Erotične zgodbe > Masažna psihologija

Že nekaj let nazaj sem si pogledal kak erotični film...eh, kaj si olepšujem...pornič. Vedno se je šlo okrog masaž. Želja se mi je končno uresničila, ko sem na njo končno spravl mojo punco. Ne rečem, drago ko svinja, ampak se je splačalo. Ko gledaš svojo, ki jo obdeluje druga punca, medtem pa tebe obdeluje tretja ni denarja, ki ga za to ne bi dal.

Spomin na to je ostal, možnost po novi taki masaži pa ni več mogoč...jah, moralc iz njene strani.

Ko sva s kolegico popivala nekega večera, sva se alo preveč prepustila in se spustila v izziv, da ne znam masrat. Po pol ure masaže sem preklapljal na erotični del, česar se ni branila. Naoljena stegna so kar odpirala pot proti slastni pizdi, katero sem se slučajno po nesreči vsakič dotaknil, ko sem šel mimo. Ko ni več prenesla se je obrnila, mi skoraj pregrobo iz hlač potegnila kkurac in ga začela sesat, ko da je najboljšis esalec na tržišču. Ker sem jo med tem masiral po pizdi, vlekla ni dolgo in sva nadalejvala v vroče in trdo žganje. Po dobrih dveh urah rajcanja in žganja ji je končno prišlo, jaz pa sem se tudi lahko nehal zadrževati in jo zalil po res prijetno velkih joških.

Ne rečem, nekaj dni je bilo moralca, od takrat naprej pa je želja po ponovitvi samo vsak dan večja. Ne, kar sem storil ni lepo, se pa tolažim s tem, da je bil nenazadnje to le grobi sex in neka nora izkušnja, katero moram kljub vsemu ponoviti, vendar ne bom. Zakaj? vsak tu ve, ako težko je najdti nekoga diskretnega, nekoga ki ti po tem ne bo konstantno pisal in ti mogoče uničil kar imaš doma.

da ne dramatiziram, bil je nor fuk, predigra in vse kar paše zraven. Komaj čaam, da se najde kakšna, s katero bi šel počasi skozi nežno masažo in jo mogoče sprmenil v erotično doživetje za oba.

Se javi katera? :)
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Sexy soseda

objavljeno 21.01.2019 ob 15:08 | komentirano 6x

Moja orgazmična analna ljubica

objavljeno 21.01.2019 ob 15:06 | komentirano 0x

poslovni sestanek

objavljeno 21.01.2019 ob 14:26 | komentirano 0x

PRVA BBW MILFa

objavljeno 20.01.2019 ob 23:18 | komentirano 0x

Koža v barvi cimeta

objavljeno 20.01.2019 ob 20:52 | komentirano 0x