Erotične zgodbe > PORTALOVANJE

Preprosta navodila za uporabo Avantur - za fante, ki niso gej, so strejt in tiste, ki mislijo da so biseks.
To je preprost vodnik kako na takem portalu NE DOBIŠ ženske za fuk. Samo to. Užitek vsekakor ni zagotovljen.
Če nimaš niti kančka smisla za humor, prosim, ne beri me... ampak lajkaj pa me vseeno. To šteje!!!

Ženske (nas bom ljubkovalno poimenovala prasičke) zaidemo na portal samo z enim in edinim razlogom... Ker smo potrebne in rabimo kurac. Če sem natančna, tvoj kurac. Tvoja naloga je samo, da mi to dokažeš na najbolj izviren ali preprost način, da je tvoja trda kajla zame najboljša. V vsej svoji plus in minus veličini.

Prvi korak.
Opaziš moj (ženski) profil. Na njem ne najdeš mojih golih fotk. Tvoja prva misel - potrebna je kurca! Tvojega, itak. Pošlješ prošnjo za prijateljstvo. Zavrnem. Ponoviš. Ponavljaš. Ker ko se ti odločiš, da boš pofukal prasico, morata najprej postati prijatelja. Da boš lahko sral po mojem profilu. Naslednja misel, ki se sprehodi čez (tvojo zgornjo) glavo: čem ji najprej pisat ali najprej preberem opis profila?! Ti povem, ne beri opisa. V opis sem dala grozeče in moteče faktorje, ki v spodnji glavi povzročijo zmedo in mlahavost. Preprosto povedano, to je ženska taktika za izločanje najšibkejših. Napisati sporočilo je izrednega pomena, a več o tem v naslednjih korakih. Če si se vseeno odločil prebrati opis profila, je najbolje da se zdajle res ustaviš in nehaš brati tole. Ker si več kot očitno peder. Pa nič narobe s tem... Samo jaz nimam gej izkušenj.

Drugi korak.
Poslal si mi prošnjo za prijateljstvo. Opozoril si me, da se zanimaš zame. Da sem tarča, ti pa imaš puščico zame, za moj center. Vedno sta dve možnosti: da sprejmem ali zavrnem. Na koncu koncev je vseeno. Opis te ni prestrašil, pravi dec si. Lotiš se brskanja po moji galeriji. Puščaš komentarje pod fotkami. Ne boš ostal prezrt, samozavest ti strmo naraste. Všeč si postajaš v svoji neizvirni igri besed. Tvoji vulgarni izpadi bodo sigurno naredili poplavo v mojem mednožju. Na tej točki te naj opozorim, da imej pripravljeno lastno profilno fotko in solidno založeno galerijo. S tvojimi kurčevimi slikami seveda. Pričakujem vsaj 20 masivnih fotk tvojega korenjaka, z vseh mogočih in nemogočih kotov. Če pa si vešč fotošopiranja, svaka čast. Zmoreš nekaj, kar večina ne. Ker večina slika svoj komad z embalažo nečesa. Prasičke veljamo za dokaj neumne, zato je fotka kurca poleg flaše pira zanesljiv pokazatelj, da imaš orodje iz kategorije 20+. Je pa težava v tem, da nas večine tudi tvoj kurac ne premakne iz mrtve točke. Zato nas mirno lahko označiš za neresne ali lezbijke že pri tem koraku. Razen, da te postavim na blok listo, nimam nobenih čustev zate. In preberi še vsaj korak tri.

Tretji korak.
Zdaj se odločiš bit direkten. Prečesal si moj profil in si me psihološko naštudiral do konca in naprej. Dobim jasno sporočilo, da smem biti tvoja kurba. Prasičke itak obožujemo biti ponižne in lastnina takega hudega tipa, kot si ti. Če ne reagiram nemudoma, ali če celo prezrem tvoje sporočilo, seveda takoj mi pošlji novo sporočilo. Celo serijo, naj te nič in nihče ne ustavi! Prasičke neumne ne skontamo takoj, kaj želiš povedat, ali pa ne jemljemo resno vseh in vsakega. Šele četrto ali peto sporočilo mi da vedet, da s teboj ni heca... ampak nikar se ne ujemi v past razmišljanja, da morda nisem dobila sporočila. Prasičke redno preverjamo vse sporočilne predale. Z namernim ignoriranjem ti pokažemo, da si seveda ti dominantni moški in da si najbolje želimo biti kaznovane za neposlušnost. Zdaj se moraš razjezit in pokazat svoj pravi jaz. Vsaka prava prasička ima rada ljubkovalna imena, zato ne šparaj z zmerjanjem v naslednji seriji sporočil... Kurba, prasica, kuzla... Pravzaprav si že sučeš svoj film ob tem lastnem navalu čustev, kako prasička začne drkat svoje pizdovje. Bodi vztrajen. Samo skušam tvojo dominantno plat.

Četrti korak.
Če se končno opogumim in odgovorim, bo verjetno precej sarkastično, odrezavo in odklonilno. Prasičke se pač rade igramo igre besed. "Sem že oddana, zasedena... poročena... moram vprašat loverja... spizdi idiot... Ej, to te ne sme ustavit, za nobeno ceno! To so samo miselne igre. Prasička šeta tvoj mozak. Logično, vsaka si želi točno takega, kot si ti. Zdaj mirno ti ignoriraj njeno sporočilo, kake pol ure ji daj mir. Potem udari nazaj! Pošlji ji še več sporočil (spet poglej korak tri, če ne veš kako in kaj) in bodi prepričan, da se bo prasička primerno odzvala. Če bo slučajno omenila, da je sama dominantna ali pa da ima moža, potem vedi, da nisi nastopil dovolj odločno in agresivno. Nisi ji še dal lekcije o tem, kje je njeno mesto. Torej, spet na korak tri. Razen, če si že blokiran... Moje sožalje.

Tako, prasička butasta te je blokirala, fuk ritual je končan, še preden se je začel. Na tej točki je prasička zrela za srečanje v živo. O tem bi morala pisati v petem koraku, a še enkrat preberi tretjega. In ne pozabi tega deliti z vsemi prijatelji. Ker prasičke si tudi povemo vse, zato dobro vemo, kdo si. V vseh tvojih profilih.

ferrum  06.10.2018 ob 00:44

Lajkal, čakam bonbonček, bič :-)))

Boochka  13.07.2018 ob 09:23

če bi vsi vedeli, da je več barv kot samo siva in da je odtenkov neskončno... omejujemo se sami...

September5  13.07.2018 ob 09:21

še nasvet za ženske: zmaga tista, katera razume moško glavo in izkoristi te prednosti...,ženske si včasih niti predstavljat ne moremo kako preprosta bitja so moški;). 01 ali AB drži kot pribito, 50 odtenkov pri moških ne obstaja, kar nam ženskam zakomplicira življenje;)

Boochka  13.07.2018 ob 08:41

Fantje, z zgornjo glavo štejte, ne s spodnjo ;-)

bav

bav  13.07.2018 ob 08:38

Preveč za našo moško pamet:" A b' al' ne b'?" So fucking simple!

bolhek  13.07.2018 ob 06:12

Damn. Čisto preveč korakov za moške. Za nas je binarni sistem. 0 in 1. Pa.še to razumemo tako,da 1 vtikamo v 0.

Samosvoj1  12.07.2018 ob 20:59

obrazlozitev 1a

Titanius  12.07.2018 ob 18:43

Ob taki podrobni in po točkah porazdeljeni obrazložitvi je sedaj nedvomno vsem jasno kaj so počeli narobe. :D

Boochka  12.07.2018 ob 15:33

Meni se vedno dogaja... ;-)))

kiklca  12.07.2018 ob 15:21

Popoln dan imam...z razlogom.

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Vikend odfuka :))

objavljeno 16.02.2019 ob 20:39 | komentirano 1x

Najino valentinovo

objavljeno 16.02.2019 ob 20:20 | komentirano 4x

Moje mišlenje/pogled.

objavljeno 16.02.2019 ob 18:11 | komentirano 4x

Iz mene je posesala vse

objavljeno 16.02.2019 ob 16:09 | komentirano 0x

Mojo moškost je dvigovala v višave

objavljeno 16.02.2019 ob 16:01 | komentirano 0x