Erotične zgodbe > Na kolenih..Na Rabu..

Skoraj mi je za popizdit v tej vročini! Sam ne vem, kam naj se dam, iščem hladne kotičke pa nima haska.. Še tu se mi ne da viset in gledat ,kdo je pogumen ob ekranu, katera lepotica je aktivna na oglasih, kdo obišče in bere moje zgodbe. Skratka, poletje, kot mora biti, v kake sex aktivnosti pa ne verjamem.. No, nisem verjel do par dni nazaj, ko sem med bralkami mojih zgodb zasledil kar nekaj deklet vseh starosti. Pa v resnici niti ne verjamem, da so to punce, bolj, da so fejk profili pogumnih večspolnikov. In jim pišem, se zahvalim za ogled in se priporočam za kak lajk in branje v naprej.. Moja mala Franckina pravnukinja je nekje na morju, kdo ve s kom poriva in s kolikim. Francka trpi vročino in ji teče zgoraj in spodaj, mladci iz čolnov gledajo babe na nudl plaži.. En sam dolgčas!!
In se obregnem ob profil punce pri petdesetih ,po slikah sodeč mrha, ohranjena , postavna, blond dolgi lasje, ker so ji na sliki padali čez joške.. In zanimivo ime profila. bemti! "Bananca".. Sprva nasmeh, nato pomislek, zakaj rastlinski psevdonim, ker je nenavaden.. In jo vpršam, kako je ,kaj počne in ali je to res ona.. Ženska namreč, prava ženska..
Odgovor itak nisem pričkoval takoj, no sploh ga nisem pričakoval! Pa je vseeno na moje presenečnje prišla potrditev, da je ona, da je prebrala moje zgodbe in sam čista svinja, ker pač probam in počnem vse in z vsakomur.. Uf, jebenti, kaj me je napizdila. O Bog moj, ćisto majhen sem bil.. In brez odgovora misleč, kaj hudiča pa potem bere, če se ji obrača ob branju fuka s tamalo, babico.. In pustim na miru.. Traja dva dni in sporočilo: "A si jezen name?". "Ne , zakaj bi bil.. O meni si lahko ustvariš mnenje, kakor ti paše, nima veze, itak me ne poznaš in me najbrž nikoli ne boš.. Pišem, ker vem kaj delam, ker mi gre od rok in ker želim, da ljudje počnejo to , kar jim je všeč brez zadržkov.. Najbrž za to tudi živimo. No vsaj zdi se mi tako.." in čakam.. "Imaš prav.. Ampak jaz sem zajebana.. Ne maram bisexičev in kurbirjev.. Oprosti ,saj razumeš.?"! Ohoho punca, zgrešila si s prijavo na Avanturah, pojdi na strani Rimokatoliške cerkve in tam jokaj, kaj bi in kako ne misliš početi nič več v lajfu, kar se tiče sexa.. In ne odpišem več.. In potem zopet: "Pravzaprav si zanimiv, me prav firbec matra, kdo si.. Hm.. In če je res vse to, kar pišeš.. Pismo, si pa norec.. Vem da je res ampak, a je res? Ne vem ,res..!".. Uf, ženska je težavan.. "Sprobaj me!!", odgovorim in čakam.. Morda pa je to to.. " Ne morem, grem na Rab na morje, ko se vrnem, ti pišem..!". Eh.. Brez veze punca! Ne veš a bi a ne bi..
" Zberi pogum in se odloči.. Pridem k tebi na Rab za en dan.. Na obisk, brez besed.. Vem, da rabiš ljubezen, sex, veš da si še mlada in še fejst, privošči si!! Edino kar je, da me ubogaš! Če se bom potrudil, da pridem zdaj povej, da boš naredila, kar ti bom rekel... Hodil dol gledat na uro ne bom.. Si razumela?"!
"Z možem bom.. Ne vem.. A me boš kar.. Še videla se nisva nikoli, Ne, ne , to odpade.. Fukal me ne boš, ne! Ah, raje ne.. Ni treba, bodi doma.. Hm.. Kaj si mislil, da bi morala storiti? Zanima me,no.. Saj razumeš.. Morda pa..". Napišem scenarij in čakam.. Ampak, kaj če me pička nategne. Vozil se bom tja, potem je pa ne bo.. Kako bi se ji potem maščeval, če me nategne? Rizkiram? Bom!!
Napišem vse do podrobnosti, tudi zagrozim ji, da jo bom v vsakem primeru našel in da ji potem ne bo lahko.. Z mani se ne zajebavat, sem resen in če se zmeniva, drži besedo.. Čakam odgovor.. Tri dni.. Nič ne bo, pomislim, ko zabrni.. "Strah me je.. Polna sem adrenalina, tresem se.. Čakam te v sredo ob bazenu hotela v kopalkah.. Ko boš tam pošlji sms na to številko, ko vstanem grem mimo tebe in se te dotaknem.. Tako boš vedel, da sem to jaz.. Ostalo ,kot si napisal. mwa!".. O pismo rosno, noro.. V hlačah čutim napetost, danes je šele petek, kje je šele sreda.. Vseeno, grem in naredim..
Pot je dokaj dolga, vroče je, klima fura na polno, z mislimi sem že tam.. Kakšna je v resnici, ali bo uspelo, me bo peljala scat, bo funkcioniral. Že pomislim, da je bolje da obrnem a me vleče tja, kot magnet železo.. Trajekt poln in nekaj ovinkov do hotela nad mestom, kjer sem včasih doživljal nore seanse.. Po dolgih letih bom tam, kje je bazen vem.. Parkiranje za evre ni težavno, ves prepotem pomislim, da bi najprej skočil pod tuš ob bazenu, potem v vodo in šele nato poslal sms.. A dogovor je bil drugačen, držal se ga bom.. Sedem, zaprosim za dolgo kavo in radler in tipkam.. "Me vidiš, si ob bazenu? Poglej proti vhodu, bela srajca, bele hkače, pilotski suknjič.. Z značko Lufthanse.." Čakam in se oziram po ležalnikih.. Nekaj blondin, ki se takoj zapičijo v uniformo, nekaj otrok, dva tipa.. Nobena suha, nobena visoka, niti ne z dolgimi lasmi.. Kurac, nategnila me je.. Bedak prokleti, spet te je ena peljala na led.. Prekljinam neučakan.. Cin,cin.. "Pridem dol, sem obupala ,ker nisem verjela, Vse bo, kot si zelel in zahteval.."! Fak no. Tresem se, zdaj sem imel tremo jaz.. Pa ni panike, fukala ne bova, tako je dogovorjeno..
Nestrpno čakam deset minut, ko začutim roko na rami.. Obrnem se, zasvetijo se noro beli zobje v nasmehu, pogled v njene oči, kot bi zrl v angelna, visoka , bele kopalke, dolge noge in povsem porjavela.. " Pridi pilot moj, čakam te na wc, kot si napisal.. Aja.. Moja pička je povsem, čisto povsem gladka. Saj to imaš menda noro rad? "..
Popizdiš, zdaj se še bolj tresem, tudi iz strahu, da naju kdo ne zaloti na sekretu.. Vstanem in grem. Gledam, da neopazno smuknem v kabino, na kateri je pustila znak, da ne zgrešim.. Nežno potrkam, odpre vrata.. Povsem gola je že, s čudovito obdelanimi joškami, ozkimi boki.. V razkoraku! Top postava! Prst poda na usta v znak popolne tišine.. Gledava se v oči, poljubi so prepovedani na njeno željo.. Zagrabi me za mednožje, kurček trdi a vem ni smel..Gnete ga, mrha! Pizda no!! Ampak, gentelmen sem, ne bom nasilen.. Poboža me, roko da za moj vrat in zgrabi lase.. Drzna je veliko bolj, kot se je delala da ni.. Druga roka je na desni rami, z glavo nakaže, da je čas.. Povleče me za lase nazaj in poliže moj vrat.."Daj zdaj, pokvarjenec, daj!".. Počasi me pomika k tlom, klečal naj bi.. In sem!! Gledam jo tja gor v oči, spremlja vsak moj gib in občasno zamiži.. Ljubljena bo in je, paše ji..
Rahel nasmeh, ki takoj splahni pove, da je pripravljena.. Moja usta se dotaknejo njene gladke kože pod ravnim trebuhom izpod popka, jezik sam najde pot in riše sledi po njenem telesu vedno nižje.. Pička, povsem gladka, napeta in mokra.. prste nisem smel uporabljat.. Zrajcan sem, zdaj mi bo prišlo samo od sebe.. Krožim okoli zunanjosti dišeče pičke, po stegnih od kolen proti odprtini, sramne usne skrivajo še notranje..Čudovita je, kot bi se dotikal narahlo in čisto nežno gladke kožice naktarine, ki v sredini skriva sokove strasti in pohote.. Z jezikom zdaj počasi, res počasi drsim prav v sredino.. Diši, kot pomladno cvetje, sokovi kot napoj poslan iz nebes.. Pička se kar sveti.. Jezik se zatopi v naslado, mokra je in ko me prime z rokama za glavo sporoči , naj jo preližem.. Ritem se stopnjuje, sramni usni objemata moja usta, jezik najde pot v pičko in jo fuka.. Kot bi se z njo poljubljal v francoskem slogu.. Stoka, zdaj vem, da tega ni občutila že dolgo.. Pomislim, da bi ga dal vel in da bo tudi zato, da se fukava.. A dogovor tega ni dopuščal.. Zdaj jezik poišče ščegetalček in kroži okoli njega, vedno hitreje, vedno hitreje.. Nekoliko se pokrči slišim le nemirno dihanje, več ni upala.. Zdaj šepne le še, še.. Trdno jo primem za majhno, strenirano rit, krajca sta čvrsta.. Oblizujem celo pičko ,iz nje se čuti naslada , zdaj nekoliko močneje pritisnem, jo ližem, z jezikom fukam in zopet zaidem vanjo, se dvignem do ščegija in... "Še, še,še.. Mmmmmmm.. mmmmm, ahhhhhh, mmmm..".. Vstavim se, ko se krčevito prepogiba in ji ne popusti a vem, da je tu vztrajnost nepotrebna, celo moteča.. Skrči se, nakaj trenutkov obstane, diha globoko, se počasi pomiri..

Potna je.. Na kolenih sem težko, itak me jebejo leta.. A čakam ponovitev, več kot to se ne bo zgodilo.. Prime me z rokami, zdaj se dvignem, se zravnam..
"Res si norec.. Nor si, čudovit.. Kako hitro mi je prišlo.. Skvorala bi.. Drugič, prav?" Kazalec desne roke da na svoja usta: "Pssssst".. Natkne si hlačke, zdaj pokrije čudovite joške.. In gre..
Pizda no.. Zaprem za njo, iz hlač vzamem kurca in si ga zdrkam.. In ponovim na trajektu v sekretu in potem pri Postojni.. In sedajle ga zopet.. Nikoli več je nisem videl.. Še3 vedno jo čakam, profil je zaprt, ne vem od kje je in kdo sploh je!!!! Čakam, kot čakam tebe, da mi podeliš lajk..

bojan1  10.08.2018 ob 15:15

si me presenetil, da si bil v WC mož beseda, malo moških to zmore, bravo!!!

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Vikend odfuka :))

objavljeno 16.02.2019 ob 20:39 | komentirano 1x

Najino valentinovo

objavljeno 16.02.2019 ob 20:20 | komentirano 4x

Moje mišlenje/pogled.

objavljeno 16.02.2019 ob 18:11 | komentirano 4x

Iz mene je posesala vse

objavljeno 16.02.2019 ob 16:09 | komentirano 0x

Mojo moškost je dvigovala v višave

objavljeno 16.02.2019 ob 16:01 | komentirano 0x