Erotične zgodbe > Orgazem v Schubert molu

Njeni čudoviti elegantni prsti drsijo čez črno bele tipke... Vem, da igra nekaj od Schuberta, a glasbe sploh ne slišim. Gola silhueta se zliva z instrumentom. Prevzeta nad videnim, moje packaste misli povsem preglasijo glasbo...

***

Tanko, sveže utrgano vrbovo šibo sem odložila na pokrov klavirja. S pogledom sem raziskovala stilsko urejen prostor in se sprehodila po njem. Če samo pomislim, kaj vse sem morala početi, da sem dobila to stanovanje za par uric... Popolnost perfekcije. Vredno vsega truda.
Udobno sem se zleknila v ogromen fotelj. Morala sem ga sicer nekoliko premakniti v prostoru, selitveni premiki pred užitkom sicer niso bili planirani, a kar se mora, ni težko. Počutim se kot kraljica... Dvignem brado in čakam. Predstavo. Premiera samo zame.

Čas za malo klasike. Zagledam jo. Neslišno se premika po prostoru. Oblečena samo v črne samostoječke, glava ponižno sklonjena... Ustavi se pred mano, poklekne in mi v naročje položi torbo. Kuzle sploh ne pogledam, takoj odprem torbo in najprej poiščem čep. Dam ji ga v roko, medtem ko se muči in si ga na suho potiska v rit, brskam za naslednjim rekvizitom. Vibra jajček. Z daljincem. Rekvizit odložim poleg sebe. Iz torbe vzamem šop papirja. Notni zapis. Vstanem in se namenim proti klavirju.
Ko se ozrem, vidim, da kuzla pridno na vseh štirih sledi mojemu koraku. Namestim note, namerno jih pustim pomešane. Zdrznem se, začutim prijetno toploto na nogah. Kuzla me liže!

"Pridna. Obe nogi smeš polizat. Tako ja, nekaj pa že znaš. Zavzemi zdaj svoje mesto in prični s programom." Sede in roke položi na tastaturo. Čaka. Z roko ji močno stisnem obraz, zastoka in odpre usta. Bolečina ji dela faco groteskno, a ji kuzli pristoji. Smejem se ji, s prsti drsim po licu, jo božam, potisnem prste v usta... z glavo se drgne ob roko, celo poljubi jo. Saj mi paše njeno drgnjenje, a ji nisem dovolila.
Primažem ji dve težki klofuti. Rdečica zalije lica, lasje ji zmršeno padejo čez obraz. Lekcije odmerjene sproti. Poberem kodre, jih nežno umaknem za ušesa, uščipnem za bradvičke in jih nekajkrat močno stresem. Zaječi, cvili kot kuzla. Krasna je v svoji ponižnosti.

Vrnem se na fotelj. Dovolim ji začeti.

Z rokami elegantno graciozno zapleše po zraku... prsti drsijo čez črno bele tipke... Vem, da ne mara Schuberta. Zapre oči in se prepusti glasbi. Note so samo del scene. Gola silhueta se počasi ziba v ritmu.
Prevzeta sem nad videnim, očarana nad slišanim. Ves čas pa se nemirno preseda. Čep dela svoje. Užitek jo je gledati v lastnem neugodju. Pograbim jajček in se napotim k njej.

"Razširi noge prasica in niti slučajno ne prenehaj igrati." Ubogljivo se razpre in med preigravanjem jo pobožam po lepo obriti mesnati pički. Božam že povsem nabrekli gumbek in ji potisnem dva prsta v razmočenko.
Melodija v trenutku izzveni in popačen zvok obe nekoliko preseneti. Klofute, ki padejo, so več kot upravičene. Brez besed nadaljujem z nameščanjem jajčka v pičko. Spet ji popravim lase, nežno jo poljubim na usta in se zleknem v svoj prestol. Vzamem daljinca in ga vklopim.
Kuzla tako ve, da lahko nadaljuje z igranjem. Njen fokus je zdaj dvojno moten. Najprej ji nagaja tiščanje čepa v riti, sočasno njeno pičko stresajo vibracije. Ne obvladam te njene igračke, skušam se spoznati z upravljanjem in povsem pozabim, da je jajček že v njej. Menjava intezitete jo čisto zmede in mimgrede jo spodnese val užitka. Grozeč zvok klavirja me opozori, da se ji dogaja. Pogledam jo, njeno telo stresajo predorgazmični krči.
Prasico sem nevede skoraj popeljala do konca! Pa sem jo pustila na robu... ravno pravi čas me je opozorila in sem izklopila vibrco. Planem k njej, pograbim vrbovko in jo usekam čez joške.

"Kako si drzneš uživati, celo orgazem si hotela! Ničvrednice kot ti si ne zaslužijo drugega kot udarce! Štej kuzla zabita! Glasno, pa ne pozabi izraziti hvaležnost za to!" Udarci dežujejo povsod. Ne slišim številk, navdušeno gledam, kako se rišejo proge na njeno kožo. Opazim njeno kurjo polt... Ustavim se. Zdaj sem tudi jaz na robu neučakanosti, zrajcana za znoret.

Stopim do fotelja, še prej potegnem ozko krilo na boke in sedem čisto na rob. Široko razprem noge, kuzla se že plazi k meni. Prav neverjetna je, kot da voha mojo gonečo pizdo. Ponižno mi liže konice prstov, ukažem ji, da me sezuje. Tange so premočene, potegnem jih na stegna, kuzla jih nežno sleče do konca. Ovohava jih ... Previdno mi sname še štikle, kot da so iz najfinejšega porcelana. Poljublja stopalo, poliže petke, boža noge, liže in sesa prste... roka mi uide v lastno mednožje in začnem se božati. Uspem še vključiti jajček, pizdovje kuzle spet zajame val najmočnješih vibracij.
Zdaj ne zmore več zadrževati pohote v sebi... Stoka in prede od užitka. Brez da bi ji dovolila! Izklopim vibracije, spet jo pustim na robu, ne dovolim ji končati... Zgrabim jo za lase in potegnem njeno glavo v mednožje. Vržem se nazaj, noge prekrižam na njenem hrbtu in še močneje pritiskam glavo k pički. Kuzla me liže kot da ji gre za življenje. Jezik vtika v špranjo, vešče obdeluje ščegi, liže presredek in vrta v anus... Vročica mi butne v lica, val užitka objame moje telo. Sredi orgazma jo grobo odrinem.
"Prasica, nisi vredna, da se te dotikam, še manj, da doživiš orgazem z mojo pomočjo." Oblačim se, kuzla še vedno nepremično leži na tleh. "Zdrkala se boš doma, sama in mi poslala posnetek."

***

Njeni čudoviti elegantni prsti brišejo sokove moje pičke iz ust... Gola silhueta kleči na tleh pred mano. Pomenljivo si oblizne prst. Prevzeta nad doživetim, moje packaste misli že snujejo nove scenarije...


Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x