ti si 3

Ležimo na postelji in počivamo. Kako tudi ne, saj smo »trdo« delali. Grem v kuhinjo, natočim in prinesem kozarce. Pogovor nikakor ne steče. On se smeji, vendar se mu vidi, da je besen, nate in name. Navsezadnje sta par (mogoče sta bila) in zalotil naju je…. Na nek način ga občudujem, da tako mirno prenaša vseskupaj.
Naposled vstane in reče oz. bolj ukaže – fukajta! Njegov skoraj grozeč pogled, ne pušča dvoma v resnost izrečenega. Obrneš še k meni in mi ga začneš drkati. Počasi se dviga. Kmalu postane trd in pripravljen za novo akcijo. Obrne te na hrbet in ti razširi noge. Odpre se prekrasen pogled na pravkar obdelano pohotnico. Ne morem si kaj, da ga ne zarijem v muco. Vroča je, mokra, potrebna. Počasi te nabijam. Paša ti. Nato mi ukaže, naj se uležem na hrbet . Ti greš name in se usedeš na kurca. Super. Počasi se dvigaš in spuščaš. Uživava. On si ga počasi drka. Batina postaja vse večja in večja, pripravljena na novo akcijo. Pomakneva se na rob postelje. Prime te za boke in ti ga, brez besed, zabije v ritko. Zastokaš od bolečine. Začne te nabijati kot nor. Meni je super, prijeten občutek, ko dva kurca loči samo tanka opna…. Noro. Začneš kričati, hitro in globoko dihati. Boli te, vem, vendar nimaš izhoda. Kmalu bolečino premaga užitek in prosiš še, še, nabijajta…. Divji ples ne traja dolgo. Najprej ti napolnim muco jaz, čez čas zakričiš kot nora, nato pride še njemu globoko v tvoji riti. Izvleče orodje in se odmakne. Ti vstaneš in se usedeš na rob postelje. Prime ta za glavo in ti zarije kurca v usta govoreč – liži, prasica.. Vidi se, da ti je odurno, vendar druge možnosti nimaš, kot da sprejmeš celega.
Sedaj smo res utrujeni. Povabim ven na pijačo, da zaključimo to mučno zadevo. Čimprej bi rad odšel, vsega mi je dovolj… On se s tem ne strinja. Ni še konec, vidva golobčka. Fukala bosta do onemoglosti, da si bosta zapomnila….
Misli mi begajo, le kaj naklepa.

Se nadaljuje

Kategorija:
Hetero