Erotične zgodbe > Šefinja v črnem

Dovolj imam si rečem,zabava že traja predolgo,prostor ob morju je prelep a danes zame preglasen,prepotentne mlade sodelavke so postale glasne in hrabre,začetna nedostopnost,in zajedljivost je izginila, videti je že kako vsaka po svoje išče kaj zanimivega za pozneje. A kaj me brigajo te fifica,samo velika usta v postelji pa tema od nje.
Moje oči so bile vso noč na bivši šefinja,prava ženska,ve kar hoče ,česar je sposobna, ponosna drža še bolj povdari njeno v poletno oblekico ovito telo.
Za moje pojme prava lepotica,a kot se spodobi,vedno v oporo svojemu možu,čeprav se vso popoldan trudi biti neopazen pri osvajanju pol mlajših od sebe. Prava dama,katero bi z puhljicami in poceni komplimenti verjetno užalil.
Hvala bogu nisem slinavec,strogo službeno obnašanje do nje se mi je zdelo edino pravilno.
Naveličal sem se,grem. Kar hitro se znajdem v apartmaju,bivši šef se je kar potrudil za sodelavce moram reči,srečo imam da je terasa skupna zato si lahko zadnja dva dni pasem oči na njegovi ženi.
Kar hitro se uredim in navlecem samo kavbojke,pokadim še ,in se umirim sam na terasi.
Presenečen sem nad pogledom.
Šefinja sedi za mizo in počasi srka pijačo.
Kar sam se povabim do nje,brez slabe vesti in povprašal kako to da je odšla iz zabave. Znan odgovor.Vsi smo videli obnašanje njenega moža raje je odšla kot da to doživlja zraven vseh.
Odločiva se še za eno pijačo,ampak kaj kratkega na hitro,
Vstane od mize in se kot vedno ponosno zravna pri odhodu v stanovanje .
Kar nekaj časa potrebuje ,ko jo spet vidim pri vratih.,Pogled na njo fenomenalen,spuščeni lasje sveža kratka crna oblekica za piko na i pa odprti poletni čeveljčki samo pasovi so obdajali njena stopala preko gležnjev,nenormalno sexy hoja do mene mi je dala vedeti da morda imam možnost nocoj vzeti to telo samo zase.
Stopi med moje noge in mi ponudi pijačo ki jo je prinesla v kozarcu,
Ni več igre,primem kozarec in ob enem jo držim za prste ,z pogledom ji dam vedeti da je bilo namerno.za trenutek obstane kot da ni prepričana a se vseeno obrne k meni.
Pridi ji rečem,rahlo jo povlečem k sebi,razširi noge in se vsedel preko mene,. oprosti nisem pričakovala mi pravi,odvrnem ji da tudi jaz ne a so se vse besede ustavile v grlu . Moje roke na njenih lepih nogah so kar drsele vedno višje do bokov kjer je bil rob oblekice ,slekel bi jo rad.,rad bi videl to telo ki je bilo vedno skrito pred mojimi očmi.pomaga mi pred usti se mi pojavita bradevici ,eno takoj nežno vzamem v usta in jo začnem sesati,se igrati z jezikom izmenjaje potujem od ene do druge. Roke zakoplje v moje lase in me vleče na prelepe prsi vidim da uživa in resnica z njo tudi jaz. V naslednjem trenutku mi odrine glavo od prsi kot da hoče prenehati pogleda me z pohotnim pogledom in se začne spuščati na kolena pred mano,odrine mizico da je ne moti.Ne morem verjeti,sedim pred mano pa šefinja na kolenih kako mi odpira hlače in izruva tiča iz njih.
Zadovoljna je s tem kar vidi,pogled v njene sivo modre oči je bil neverjeten, medtem ko ga je počasi jemala globoko ,igrala se je,z jezikom od jajc navzgor do glavice in spet na polno v usta.Na VSE drugo sem začel misliti zraven samo da mi ne pride. Moral sem nekaj spremeniti,zato jo potisnem nazaj do mizice umaknem stvari in jo položim na hrbet...sedaj sem jaz na vrsti ,razširim njene lepe noge ki so bile v ceveljckih z petko š bolj sexy,in tako z celimi usti vzamem njeno vročo in vlažno pičkico,izrazite sramne ustnice so kar padle v moja usta,z jezikom pa sem poiskal ščegetavček in ga dražil,njen prijem v mojih laseh se je stopnjeval do najvišje točke .
Čutil sem kako ji telo trza,kar mi je dalo še več volje da ji ugodnim.
Potegne ne kar za lase do njenih prsi in mi zadihano reče
Nehaj ,vzami me, pofukaj me dajjjj
Kot da bi strgal verigo jo znova potegnem na sebe znova sedim v sedežni ona pa kar sama nastvi tiča v mokro muco, Zajaha me kot nora ,prime me okrog vratu in me divje poljubi ,. Ob njenem norem tempu se mi meša od užitka v odsevu stekla na vratih gledam naju ,njo ..šefinja ki divja na meni,
Obrni se ,a ne čuje,še enkrat ponovim glasneje bolj odločno,sliši me in se zaustavi. Hvala bogu prišlo bi mi a si tega danes nebom privoščil tako hitro,
Z koleni leze na sedežno kot lena muca,me opazuje medtem ko nastavlja svojo ritko za naprej.
Vzamem jo od zadaj,tiča ji dam z polno dolžino tako da se sliši kako jajca udarijo po njeni picki. Počasi mocno do konca,
Ni glasna a se čuje ,prijetni glas ki s viša.
Vem da nebom vzdržal več dolgo,. Vsa njena sexibilnost,pravo žensko telo,vsak detajl na njej ,od urejenih nohtov na nožnih prstkih do lepih usnic v nasmesku
Je igralo njej v prid, znova no obrnem in nastavim na rob sedežne ,ravno prava višina da jo vzamem tako če klečim,znova zarijem v njeno vročo muco ,nor pogled na njo ,dolge noge drži pokrčene in napete,ko vidim da njena roka gre do ščegetavčka, pomagala si bo,ve da sem na koncu vidi se mi,a sedaj ko čutim kako se njeno telo napenja,vem da imam vse pogoje za vsaj približno konec v enakem času . Daj daj daj mi pravi vedno glasneje,nabijam kot nor ko me z nogami objame v krču,na očeh in usnicami vidim kako ji prihaja.....upočasnim tempo ko opazim da prijem njenih nog popušča, zato ji noge dvignem visoko in jo še zadnjič globoko vzamem noro mi prihaja ,spistim ji noge in se odmaknem a mi ne dovoli ,sperma mi uide po njeni muci in višje po popku. Z prsi jo razmaže po svojem telesu medtem ko jo zadihan gledam na kolenih kjer sem končal.
Pred njo pred pravo žensko,bivši šefinj.
Zadihan prisedem k njej in jo prislonim
Na svoje prsi,srce š vedno divje razbija,kako nebi.uresnicila se mi je želja zadnjih let.
Ljubimkama še kakšno uro,preden se na dvorišču ustavi avto. Prišel je njen mož, verjetno mu ni uspelo, prehitro se je vrnil. Njej je!
Poslovima se z vročim poljubom in se vrneva vsak v svoj prostor. Vsak z svojimi spomini na to vročo večer.Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x