Erotične zgodbe > Prvič (2.del)

Presenetljivo dolg orgazem ji je še vedno stresal telo. Za trenutek si je zaželela, da bi lahko legla med njiju, čez svoje golo razbeljeno telo povlekla hladno satenasto rjuho in za hipec zaprla oči.

Od kar ga je poznala je bil svet njene naslade drugačen. Orgazmi daljši in boljši. Včasih razpršeni po celem telesu, kot ovčke na razburkanem morju. Včasih en sam rušilni val, ki ji je spodnesel telo, da ni vedela kaj se dogaja. Spodbujal jo je, da raziskuje svojo ženskost. In svoje podvige deli z njim. Vodil jo je po kotičkih njenega telesa, ki jih prej ni imela za mar. In vsakokrat, ko jo je tako kot danes, ne da bi se je dotaknil, spravil čez rob, ga je čisto malo sovražila. In čisto malo je prezirala svoje telo, ker se je tako odzivalo nanj. Igral se je z njeno glavo. Suvereno. Samozadovoljno. Dominantno. Igral se je z njo in v tej igri sta oba neizmerno uživala.

Tudi zdaj mu je na obrazu igral samozadovoljni nasmešek. Še vedno je klečal nad njo. »Sem ti rekel, da bo šlo. Moja prasica si.« Obraz je skremžila v grimaso kujavega otroka. Še vedno ni bila vajena njegovega opolzkega jezika. Še vedno je sama sebe prepričevala, da se mu lahko kadarkoli postavi po robu. Da je ne more prepričati v nič, česar sama ne bi želela. In še vedno… o, bog… še vedno je bilo dovolj, da je rekel 'moja prasica'. V bradavičkah jo je nenadzorovano prijetno požgečkalo, v trebuhu je začutila znano toploto in med nogami nov val pohote. Želje. Potrebe.

Naglo se je dvignila na kolena in se mu približala na postelji. Še vedno je bil trd. Iz svojih občasnih srečanj z njim je dobro vedela, da je vzdržljiv. Klečala je ob njem medtem, ko je rdečelaska vprašujoče spremljala dogajanje. Približala se mu je z usti in segla z roko proti njegovemu orodju tako, kot je to običajno počela. Želela si je samo dotakniti se tega polboga, ki si je sedaj v njunih očeh ogledoval odsev svoje veličine. Izmaknil se je. »Ne! Njo hočem!«. Pokazal je na rdečelasko. 'O bog, spet me bo mučil. Tako kot takrat, ko mi ni dovolil, da se ga dotikam. Sedel je in me gledal, kako se igram, se božam, ljubkujem, ščipljem… Samo vsake toliko mi je za sekundo zarinil prst v votlinico. Ali v ritko. Pihnil vanjo. Mi ga na koncu zabil samo za desert in lastni užitek. In lepo mi je prej povedal – danes se bom samo izpraznil.' Sklonil se je k rdečelaski in ji jezik hlastno zarinil globoko v grlo, da ji je skoraj vzelo sapo. Kako drugače od tega, kar je ravnokar doživljala z žensko. Divje in neobrzdano. Brez postavanja je nadaljeval na njenih prsih, grobo in zahtevno. Medtem, ko se je z eno roko opiral na posteljo, je z drugo že šaril po njeni notranjosti. Hitro. Neučakano. Rdečelaska se je odzivala. Prsti so še kar kopali po njeni notranjosti in očitno je uživala. Njena usta je zapolnil s tistim, česar si je ona tako zelo želela. Gledala je rdečelasko, kako se ga je oprijela in po njem drsela z usti. In njega, kako ga je s sunkovitimi gibi bokov potiskal v njena usta. Njegova ritka… oboževala je to trdo napeto ritko, ki se je spajala z lepo grajenim hrbtom. Oboževala tako zelo, da jo je bilo včasih sram lastnih misli. Z dlanjo je rahlo potegnila prek nje, kot bi hotela obrisati prah z dragocenega kristala. Ni se izmaknil. Potem je s prsti sledila razpoki, ki je razdvajala vabljiva hlebčka. Še vedno okupiran z rdečelasko. Njen jezik se je zdaj brezkompromisno sprehodil tam, koder so prej gaz naredili njeni prsti. Vse do jajčk, ki so nihala v enakomernem ritmu. Samo zapredel je, kot mlad mucek.

Okobalil se je preko rdečelaske in pristal med njenimi nogami, ki so prosto visele s postelje. Zagrabil jih je pod koleni in privzdignil. Lepo razkrečena, mokra, pripravljena, da vstopi vanjo, je ležala pred njim. Z desno roko je zagrabil svojega korenjaka. Približal ga je njeni votlinici. Z glavico nekajkrat podrgnil med ustnicami. Potem zaokrožil okrog vhoda v tempelj radosti. In ji ga z enim samim, skrbno odmerjenim gibom globoko zabil. Iz prsi rdečelaske se je izvil vzdih. Ona ju je opazovala. Za trenutek jo je obšla slabost in zdelo se ji je, da bo omedlela. Vedela je, da ga ne more posedovati. Tako kot on ne nje. To je bil del njunega dogovora. Neštetokrat sta premlevala svoje fantazije in kovala načrte. A na trenutek, ko ga bo videla vstopati v drugo, tako od blizu… na to ni bila pripravljena. Tako kot ni bila pripravljena, da jo bo pogled na to, kako njegova glavica kroži po rdečelaskinem mastnem rožnatem mesu, tako silno vzburil. Nagonsko si je segla med noge. Spustila se je k rdečelaski. Še kako dobro je vedela kako dobro včasih dene dodaten par rok, ki bi se medtem, ko polzi skozi tebe, poigral z bradavičkami. Prijela jo je, najprej nežno. Bradavičke so bile nabrekle in občutljive. Zagrabila je močneje. Jih izmenično stiskala in popuščala. Dražila z jezikom in jemala med zobe. Rdečelaski je očitno ugajalo. On… nasmehnil se je, ko bi želel reči: »Igraj se. Daj si duška.« Spustila je rožnata popka in svoj jezik izplazila v tisto malo prostora, ki sta ga puščala na stičišču njunega užitka. Polzel je. Lepo je polzel, zdaj po rdečelaski, zdaj po njem. Vsake toliko ga je izvlekel iz rdečelaske, zaprl oči, glavo zvrnil znak in zamrmral »O, jaaaa… Vzemi ga v usta. Obliži jo z mene. Okusi jo.« In jedro telo je pod njima vztrepetalo v nov orgazem.

S samozadovoljnim nasmeškom na obrazu ga je počasi izvlekel. »Ti si na vrsti!« Vprašujoče ga je pogledala, kot bi ne čakala na ta trenutek že ves čas. »Obrni se.« Še vedno se je obotavljala. Spodbudni nasmešek. »Ritka.« 'Aaaaaa…' Oči so se ji zasvetile. Še vedno se je privajala na misel, da ta tesna luknjica obema prinaša toliko užitka. Od nekdaj jo je vzburjala misel na analne igrice, a partnerji, ki jih je imela doslej… Prvi je bil v njej. Edini. Njegova luknjica. Spomnila se je trenutka, kjer se je to začelo. »Ne vem zakaj, ampak občutek imam, da bi rada, da te v rit.« Na njenem obrazu pa izdajalska rdečica in v bradavičkah dobro poznano ščemenje. »In zdaj si najbrž jezna, ker sem to rekel. In zrajcana.« In kdaj in kako jo je prvič. Razdevičil. Ni mu povedala. A bil je pozoren, počasi je prodiral vanjo. Zdaj je imel to ritko ponovno pred sabo, usločila je hrbet in se dvigala k njemu. V roki je še vedno držal svoje orodje, mastno in lepljivo od sokov rdečelaske, ki se je ravnokar raztopila na njem. Pljunil je na njeno ritko in njegova slina se je pocedila po razpoki. S prstom je podrsal po njej, kot bi hotel preveriti njeno pripravljenost. Pripravljena je bila. Oh, kako zelo je bila pripravljena, da se nabode na ta klin, ki bo njeno telo razdvojil v nove valove užitka. Potno čelo je naslonila na hladno rjuho in tiho dahnila »Prosim…« »Ne še.« Prsti so še vedno vlekli njegovo slino pomešano z njenimi sokovi, po njenem mednožju in ritki. Zdelo se je, kot da hoče naslikati oljno sliko, a v resnici jo je le mučil. Mariniral. Pražil na majhnem ognju. Hlepela je po njem. »Prosim…« »Ne še. Nisi pripravljena.« Nekajkrat sta ponovila to igro. Zdaj s prsti, zdaj z glavico. Kot v odgovor na njene prošnje je zdaj po njej segla tudi rdečelaska. Zagrabila je njeni ritnici in ju lepo razmaknila. Glavica se je še enkrat naslonila in počasi… z užitkom… ga je končno zarinil vanjo. Njegova dlan je nekajkrat plosko udarila po mehkem napetem mesu. Čutila je, kako jo nekdo vleče za bradavičko. Stiska ščegetavček. Hotelska soba se je zdaj zavrtela okrog nje in razlila se je v nov orgazem.

Po njeni razpoki je polzela sraga bele, lepljive, goste tekočine. Rdečelaska je željno nastavila jezik.miškašiška  13.08.2018 ob 19:01

Hvala za povišan srčni utrip in tiktakanje v stičišču beder:-)

sopara  13.08.2018 ob 10:28

hmmmmmmmm.... koliko užitka pri branju! Slastno, erotično, porno in žgečkljivo!

Titanius  12.08.2018 ob 23:33

kako prijeten veter svežine je zavel v to zatohlo drvarnico pretežno bukovih polen.

Moneta
Erotične zgodbe

Seminar

objavljeno 14.08.2018 ob 22:52 | komentirano 0x

Mmm ps

objavljeno 14.08.2018 ob 14:34 | komentirano 2x

prijetno presenečenje

objavljeno 14.08.2018 ob 12:16 | komentirano 0x

V kletki

objavljeno 14.08.2018 ob 11:53 | komentirano 0x

BAREBACK GROUP - PIGSS

objavljeno 14.08.2018 ob 09:37 | komentirano 0x