Erotične zgodbe > Socialna delavka

Potrkal sem na vrata in cakal na signal da lahko vstopim...
"Kar naprej" se oglasi simpaticen glas. Vedno z veseljem vstopam v njeno pisarno, skoraj vsako jutro ji dostavim dokumentacijo prejsnjega dne in si napasem oci. Socialna delavka... Vedno urejena, v lepi oblekici, visoke petke, nalicena, enostavno povedano - prelepa zenska! Komunikativna, z nagajivim nasmehom in smislom za zapeljevanje moskih. In verjetno ne rabim posebej razlagat, da grem vsak dan iz njene pisarne poln pohujsljivih misli.
Ampak... Oddana! Vsak dan jo moz dostavi v sluzbo in pride ponjo, zgledata srecen par, imata otroke. Nikoli nisem resno pomislil da bi jo po sluzbi povabil na sprehod, pijacko, sladoled, kaj sele v hotel... Tisto jutro pa sem po nekem nakljucju ugotovil, da ceprav je oddana le ni povsem predana. Ko sem stal pred vrati njene pisarne in brskal po telefonu, sem nehote poslusal njen pogovor s prijateljico in ujel nekaj pomembnih stavkov kot: "rabim malo spremembe" in "prvega ko mimo pride bom naskocila tak sem presusena". Lucky me, mislim da bom jaz tisti prvi! Nasmejan sem vstopil in ji zelel dati vedeti da sem slisal vsaj del njunega pogovora, zato sem izustil: "Evo, ze mas prvega mimoidocega".
Glasno se je zasmejala in me okarala, da se ne prisluskuje telefonskim pogovorom, jaz pa njej nazaj da bi morala biti bolj pazljiva kje se pogovarja o tako privatnih zadevah. Nadaljevala sva se z uradnim pogovorom o sluzbenih zadevah, nato pa je moj cas potekel. In ker mi jezik ponavadi deluje brez problema, sem ji pred odhodom rekel le se: "Ce zelis spremembo javi domov da mas danes nadure, za ostalo poskrbim jaz!"
Cez priblizno dve ali tri ure sem na svoje delovno mesto dobil kuverto z navodili kako in kaj po sluzbi.
Na listu je pisalo: "Se ze veselim nadur, zaradi varnosti pa za vse poskrbim jaz", poleg pa se naslov lokacije.
Ker je zelo pazljiva, je poskrbela da se po sluzbi dobiva nekje, kjer si lahko uredi dober alibi - stanovanje njene prijateljice. Na dogovorjeno lokacijo sem prispel nekaj minut pred njo in pocakal. Kmalu zagledam avto, ki se je ustavil tik ob mojem. Pripeljala jo je njena prijateljica, jo izpustila iz avta in se odpeljala. Pristopila je k meni, pogledala levo-desno in me potegnila za roko da sva skoraj stekla v hiso. Zaklenila je vrata, izdihnila in rekla: "Imava najvec eno uro, preseneti me!"
Jaaaa, z veseljem te presenetim... Tokrat sem jaz njo prijel za roko in jo pospremil do najblizjega kavca in jo polegel... Strastno sva se zacela poljubljati, punca je drhtela, jasno je bilo da ji manjka vznemirjenja... Bil je tisti tip sexa, ko v trenutku sleces drug drugega in se ne posvecas predigri, kot v nekaksni naglici! Ampak nic ne de, kljub temu je bilo fenomenalno... Sploh trenutek ko me je zajahala, se usedla s svojo povsem premoceno picko na moj kurac in ga pogoltnila vase... Tako lepa je bila ko se je nasajala name, z zaprtimi ocmi, njeno vzdihovanje mi je dalo vedeti da se prav lepo zabava... Z rokami sem se dotaknil vseh delov njenega telesa, jo drazil po bradavickah in po ritki... Res s tezavo sem zadrzeval spric... In cutila je to, zato je bila prizanesljiva in mi dala trenutke da pavziram. Proti koncu se je namestila tako, da je pred mene pomolila ritko in mi nakazala naj jo pofukam od zadaj... Prisepnila mi je, naj bom brez skrbi ker je zascitena, naj se zgonim na njej in naj se spraznim vanjo... Zagrabil sem jo za boke in jo stisnil, po nekaj sunkih nisem vec potreboval dolgo ko je zacutila da ji polnim picko s spermo... Tudi njej je vec kot jasno prislo, glasno je zastokala in vse misice so popustile... Z zaprtimi ocmi in nasmehom mi je dala vedeti, da se je prav odlocila ko je sprejela nespodobno povabilo. Preden sva zapustila prijateljicino hiso, me je se objela in namignila, da bi to lahko se kdaj ponovila. In ker je zrela punca, se nisva v sluzbi po tem dogodku nikoli cudno gledala ali se drug drugega izogibala. Se bolje - nekaj tednov po tem sva prekrsila vsa pravila tudi v njeni pisarni!
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Sexy soseda

objavljeno 21.01.2019 ob 15:08 | komentirano 6x

Moja orgazmična analna ljubica

objavljeno 21.01.2019 ob 15:06 | komentirano 0x

poslovni sestanek

objavljeno 21.01.2019 ob 14:26 | komentirano 0x

PRVA BBW MILFa

objavljeno 20.01.2019 ob 23:18 | komentirano 0x

Koža v barvi cimeta

objavljeno 20.01.2019 ob 20:52 | komentirano 0x