Erotične zgodbe > avtoštop

Dovolj mi je te glasne muzike vrveža,odpravim se dom,ni mi mar ,če nimam prevoza bom že štopala.
Niti se še dobro ne namestim za štop,že ustavi beli avto. Ženska za volanom 45 let. Vprašam če me zapelje do kopra,ona z lepim nasmeškom odgovori ,seveda. Res lepa ženska,športne postave v krilu,takoj se vidi poslovna ženska. Debatirava razne stvari o mojem študju,kako je bila na zboru odvetnikov v portorožu ,kjer se je dolgočasila in se pobrala domov,tako kot jaz z žura.
Bližava se kopru,ko me vpraša ,če sem za drink. Zakaj pa ne ji odgovorim. Zapeljeva se do njenega stanovanja,uuuu to pa je stanovanje,zadnje nadstropje,lep razgled vse v oknih. Medtem,ko gledam skozi okno razgled,mi prinese kozarec z muškatom nazdraviva in spet steče pogovor. Že bolj vroče teme o tipih o sexsu.
Še vedno gledam skozi velika okna,vidim jo v oknu kako se prebližuje tokrat brez kozarcav,nežno me objame od odzadaj ,nitit dihala nisem tisti moment,nekaj novega za mene ženska. Poljubi me na vrat in me prime za joške,ufff paše to,pustim da mi počasi začne gnest joške in poljubljat po vratu,začne odpenjat gumbe na srajčki jaz sem še vedno nepremična,samo brdavice so se mi nabreknile,kot dva gumba,res je pasalo. Obrne me in tisti moment se nežno zaliževa in že sva na divanu,slači me in mi pravi kako imam božansko lepo mlado telo,tudi jaz jo počasi začnem slačit. Nagi na kavču se poljubljava,počasi drsi z jezikom po joškah,trebuhu do ščegija,to je noro,nikoli nisem doživela še take nežnosti božansko. Tako me je lepo obdelala,takega orgazma še nikoli.Poizkusila sem tudi jaz prvič lizat žensko,tudi meni je uspelo jo pripeljati do orgazma.
Res nepozabna avantura z žensko,še vedno se srečujeva,čeprav sva obe v vezi z moškim.
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Od jeze do veselja

objavljeno 19.10.2018 ob 18:46 | komentirano 0x

Razmišljanje o portalu

objavljeno 19.10.2018 ob 14:59 | komentirano 2x

Tokrat pa njen jeziček v moji ritki

objavljeno 19.10.2018 ob 13:23 | komentirano 0x

Če bi se ujeli v 4

objavljeno 19.10.2018 ob 13:00 | komentirano 1x

Mrzel kot ogenj

objavljeno 19.10.2018 ob 09:52 | komentirano 3x