Erotične zgodbe > Vročica poletne noči

Prišel je v moje sanje... Spet.

***

Zašepetal mi je, da pogreša najine odbito pohotne igre besed. Da manjkajo moje zgodbe, kinky, vroče, o spontanih perverznostih, packarijah.

Šepetam mu nazaj. Meni pa manjka majčkeno navdiha... in zadnje čase me prepogosto obide misel nanjo, želja po drugačni igri me že skoraj obseda.

Oblije me ledena vročica, skozi možgane planejo spomini na vse doživeto, pomešano z željami in fantazijo, kri zavre, odejo zbrcam iz sebe.

***

Oprt z rokami nad moje telo poljublja moj vrat, z jezikom polzi čez ramo do rdečih, že otrdelih niplov. Koža mi mravljinčasto vzvalovi v poželenju. Usločim se, spontano razprem noge, pripravim telo na predajo. Sliši se samo moje neenakomerno dihanje, v polmraku gleda, kako se moje joške dvigajo in spuščajo vse hitreje in hitreje.

Z ustnicami se dotakne bradavičke, jo objame v poljub in nežno povleče. Drugo objestno in grobo zgrabi v svojo dlan. Zdaj ugrizne... mmmmmm ... stokava oba, od ugodja.

Polzim s prsti čez njegov hrbet. Ustavim se na zadnjici in se z nohti zasidram vanjo.

Najini pogledi se srečajo, izzivajoče se pomeriva za kratek trenutek. Zaprem oči. Ljubim temo, ko me namerno postavi vanjo.

S prsti obkroži moje ustnice, spontano se razprejo in kazalec porine v usta. Sesam. Z vlažnim prstom gre čez vso moje telo, poigra se z nabreklim gumbkom... Ne zdrži več. Namesti se v misionarca. Sunkovito se zarine v pičko. Z nohti še naprej rišem brazde v kožo, tokrat po prsih... z zobmi stiska moje bradavičke in me fuka. Sladka bolečina naju združuje v užitku. Od ugodja kričim po še.
Vračava se znova in znova v poljube na usta, roke povsod na telesu, prodira enkrat nežno, pa spet močneje, globlje. Ritem pospešuje, razgretost najinih misli je na vrhuncu in zavedava se samo najinih trzajočih teles... Ujeta sva v krčevitem trenutku naslade, ki mu sledi popolna tišina.

***

Spet se za trenutek prikrade misel nanjo... Ustrašim se "pregrešnih" mislih, medtem ko me fuka...

***

Odprem oči. Občutek imam, kot da gori postelja pod mano. Zmedena se potopim nazaj v sanje, upajoč da me tokrat obišče tudi ona...


Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Kaj, če bi bilo vse res

objavljeno 18.11.2018 ob 10:59 | komentirano 0x

Ena na dan ch. 7

objavljeno 17.11.2018 ob 15:57 | komentirano 3x

Darilo za rojstni dan

objavljeno 16.11.2018 ob 19:48 | komentirano 2x

FUL DEBATA

objavljeno 16.11.2018 ob 07:52 | komentirano 5x

Štafeta norosti

objavljeno 15.11.2018 ob 13:56 | komentirano 0x