Erotične zgodbe > BAREBACK GROUP - PIGSS

Ze od samega zacetka me je rajcalo ko sem gledal tipe kako se lizejo, fukajo, zalizujejo itd itd....
Ker se kar nekaj casa nisem sexal sem se odlocil da dam oglas. Mel se kar sekaj pogojev, sicer ne takih strasnih ampak vseeno. Obvezno pa je tip moral bit a in p. Se pravi da rad fuka in je rad pofukan. Tudi da je ajn kosmat, da se spodaj brije, rad zalizuje in lize rit
Ze po enem dnevu ko sem odprl predal sem imel kar nekaj poste. Velik je bilo takih ki sem takoj videl da niso resni, nekaj pa tudi takih ki pa so.
Po parih pogovorih smo nekak vsi imeli isto misel. Fuk, fuk in se enkrat fuk! Zato smo prisli do ideje kaj ce bi se pa kar vsi dobili. Da bi nas bilo da 5 ali 6. Vsi so bili zato zato smo dolocili datum. Najeli smo apartma in komaj cakali da se dobimo.
Prisel je ta dan. Jaz sem se lepo obril, kurca, jajca, rit....rit lepo klistriral in pocasi sem se odpravil do tocke. Vsi so prisli ne morem verjet. Sli smo noter, se malo razkomotili malce popili in ze smo bili bolj korajzni. Vsi smo se slekli do golega. Uffff vsi so bili lepo pobriit, gladki, gladke riti. Kar naenkrat smo se zaceli zalizovati vsi povprek. Kurci so nam ze posteno zrastli in bili napeti ko puske. Kar naekrat zacutim kako mi ga je eden zacel fafat. Bilo je bozansko, drugi pa se mi je spustil na rit in mi jo zacel lizat. Kar ubcutil sem kako me fuka z jezikom. Eden me je zalizoval in se igral z mojimi bradavicami, drugi mi ga je fafal tretji pa mi lizal rit! Bilo je tako bozansko da mi je ze skoraj prislo zato smo mal zamenjali vloge. Super je blo. Nato pa akcija do gasa. Medtem ko sem ga enemu fafal, mi je prisel drugi od zadaj in mi ga pocasi porinil v rit. Globoko pocasi ....celega do jajc. Kar zastokal sem od lagodja. Medtem pa mi je kolega potisnil celega kurca v usta da sem se dabil z njim. Super je blo. Pocasi smo se zamenjali par krogov in ko sem jaz fukal enega mi ga je tretji spustil v rit. Nabijal mi ga je do jajc in je rekel da bo koncal v riti. Strinjal sem se. Cutil sem toplo spermo ki mi je bila v riti. Pocasi mi je tekla sperma iz riti, tip mi je pa lizal rit. Pasalo mi je zato me je zalizal s spermo. Na koncu smo vsi koncali ali v riti ali v ustih ter se zalizovali povprek.
Zmenli smo se da se se dobimo.....mogoce se vec
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Kaj, če bi bilo vse res

objavljeno 18.11.2018 ob 10:59 | komentirano 0x

Ena na dan ch. 7

objavljeno 17.11.2018 ob 15:57 | komentirano 3x

Darilo za rojstni dan

objavljeno 16.11.2018 ob 19:48 | komentirano 2x

FUL DEBATA

objavljeno 16.11.2018 ob 07:52 | komentirano 5x

Štafeta norosti

objavljeno 15.11.2018 ob 13:56 | komentirano 0x