Vseeno, ti odloči, tvoja stvar.. Tam piše, da sta lahko dva hkrati v pički.. Ali pa eden v ritki, eden v pičkici, hihi… Tvoj bo v ritki, ko me bo tip napolnil pa še tvojega hočem v pički.. Hočem, da sem polna, da vidim mešanico, ki teče iz mene. In tebe, ker boš pomival!«.. Najbolje, da grem takoj v wc in si ga zdrkam, ker mi bo drugače prišlo predno bom slekel gate..! Tamali se je zmešalo! Je res mladina danes taka, tako svobodna, tako razuzdana..? O, morala kje si? Hm.. Jebe se mi za moralo in etiko, super mladina, naj se fuka, evo tu smo starejši, ki to podpiramo.. Itak! Star osel, kaj bi drugega..
Prijatelj, ki mi je prvi prišel na misel, me je razočaral. Kontaktiram tipa, ki mi je lajkal zgodbo.. Šit!! Nobene resnosti, ali pa drkanje v tri krasne tu na Avanturah.. Kličem sodelavca, mlad ,lep poba, kolikor vem tudi bisex.. Ima čas, zadetek v polno, tudi njegov kurac ni zanemarljiv, sicer povprečen, kot moj, ampak dovolj živ in radoveden.. Ko vozi mu govorim o mali bjondi, njenih letih , najinem početju.. skrbi ga le izliv vanjo a se zaveda, da že veva ,kaj počneva! Veva? Veva kurac, dragi moj..! Bedarije počneva , eto!
Med klepetom mala smrkljica izgine, bojim se, da me je nategnila na suho a se tolažim, da tega najbrž ni naredila zaradi zajebancije pač pa iz potrebe in radovednosti.. Prijatelj pride, se vsede blizu mene, odpre pivo in sprašuje.. Nekaj drgne po hlačah, kjer domuje njegov otepač , vem da je zrajcan, kot raketa pred vzletom, čakava in se spogledava.. Zazvoni moj mobi.. Tamala..! »Halo? Vidim vaju, dober tip je.. Kam gremo, drla se bom, ker hočem orgazme..Top orgazme!!! Veliko!! Aha.. On pelje, saj je toplo.. Gremo na Jeprco, tam se bom lahko zvijala, se drla.. V avto oba, pridem takoj..!« , mrha dominantna.. Mene? Tako močnega, možatega, tak karakter, ki mu nihče ne ukazuje.. Marš, pismo.. »Ok mucica, že greva..!«.. Ja jasno, jaz karakter.. Pička, ne pa karakter..
Sodelavec pogrinja odejo, ne dve odejici, da bo topleje.. Luči morajo svetiti na prizorišče, narava je v polnem razcvetu. Da bi sedaj mislil na klope in komarje..? Zadnja stvar v lajfu!! Stojiva osvetljena ,bosa in še oblečena na dekci.. Mala je v avtu, skozi soj žarometov vidim, da si namešča gatke.. Daje jih gor,ne dol! Opozorim kolega na njen neobičajen fetiš, začetek s tangicami..
»Slecita se! Do golega!! Hočem videti oba kurca, drkala si jo bom..!«, reče s tresočim glasom.. Brez besed se odpneva, cunje letijo! Malo tišine, opazim, kako njen mali, tanek prst boža sredino pičkice.. Slišiva rahle vzdihljaje, opaziva, da prsti zaidejo v malo luknjico.. Poriva si jih vanjo.. »Obrnita se drug proti drugemi, hočem, da se glavci obeh kurcev dotikata, se drgneta..«. Uf, ko se pogledava s tipom postane nerodno njemu, jaz sem tipov vajen.. Zdaj jaz vodim igro med nama: počasi se pomaknem proti njemu.. Gledam ga v oči, zdelo se mi je, da mu je penis nekoliko oplahnil.. Primem ga za steblo, pogledam proti njima in se z mojim ,nabreklim in svetlečim od polnosti , približam njegovi glavici.. Držim oba, vsakega z drugo roko in ju nabijam z glavcama skupaj.. Mala to vidi, še bolj vzdihuje! Nato primem oba v eno roko in ju drkam.. Počasi, oba sta zopet polno napeta, vzburja naju stik obeh glavc, stik obeh v eni pesti.. »Božajta se.. Bodita bisex, bodita geja!«,šepetaje zahteva iz avta.. Hlačke na njej so zagotovo povsem mokre od njenih sokov, po moje je to namen te igre.. Vzburjena je, prvič vidi dva tipa skupaj.. Po glasu čutim, da se trese.. Tangice postajajo vedno bolj mokre od sluzi iz pičke..
Midva stojiva še vedno obrnjena eden proti drugemu, kolega miži, po moje v taki situaciji še ni bil.. A se prepusti in molči. Objamem ga, ga božam po vratu, po hrbtu, zdaj to počne tudi on.. Ko roka polzi do ritnice jo zagrabi in stisne, občutim da mu paše.. Kurac mu povsem nabrekne, mala je zdaj tiho v avtu, slišim ,da si jo hitreje drka in slišim rahlo stokanje in nežno cviljenje.. Le jaz vem, kdaj ji pride, prvi orgazem tega večera je za njo..
Počasi se z jezikom preko njegovega vratu pomaknem proti njegovim bradavicam in razmišljam,da malo dobro rajca ta slika v naravi.. Meni je všeč, njemu malo manj a misel, da ga bo zaril v drobceno telesce mu dovoljuje vse.. Bradavice ima nabrekle, z roko spustim oba kurca , zdaj držim le njegovega.. Pripognem se in se mu z jezikom dotaknem luknjice na glavci ,nato pa jo obliznem in spravim v usta! Vsesano med jezikom in nebom oprizorim fuk.. Zdaj pravnukinja stopi končno iz avta, čuti se, kako drhti ,kako se trese.. Ko pride bližje je nežna in povsem vzburjena.. »Res si norec, prasec si.. Rada te ima..Ne.. ljubim te, veš?! Zdaj sem tvoja, pofukajta me, napolnita me, želim si obeh..Fak no.. Ti si svinja moja, moj učitelj, moj gospodar, ti so moj.. moj.. Prasec!!«.. Za kak meter se oddalji od naju in naju gleda.. V oči, enkrat enega , enkrat drugega.. Počasi si sleče tangice.. Čisto mokre so.. Dišeče, kot dišijo le mlade pičke.. Zdaj zaslišim čričke, tudi komar leti mimo.. Noč je lepa , svetla, spokojna.. Sredi toplega gozda stojimo trije, goli v soju luči in čakamo spontano nadaljevanje ponorelega sexa.. Mala je zdaj brez besed, povsem izmučena od čakanja in drhteča od pričakovanja.. Iztegne roko v kateri drži posvinjane hlačke in jih brez besed zmaši meni v usta.. Sline je dovolj, občutim sokove , pašejo mi, vseh ukusov so.. Miška me prime za roko, me objame in se zaliže z mano.. Srka sokove svojega telesa ujete v spodnjih hlačkah, jezika se iščeta med svilenim koščkom tekstila, vsa sva mokra.. Kolega ne razume tega a zdaj ni čas, da mu razlagam.. Cukerček mali spusti roki, med lizanje išeč oba kurca in ko ju zagrabi, ju spretno drka.. Prijatelj opozori ,da je prehitra, jasno, da je vzburjen do konca.. Nato spusti mojega in mi iz ust potegne oslinjene tange in jih odvrže.. »Ljubim te ,norec moj..!« ,še reče in poklekne.. Pristopiva.. Gleda naju z norim pogledom, ubija s temi modrimi očmi, zdaj jeziček oblizne mojo glavico, zdaj gre na drugo stran h kolegu, ki komaj stoji od zadrževanja izliva..
Nadaljevanje sledi po 100 lajkih, zato LAJKAJ!!!

horny80  19.04.2018 ob 21:36

naj se javi, kdor je tole prebral in si ga ni zdrkal zraven

bojan1  19.04.2018 ob 09:11

kako lepa zgodbica, čakamo nadaljevanje

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Vikend odfuka :))

objavljeno 16.02.2019 ob 20:39 | komentirano 1x

Najino valentinovo

objavljeno 16.02.2019 ob 20:20 | komentirano 4x

Moje mišlenje/pogled.

objavljeno 16.02.2019 ob 18:11 | komentirano 4x

Iz mene je posesala vse

objavljeno 16.02.2019 ob 16:09 | komentirano 0x

Mojo moškost je dvigovala v višave

objavljeno 16.02.2019 ob 16:01 | komentirano 0x