Erotične zgodbe > Nov režim parkiranja na VSD

Pozdravljeni. Že dolgo se nisem oglasil kot direktor VSD, zato je čas, da se ponovno javim. Kdor me še ne pozna, si lahko več prebere na spodnjih linkih:

https://www.avanture.net/blogs/view/7240/Gospod-generalni-direktor

https://www.avanture.net/blogs/view/7591/Obvestilo-o-prostem-delovnem-mestu

https://www.avanture.net/blogs/view/7633/Novi-tajnici-na-VSD

***

Naj začnem pisanje z obvestilom in zahtevo, da se napisanega dosledno držite, še posebej ženski del, ki bo v nasprotnem primeru deležen sankcij. Opažam, da sta se fukarjenje in ekshibicionizem v parkirnih garažah v lasti VSDja drastično povečala. Še več! Na spletu se pojavljajo fotografije, ki blatijo ugled družbe in ji povzročajo nepopravljivo škodo. Uprava je sprejela sklep, ki ureja parkiranje v nadaljnje.

***

Sklep uprave VSD:

Obiskovalce in zaposlene obveščamo, da je fukarjenje, lizarjenje in kakršenkoli ekshibicionizem v parkirnih garažah družbe VSD strogo prepovedano. Sklep velja za vse obiskovalke, ki fukajo z moškimi ali ženskami, ki niso zaposleni na VSD. Prav tako je ob fotografiranju strogo prepovedano kazanje zgolj ene joške ali katerega koli posameznega dela telesa, ki ima svoj par. Če ste ekshibicionistke delajte to kot je pravilno. Zaposleni pa morajo vedeti, da je tovrstno početje dovoljeno izključno med službenim časom. Nadure ali prosti čas so namenjene drugim dejavnostim. Zaposleni, ki bodo navodila upoštevali, bodo mesečno nagrajeni. Obiskovalke, ki se sklepa ne bodo držale pa bodo strogo kaznovane. V garažah sta že zaposlena po dva maskirana mišičnjaka, ki bosta posredovala ob vsaki kršitvi (eno posredovanje sta že imela). Blage kršitve bodo kaznovanje s pridržanjem in dvournim sedenjem na kaktusu, hujše kršiteljice pa bodo predane mojim kuzlam, ki bodo poskrbele za prevzgojo. Kakšen bo postopek prevzgoje odločajo kuzle same, glede na vrsto in velikost kršitve.

***

Opis izvedenega postopka ob kršitvi:

Dne 20.4.2018, so v naši garaži v Ljubljani mišičnjaki zasledili dve kršiteljici, ki sta bili privedeni v prostore firme, ki so namenjeni sankcioniranju neposlušnih zaposlenih. Lahko rečem, da je bilo zadevo kar zabavno spremljat preko nadzornih kamer. Mišičnjaka sta iz parkiranega vozila za lase privlekla dve napol oblečeni ženski. Prva mlajša, ki ji je druga očitno že dodobra stolkla razgaljene joške, saj so bile marogaste kot le kaj. Druga brezhibno urejena. Samostoječke. Petke. Krilo. Moram priznati, da mi je bila všeč. Očitno je bilo, da ji vse skupaj celo paše, saj je le s težavo skrivala zadovoljstvo, ki ga je čutila ob ravnanju mišičnjakov. Seveda ni vedela kaj jo čaka pri kuzlah (mojih tajnicah).

V sobi kamor sta bili privlečeni kršiteljici sta že čakali moji zvesti kuzli, brezhibno urejeni kot vedno. Ko sta zagledali prasici, se jima je na usta prikradel zloben nasmešek. Mišičnjaka sta prasici porinila na kolena pred tajnici in odšla. "Kaj je prasici?!" se je zadrla blonda. "Nista prebrali sklepa ob vhodu v garažo?!" "Seveda ga nista, kuzli zabiti." Kršiteljici nista zinili ničesar. Samo prestrašeno sta zrli v tla in čakali kaj bo. Črnolaska je zgrabila mlajšo za lase, jo potegnila navzgor in začela trgati oblačila z nje, blonda pa jo je posmehljivo zmerjala in klofutala. Ko sta jo slekli do golega sta jo porinili na vse štiri in jo z bičem stolkli še po riti, pički in hrbtu. Kršitev je trajala 32 minut, torej je dobila za vsako minuto po en udarec na vsako ritnico, po en udarec po pički in po en udarec po hrbtu. Ukazali sta ji, da šteje in se zahvali za vsakega. Ubogala je, zato ni dobila dodatne kazni, jo je pa črnolaska zvlekla do kletke, jo zaprla vanjo in potegnila za lase tako, da je z glavo pritisnila ob rešetke. "Odpri usta prasica!" se je zadrla. "Široko!" je poudarila in ji prisolila klofuto. Pristopila je še blonda, ki se je zgolj zasmejala, privzdignila kratko krilo, odmaknila hlačke in jo poscala po obrazu in v usta. Ko je končala, pa je morala prasica še polizat kapljice, ki so padle na tla.

Druga kršiteljica je vse to nemo opazovala in nemočno zrla v tla. Zdelo se je, da jo vse skupaj rajca. Ker mi je bila všeč sem kuzlama sporočil naj mi jo pripeljeta, da vidim, če sta se novi tajnici že česa naučili. Novi dve sta namreč sedaj ves čas pri meni v pisarni medtem, ko tastari kuzli skrbita, da vse v firmi poteka kot mora.

"Misliš, da si glavna aaa?!" se je zadrla blonda. "Imaš rada mlade punce, ki ližejo to tvojo umazano pizdo aaa?!" "No zdaj boš videla kdo je šef!" Slekli sta jo. Na njej sta pustili samostoječke in štikle. Nadeli sta ji povodec in jo odvlekli v drugo sobo, kjer jo je črnolaska z lesenim loparjem stolkla po ritnicah, ona pa je morala medtem lizati blondine čevlje. Ko sta ritnici dodobra pordeli sta zadovoljno ugotovili, da je primerna za obisk v moji pisarni. "Ding." se je oglasil lift, ko so se odprla vrata. Iz lifta se je slišal smeh tajnic, počasi in boječe pa je po štirih ven prilezla prasica. "Hitreje!" se je zadrla črnolaska in jo brcnila v rit. Novi tajnici, ki sta se ravno ukvarjali z mojim kurcem sta se nasmehnili in pristopili k njej. "Poglej jo prasico." je rekla prva. Za povodec sta jo privlekli do moje mize na rob katere je bil vodoravno nameščen velik silikonski kurac. V rit sta ji vstavili ogromen čep in jo postavili predme tako, da mi je služila kot podstavek za noge. "Fafaj prasica!" se je zadrla druga. Ubogala je in pridno začela goltat ogromen kurac, medtem, ko sem jaz užival v obdelavi mojih dveh z nogami na njenem hrbtu. Moji kuzli sta se zabavali še s tem, da sta ji glavo nabijali do konca na kurac in udrihali po njej z bičem. Ko sta me obdelali do konca sem špricnil spermo na parket. Ker je bila prasica pridna in zabavna, pa sta ji kuzli dovolili, da poliže spermo s tal in se zaliže z vsako od njiju.

Za dobro opravljeno "kazen" ji je bila izdana dovolilnica za doživljensko parkiranje in fukarjenje v VSD garažah po Sloveniji in tujini. Ko sta jo polgolo tajnici vrgli skozi vhod stavbe pa jo je tam čakal njen avto in v njem na zadnjem sedežu zvezana mlajša prasica.

***

Naj bo zgodba v poduk in ravnanje vam ostalim. Z našo firmo se ni za igrati. Pripravljajo se tudi novi sklepi, ki bodo urejali obnašanje v naših hotelih in ostalih podružnicah podjetja po svetu.

Ljubimca67  25.04.2018 ob 15:25

Garaže so zakon.

Titanius  25.04.2018 ob 10:14

kakšno kurčevo kaznovanje je to, da nekoga, ki ima zarad tepeža mokro pičko ... kaznuješ s tepežem!? Get your shit straight!!!

Boochka  24.04.2018 ob 19:22

LOL samo da lahko beremo...

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Sexy soseda

objavljeno 21.01.2019 ob 15:08 | komentirano 6x

Moja orgazmična analna ljubica

objavljeno 21.01.2019 ob 15:06 | komentirano 0x

poslovni sestanek

objavljeno 21.01.2019 ob 14:26 | komentirano 0x

PRVA BBW MILFa

objavljeno 20.01.2019 ob 23:18 | komentirano 0x

Koža v barvi cimeta

objavljeno 20.01.2019 ob 20:52 | komentirano 0x