Erotične zgodbe > kratek dopust

Zgodba je resnična.
Kot večina si kdaj vzameva vikend samo zase. Tokrat sva se odločila za en privat manjši hotelček v Prekmurju. Odlična hrana, lepe sobe, mini wellnes in mir. Drugega ne rabiva.
Ženo sem hotel še presenetiti z masažo. na moje začudenje so povedali, da nimajo primernega prostora za masažo, čeprav jo ponujajo. so pa takoj povedali, da maser pride v sobo. Ko vse uredimo na recepciji, sem komaj čakal večer. Ko sva tako cel dan se savnal in uživala je žena postala zelo sproščena in poredna. zato sem jo rajcal, da zapelje maserja. tako je bilo pričakovanje noro. pripraviva ambient. svečke glasba pijača. Soba je res velika in ni težav. potrka na vrta. vstopi mlajši visok maser. Žena v sexy prosojni oprijeti oblekci kjer se vse vidi. Visoke petke mmm mzelo sexy punca. Ko se predstavimo in pripravimo začne prvo masirat mene. Med tem se žena sprehaja gre na cigaret se vleže zraven na posteljo itd. maser si jo je lahko ogledal z vseh strani. ko pogledam proti postelji vidim kako se žena z ritko proti maserji postavi na vse 4 in se pripravlja kao da se vleže na trebuh. Norooooo. So mu kar roke začele drhteti. Nato še vzame telefon in gleda na njem album z najinimi sexy slikicami. jasno maser kaka 2 metra vstran vse vidi. Zdaj je na vrsti ona. Zapeljivo se sleče, vleže na trebuh in šele zdaj sezuje čevlje. Iziva ga vidim. fant jo masira in to je obvladal. ko pride bližje ritki jo vidim porednico v napol nraku kako dviguje ritko ob vsakem dotiku. ko ji masira noge jih še dodatno razširi da ima popolno pogled na njeno muco.
vidim da mu že konkretno stoji. Imeel je bolj ohlapne hlače in ni mogel skriti. Moja se ga samo kot nenalašč dotakne z roko. vse skupaj je bilo noro rajcig. Zdaj se obrne in jo masira spredaj. njeno popolno telo raziskuje z rokami vse do muce, ki se je kot pravi profi samo slučajno dotika. Zdaj ne skriva niti več erekcije in se s trdim tičem dotakne občasno kot da je slučajno njene dlani. ona mu vrne vedno bolj pogosto z nežno božanjem. to je trajalo kar nekaj časa zato sem odšel na teraso. skozi zavese sem imerl čudovit pogled na dogajanje v soju svečk. na oči ji je zdaj položil nežno rutko. kasneje sem izvedel da mu je dejala da jo moti svetloba. Na moje presenečenje in seveda veselje pa se je fant končno opogumil in se ob tem da ga ni videl popolnoma sleče. Vauuuuu noro. Zdaj jo masira gol s poplnoma stoječim tičem. Čakam na trenutek ko se ga bo dotaknila in začutila golega. Nekako plašno se je zdaj z tičem nežno dotakne njene dlani. Mmmmmm kako lep pogled ko se žena odloži in mi ga začne božat. on jo pa masira vedno bolj konkretno med nogama po že premočeni muci.....se nadaljuje

novakziga  17.05.2018 ob 17:58

grrrrr :)

Zate_Mb  15.05.2018 ob 22:06

Mmm nadaljevanje bo pestro...

znoj333  15.05.2018 ob 21:25

Hot

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Dostopna profesorica

objavljeno 24.05.2018 ob 19:32 | komentirano 0x

Prvič

objavljeno 24.05.2018 ob 11:59 | komentirano 0x

TO SEM JAZ...

objavljeno 23.05.2018 ob 14:28 | komentirano 2x

Edini

objavljeno 22.05.2018 ob 18:52 | komentirano 0x

popolna zabava

objavljeno 22.05.2018 ob 18:10 | komentirano 1x