Ne vem, kako to, da postajam vse bolj izbirčen. Ponudb je veliko, pa vendar jih ni veliko, ki me premamijo, da stopim v akcijo. No, ja, tako hudo spet ni… Res pa je, da se večkrat raje vrnem v spomine, kot pa da bi se klatil naokoli in »tvegal« neuspešne zmenke, ko se izkaže, da ti druga stran ni všeč ali pa da nima občutka za te stvari.
Zadnje dni se ukvarjam z Adel. Ima kakih 28 let. Že dolgo se nisva videla, čeprav se poznava že vrsto let in sva se velikokrat srečala. Zaradi vseh mogočih obveznosti nekako ne prideva skupaj. Me pa še vedno noro privlači. Ima nabildano telo, ampak na naravni osnovi, povsem skladno in noro sexy. Eden redkih, ki ga fitnes ni iznakazil, pač pa oplemenitil. In noro rad ima seks. Tudi to mi je pri fantih všeč. Dobi lahko, kogar hoče, zato me preseneča, da se mi vedno odzove in si me želi. Srečevala in fukala sva na vseh mogočih krajih. Če le pomislim na zadnje srečanje, se mi celotno telo prebudi….
Bilo je zgodnje poletno jutro. Po naključju sva našla kontakt in se dogovorila ob Savi. Parkiral sem pri teniških igriščih in čakal. Nekaj minut za tem je prišel tudi on. Izstopil sem iz avta in se odpravil v goščo proti reki. Sledil mi je. V gozdičku sem ga počakal. Z nasmehom me je pozdravil. Svež, v oprijeti majici brez rokavov in trenerki. Sexy. Pristopil je k meni in pokleknil. Razpel mi je hlače in se polastil mojega kurca, ki mi je kričeče stal že od trenutka, ko sem ga zagledal. Čudovito fafa, verjetno zato, ker sam v tem še bolj uživa. In kakšen pogled…krepko mlado moško telo pred teboj in kurac v mladih moških ustih….Vznemirjenje je raslo, še posebej, ko sem vsake toliko pogledal njegovega kurca, ki ga je izvlekel iz trenerke in drkal. Fukal bi, sem končno rekel. Adel je vstal, si in si jadrno slekel hlače trenerke. Spodaj ni imel ničesar. Obdržal je le tisto sexy majico brez rokavov. Stopil je k drevesu, se z rokama prijel debla in izbočil rit. Ima najlepšo rit na svetu. Pogled na mišičaste krepke moške noge, na izbočeno rit in držo telesa, ki je izražala eno samo željo in pričakovanje je eden najlepših prizorov, ki sem jih kdaj videl. Nataknil sem kondom, stopil bliže, mu poslinil odprtino in že sem si ga vzel. Kaj je lepšega, kot vroč objem njegovega telesa na mojem kurcu, pa malce poppersa, da razum odplava…in že sva bila v nebesih, z željo po popolni združitvi. Rad bi ga napolnil, a sem vedel, da ima drugačne želje. Pred vrhuncem sem se umaknil. Ponovno je pokleknil predme in razprl usta v pričakovanju mojega semena. Ni čakal zaman. Zalil sem ga obilno…..in spet bi ga. Kakšno zadovoljstvo je pogled na njegov srečni obraz, ozaljšan z mojim semenom… Še vedno si ga želim, po vseh teh letih…. Moram se mu javiti….

jestsm1  23.05.2018 ob 23:11

Mljask topla spermica

castro  15.05.2018 ob 09:57

Je resnična in Adel (psevdonim) tudi!

sizif  15.05.2018 ob 09:25

lepa zgodbica, oba sta mi všeč tako ti kot Adel

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Seminar

objavljeno 14.08.2018 ob 22:52 | komentirano 0x

Mmm ps

objavljeno 14.08.2018 ob 14:34 | komentirano 2x

prijetno presenečenje

objavljeno 14.08.2018 ob 12:16 | komentirano 0x

V kletki

objavljeno 14.08.2018 ob 11:53 | komentirano 0x

BAREBACK GROUP - PIGSS

objavljeno 14.08.2018 ob 09:37 | komentirano 0x