Erotične zgodbe > Eno življenje je premalo ali Vrhunska erotika Gunsov

Za nekoga je erotika branje Bukowskega, za drugega pogled na žensko v samostoječkah. Morda za tretjega dober pornič ali široko razprta pička.

Sama dojemam erotiko kot nekaj, kar gre skozi moje telo in misli. Me ne pusti ravnodušne in hladne, temveč vzbudi prijetno ugodje, ki je uvod v orgazem. Lahko je tudi kozarec dobrega rdečega vina, poljub na zapestje ali dotik svile na koži. Uspeh v poslu. Inteligenten moški. Ali seksi jebač z brado. Tetovirane roke. Dobra pašta z baziliko in paradižniki. Rada sem srečna. Erotika ima sto odtenkov, tisoče besed in nešteto slik.

Zaradi erotike se vrti naš svet. Poganja ga naprej, raziskuje, piše in misli. Rojeva ideje. Življenje polno erotike, je šele življenje. Doživiš, živiš, se spominjaš.

Sem pa tja povem, napišem, da sem rokerica. Vsaj enkrat na leto obiščem kakšen res velik rock koncert. Zamudila sem Wembley 1984. Freddy Mercury je zame brez dvoma največja poosebljena erotika rocka. Tina Turner, navdihnila me je z Ikeovo zgodbo, sledila sem ji. Iron Maiden. Hard karizma. Imaš ali nimaš. Navdušiš, zapelješ, prevzameš.

Pretekli vikend sem doživljala rock orgazme v Firencah. V gruči desettisočih prepotenih napol golih teles, ki so z menoj skakala, dvigala roke, se drgnila med seboj in kričala. Guns N' Roses. Axl Rose se je očitno pobral in končno izgleda letom primerno, le malo preveč botoksa je okamenelo njegov obraz.

V množici 80-tisočih sem. Obkrožajo me večinoma tetovirana in gola torza mlajših. Na rock koncertu moraš biti v pitu, spredaj. Šele tako doživiš vibracije in vso erotiko. Spredaj so vedno fit rockerji. Prepoteni, tako mi dišijo. Spet zapeljujem. Črne podvezice in mini krilo, rdeče našminkane ustnice in bulerji. Množica in roke nas nosijo z valovi, skozi telesa gre na tisoče voltov in nas uglašuje na isto frekvenco. Vibriramo na eno. »Tako verjetno zgleda skupinski seks «, mislim ves čas.

Ko je razgreta množica tik pred skupinskim orgazmom in ko Axl predstavi vse fucking člane banda, napove: »Slash«. Tisoče grl ponori. Slash na kitari odigra solo. Vsak akord me spominja na vbode kurca v moje telo. Mehka sem, množica me nosi. Vsi smo v ekstazi, glave z lasmi opletajo, ritem je vrhunski. Spominja me na ritmično jahanje na kurcu, noro dober seks. Nabijanje. Solo traja petnajst minut. Na koncu pride orgazem na valovih zvoka, prepoteni, omamljeni od tisoče voltov, ki gre skozi naša telesa, kričimo v ekstazi.

Vrhunsko, še v tem življenju si želim najti svojega Slasha, ki bi na moje telo zaigral tako »fucking perfect«.

Živim polno življenje. Sem pa tja pomislim, da mi bo zmanjkalo časa za vse, da mi eno življenje ne bo dovolj. »Not in this lifetime«, je naslov zadnje turneje Gunsov.

In potem se z odra zasliši : »Knocking On Heaven's Door...«

Sori, ne. Ni še čas.Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Nuebogljiva

objavljeno 20.07.2018 ob 14:23 | komentirano 0x

Moja!

objavljeno 20.07.2018 ob 01:28 | komentirano 0x

Šok!!

objavljeno 19.07.2018 ob 14:00 | komentirano 0x

anala v naravi

objavljeno 19.07.2018 ob 12:14 | komentirano 0x

za poslušno učenko...

objavljeno 18.07.2018 ob 21:47 | komentirano 0x