Erotične zgodbe > Čisto premlad

Pred odhodom na morje sem se, kot vsako poletje, dodobra oborožila s knjigami z erotično vsebino. Letos sem "na piko" vzela predvsem Braneta Kastelica. Tip piše vrhunsko. Njegove zgodbe so od vraga. Trilogija "Izleti v mesenost" me je potegnila v branje, burila domišlijo in dvigovala temperaturo že tako peklensko vročega podnebja letošnjega poletja.

Pa vendar bi se tisto branje nekako še dalo predelat, če bi ob sebi ne imela mobitela....na njem pa še trikrat bolj vroče pogovore z nekim mladcem, ki me je mesec pred tem očaral s svojim pristopom, ko je že v pozdravu napisal: "Vem, vem...čisto premlad sem in že zadnjič sem jih s tvoje strani slišal zaradi svojih let, ampak kaj ko tako rad govorim s tabo."

Pa sem bila razorožena. Take simpatičnosti pa res ne morem povozit s svojim hladom. In sva klepetala. Dolgo. Obširno. Celo z neko vsebino. Z vsakim klepetom mi je bil bolj všeč in nehala sem mu servirat njegova leta. Deloval je zrelo in odgovorno. Ni se izmikal odgovorom, jaz sem pa včasih nalašč zastavljala grozna vprašanja.
Preden sem odšla na morje, sem mu dala tako svoj mail kot telefonsko. Seveda ob zaupanju v diskretnost.

Tako sem dobila dvakratno vroče poletje na morju. Knjig sploh potrebovala nisem, da sem bila vsak dan sproti z mokro na plaži in da mi je morje bolj služilo za zbijanje notranje vročine kot za plavanje. S tisto mladostno strastjo me je žgal na daljavo na plaži, občasno podkrepil vse skupaj še s kakšno svojo seksi fotko.....in na neki točki dosegel, da sem si ga začela divje želeti. Razumsko sem si dopovedovala da si ja želim nekoga srednjih let, ne pa nekaj tako zelo mlečnega. Tudi ni pošteno, da imajo določeni tipčki tako hudo telo. Kako bi le ostal z glavo na pravem mestu. Vse na njem mi je bilo všeč: obraz, telo, značaj.. Predvsem pa to, da se je vedno držal svojih obljub.
Ko mi je nekega dne sredi popoldneva obljubil, da pred spanjem dobim nekaj vročega, da bom lažje spala (ja, ja....dreka sem lažje spala...slike si potem nisem mogla zbiti izpred oči), mi je zvečer poslal tako fotko da sem lovila sapo. On povsem gol, v stoje, z izpostavljeno vsako mišico telesa (kakšen trebušček...v mislih sem šla stokrat z jezikom po vsej njegovi površini, se z golimi joškicami pritiskala obenj, drsela z bradavičkami čisto nalahno po koži napeti čez trebušne radijatorčke ...), čez trdega in pokončnega tiča pa je obesil snežno belo brisačo. In iz fotke me je gledal s tistim svojim vražje nagajivim pogledom njegovih modrih oči. Fenomenalna totka, res.

Naslednje jutro, ko sva spet klepetala, sem vedela: želim si ga. Vrnilo se je tisto čemenje med nogami, pohota, želja po seksu. Obudil je vse tisto v meni, za kar sem mislila, da je z odhodom bivšega ljubimca v meni umrlo in da nikoli več ne bom čutila želje po nekom....

Dogovorila sva se za srečanje, ko se vrnem. Od tam naprej sem vsak dan odštevala dni na dopustu kot včasih vojaki na služenju vojaškega roka. In vsak dan sva imela bolj in bolj vroče pogovore. V enem od tistih dni mi je napisal: "Zaradi tebe sem vsak dan po cel dan s trdim."
Ja, no ja...jaz pa z mokro. Torej nisem bila kaj dosti na boljšem.

Tisti dan, ko sva se spoznala še v živo je bila hipno med nama kemija. Edino, kar sem še uspela pripomnit je bilo: "V živo si videt še mlajši kot si v resnici". V svoj zagovor je med prikupnim nasmeškom odvrnil zgolj: "Ja, ker sem se zate obril in imam sedaj baby face. Z malo brade sem videt starejši".
Od tu naprej so bile vse besede odveč.

Sladek je. In vreden greha. Vseeno pa ne vem, če se bom zares uspela sprijaznit s svojim občutkom zavedanja svoje starosti ob njem. Ko se enostavno ne zmorem počutit seksi, pa čeprav velikokrat pove, da sem čudovita.
Pravzaprav je čudovit on - jaz zgolj kradem njegovo mladost in se polnim z njegovo energijo.
Esa

Esa  12.08.2018 ob 08:44

Hvala. Res se, navkljub veliki razliki v letih, zelo ujameva. Uživam sleherno minuto druženja z njim.

tinintina  11.08.2018 ob 17:31

ooo, uživaj raje.. brez razmišljanja :)

Esa

Esa  10.08.2018 ob 18:23

Mislim, da mu gre tudi brez mojega učenja odlično.

labialover  10.08.2018 ob 17:38

Ce se pocutis, da se samo polnis, ga pa se laj nauci

bojan1  10.08.2018 ob 14:19

ovire v glavah so pomembnejše od let.....sicer fiziologija deluje.......ne glede na leta!

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x