Biti samostojni podjetnik, »one man band« bi temu lahko rekli, ima tudi svoje dobre lastnosti. Dosti krat se imam priložnost udeležiti različnih seminarjev in zabavnih srečanj, ki so po navadi kr dolgočasni. Ves dolgčas pa se po navadi neha, ko se nekdo napije in izkoplje skrivnosti, ki jih ne bi smeli.

Še en seminar o varovanju … bla bla bla, na prvi pogled seminar kot vsak drugi. Avla pred konferenčno dvorano hotela Bernardin, je dajala veliko bolj, se ne vem kako naj temu rečem, podjetniški ali mogoče resen vtis, kot je bilo to v resnici. Napolnjena je bila z ljudmi, ki so si izmenjevali informacije in vizitke. Eni tukaj samo zato, da spremenijo okolico in pobegnejo od vsakdana, drugi, tako kot jaz pa bolj iz poslovnih razlogov. Jaz pravim da se vedno lahko kaj novega naučiš.

Ko sem se prebijal skozi glasno množico, sem pri vhodu, s pogledom ulovil žensko. Nekaj je razlagala dvema moškima, ona dva pa sta jo kr požirala s svojimi pogledi. Koliko sta jo poslušala je bilo vprašanje. Očitno je vplivna, »woman in charge« bi rekli Američani, vsaj takšen prvi vtis je pustila na prvi pogled. Njen sexapil in te njene obline so kr bodli v oči, pa ti dolgi rdeči lasje in oči v katerih se človek kr izgubi - noro. Na sebi je imela elegantno črno krilo in roza srajco, katere dekolte je lepo pokazal vse lepoto njenih čvrstih 36 E jošk. Črne najlonke in visoke petke. Pa smo tam! Misli so mi že začele tavat po tisti temni strani. »So najlonke samostoječe, ima mogoče tiste s pasom … hmm. OK!! Stari zberi se … prvo to za kaj smo tukaj, pol pa vse ostalo!« - sem rekel sam sebi. Med mojim sanjarjenjem sta moška odšla in ostala je sama. Moral sem izkoristiti priložnost, da se ji predstavim pa naj bo kar bo. Ime ji je bilo Petra. Spregovorila sva par besed o poslu, si izmenjala vizitke in pavza med predavanji je minila. S simpatičnim nasmeškom me je pozdravila in krenila nazaj v konferenčno.

Po večerji sem sedel za šankom, srkal Hennessya – edina žganica, ki jo imam rad je konjak in razmišljal kam in kako se bo večer razvijal naprej, ko me je ženski glas vprašal če lahko prisede. »O lej jo … Petra, ne?« - sem jo malce presenečeno pozdravil in ji ponudil stol. Prisedla je in naročil sem pijačo. Padla sva v debato, in iz pijače sta se razvili dve, tri in počasi se je noč obračala proti jutru. Pogovarjala sva se kot stara prijatelja par ur. V tem času sem izvedel, da je poročena, vodja marketinga v nekem malo večjem podjetju v Mariboru pa še kaj.

Hotelski bar se je zapiral in strinjala sva se, da vzameva vsak svojo pijačo, si po poti zaželiva lahko noč in greva spat. Ko sva se spuščala z dvigalom, moja soba je bila v 5. nadstropju, njena pa v 4., sem ironično dobil tisti blesavi občutek, da je to to, lahko noč in adijo. Pa kaj pol. Večer je bil zabavnem v družbi lepe samozavestne ženske in zagotovo nič ne obžalujem. V 5. nadstropju se dvigalo zaustavi in ko sem že na pol izstopil, me povleče nazaj. Kozarec sem kr izpustil iz roke, se obrnil in jo naslonil na steno dvigala. Pogledal sem jo direkt v oči ter jo strastno poljubil.

Prispela sva nadstropje nižje, strastno se poljubljava, vrata se odprejo in ups!!… nekdo čaka na dvigalo. Kot dva zatreskana najstnika sva se nasmehnila ter stekla po hodniku do njene sobe. Sobo sva odklepala celo večnost. Vsaj zdelo se mi je tako. »Ja končnooo!!« - sem si mislil, ko sem jo potisnil skozi vrata in jo z joški naslonil na steno. Odmaknil sem tiste rdeče lase in jo začel poljubljat po vratu, roke pa so mi kr same začele raziskovati njeno telo dol do bokov in nazaj gor do njenih jošk. Definitivno 36 E če ne še kaj več. Srajca mi je bila v napoto, samo nisem se imel časa ukvarjat z gumbi, zato sem jo enostavno raztrgal iz nje in pričel gnest njene joške. Naslonil sem se na njo, tako da sem bil sto procenten, da čuti mojega kurca, ki se prebuja v hlačah. Rahlo sem jo ugriznil za vrat ona pa je nežno zastokala. Obrnila se je in me grobo potisnila na drugo steno, ter zasadila svoje zobe v moj vrat. Roko je položila na hlače, stisnila mojega trdega tiča in slišal sem samo »Mmmmmm«. Meni se je pa že mešalo.

Odrinil sem jo, da je padla na posteljo in njeno krilo se je ravno toliko dvignilo, da mi je razkrilo njena lepa stegna odeta v črne samostoječe nogavice in roza čipkaste hlačke, ki sem jih brez oklevanja potegnil preko njenih gležnjev. S poljubi in roko sem počasi potoval po njeni lepi dolgi nogi vse do notranje strani sregna … »Nehaj me izzivat!« - je tiho zastokala in takoj sem vedel kaj hoče. To sem ji tudi takoj dal. Z vlažnim jezikom sem ji nežno lizal klitoris. S stegni mi je stisnila glavo ter zastokala še globje in glasneje. Ko je malce popustila sem s prstom nežno podrsal po njeni pički. Bila je mokra, in moj prst je z lahkoto zdrsnil v njeno muco. Z jezikom sem nadaljeval lizanje njenega ščegetavčka. Čutim njeno mokro, ozko muco in vem, da je pripravljena na še en prst, katerega potisnem v njo. S prsti sem jo nežno fukal, z jezikom in ustnicama pa lizal in sesal njen ščegetavček. Ni potrebovala veliko. Čutil sem kako se je pričela krčiti, čedalje bolj mokra, dihala je vedno globje in hitreje, na prstih v njeni muci pa sem čutil močen stisk njene pičke. Vedel sem, da je blizu vrhunca zato sem pospešil ritem. »Prišlo mi bo!« - je glasno zastokala, na glavi sem čutil kako me je še enkrat stisnila s stegni iz pičke pa je izvlekla moja dva mokra prsta. Obstala sva v trenutku njenega ugodja in ekstaze.

Po nekaj minutah intenzivnega orgazma je prišla nazaj k sebi in želela je samo eno. Mojega trdega kurca. Vstal sem ona pa se je po vseh štirih priplazila do roba postelje. Lotila se je zadrge in pasa na hlačah med tem, ko sem si jaz odpenjal srajco. Nisem je še do konca odpel, ko mi je slekla boksarce in na svojem trdem kurcu sem začutil njene tople ustnice. Najprej se je lotila samo glavice, jo lizala, sesala, ljubkovala potem pa si je brez oklevanja zarila celega tiča v usta … v grlo. Kr celega, vso mojo dolžino je uspela sesati in tlačiti v svoja usta. Bil sem rahlo šokiran, ker tega mi še ni počela nobena, samo občutek pa je bil božanski. Po kakšni minuti si je vzela malo odmora in se lotila jajčk. Z eno roko mi je drkala tiča, z drugo pa med lizanjem božala in gnetla moja moda. Imel sem občutek da me bo razneslo. Razmišljal sem na vse možne probleme in težave, samo da sem si malo misli odvrnil od te »feeme fatale«, ki je s takšnim užitkom iz zagonom drkala in sesala mojega trdega kurca in jajčka. Začutila je mojo napetost in si vzela par sekund, da se je slekla. Popolnoma gola se je vrnila k sesanju mojega tiča. Zvok njenih ust in grla, ko ga je sesala in cmokala od ugodja, me je samo še bol obnorel in moj tič je začel trzati in utripati v njenih vročih vlažnih ustih.

Najine oči so se srečale in vedela sva da morava korak dalje. Vrgel sem jo na posteljo, dvignil nogi v zrak in jo prijel za gležnje ter razširil njene lepe noge. Mokra pička je bila pripravljena na mojega junaka. Glavico sem položil med njeni sramni ustnici in par krat podrsal naprej in nazaj. Čutil sem kako jo trese in kako si ga želi. Pogledala me je s tistim … grrr pogledom … »Pofukaj me prosim!« - je zazvenelo v mojih ušesih. Glavico sem nežno potisnil v njeno mokro pičko … bila je mokra in ravno prav ozka, da sva oba uživala v vsakem centimetru, ko sem ji ga zarinil do konca. V isti glas sva zastokala od ugodja. Nežnost se je v naslednjih trenutkih razblinila in pričel se je divji seks. Prijel sem jo za boke in jo divje fukal. Petra si je gnetla bradavički, z drugo roko si je dražila ščegetavček, nekaj krat je kr zavila z očmi in vmes glasno zastokala. Videl sem da uživa vsako sekundo. »Pizda, ko bi me vsaj moj mož tako pofukal!« - je rekla, kar me je še samo bol podžgalo.

Bil sem blizu vrhunca, zato sem malo nerodno poskušal pridobiti nekaj časa. V malo nepravem trenutku sem potegnil trdega tiča iz nje in ji nakazal, naj se obrne, da jo lahko pofukam še od zadaj. Obrnila se je na vse štiri in mi nastavil svojo lepo napeto rit. Višina je bila idealna, samo sem z rokama razširil njeni ritnici in naslonil tiča na njeni ustnici. Prijel sem jo za boke in počasi nasadil na mojega junaka. S stokanjem je spremljala vsak moj sunek. Usločila je hrbet od ugodja, jaz pa sem jo prijel za lase in ekstaza se je samo stopnjevala. Ko ji je začelo prihajati sem začutil kako njena pička stiska mojega tiča, noge pa so se ji tresle … popuščale. Intenzivnost trenutka je bila preveč tudi za mene. Pičko sem ji napolnil z vročo spermo hkrati pa sem čutil njene krče na svojem kurcu. Vedel sem da sva oba končala hkrati. Objeta in prepotena sva se zgrudila na posteljo.

Po hitrem skupnem tušu je ona legla v posteljo jaz pa sem se oblekel. Na vratih mi je rekla »Imaš mojo vizitko in mojo številko. Dovolim ti, da se odločiš ali želiš še kdaj stopiti v stik z mano, upam pa da ni bilo to zadnjič da se srečava poslovno!«. Nasmehnil sem se njenemu prikupnemu sarkazmu in krenil proti dvigalu.

jahac  16.08.2018 ob 08:01

Lepo napisano in doživeto! Kot ponavadi je dobra žgana pijača zelo kvaliteten katalizator podaljšanja užitka pri moškemu. Na ženskah pa iste substance delujejo......

onmb  15.08.2018 ob 07:31

Odlična zgodba

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Smola

objavljeno 14.06.2019 ob 14:06 | komentirano 8x

Praznovanje 40. rojstnega dne 4.del

objavljeno 14.06.2019 ob 11:04 | komentirano 4x

Hai(FU)Ku

objavljeno 13.06.2019 ob 18:31 | komentirano 12x

Večerni relax po naporni službi

objavljeno 13.06.2019 ob 18:11 | komentirano 0x

Ašatan

objavljeno 13.06.2019 ob 07:13 | komentirano 0x