Erotične zgodbe > Seks in gobarji

Že od jutra je bil čudovit dan. Modro nebo, sonce in izjemno toplo za september. Kot nalašč za zadnja koriščenja zmenkov v naravi, na razkošno veliki deki, pod milim nebom in v varnem zavetju gozdov.

Ja, vse bi držalo če ..., ja, če bi ne bila sezona gob. In za rast so imele idealne pogoje, zato je celo cel facebook poln slik gobanov, s katerimi se bahajo ponosni gobarji, ki prečešejo gozdove po dolgem in počez.

Z ljubimcem sva komaj čakala, da se spet vidiva in okusiva. Ob vsem navdušenju sva "pozabila" na gobarje in se podala na najin kotiček. Nič ni kazalo na to, da bi bila gužva v gozdu, zato sva se udobno namestila in med poljubi slačila drug drugega. Ko sva bila povsem gola, se je on spustil med moje noge in se z jezikom lotil mucke. Potoval je po njej, jo okušal, sesal in izmenično lizal enkrat intenzivneje, drugič spet nežno in čutno, obenem pa z roko ljubkoval joškice. Orgazem je bil silovit in intenziven. Tudi naslednji je noro pasal. Njegov tič pa ob vsem tem početju trd ko kamen. Želja po njem mi je trgala telo skoraj enako kot orgazmi, zato sem ga željno zajahala takoj, ko sem uspela mirno zadihat. Že zgolj prodiranje vame mi je sprožalo mravljince po hrbtenici. Lepo je bilo čutit njegove gibe v meni, drgnenje tiča ob steno nožnice. Lovila sem sapo od ugodja, se privijala ob njegovo telo in vpijala vase njegov seksi vonj. Prišlo mu je bliskovito hitro.

Nato sva si vzela nekaj trenutkov za cartanje. Stisnila sem se v njegov objem in obležala sva v tišini. V tistem pa zaslišiva pokanje vejic nekje v zelo bližnji daljavi. Dvignem pogled iznad njega in med drevesi, zgolj nekaj deset metrov stran, zagledam moškega s košaro za gobe. Potegnem ljubimca povsem ob sebe in z roko zgrabim prosti del deke in jo potegnem čez naju. Obmirujeva in čakava, da možakar odide. Ampak ne, on si je vzel čas in se ni pustil motiti. V miru je neskončno dolgo pregledoval celoten teren tam okoli...in potem končno odšel. A glej ga vraga: nekaj minut zatem nov moški...in samo malo kasneje še cela družina. Vmes nisva imela niti toliko časa, da bi se vsaj oblekla. Z neskončnim trudom sem z eno roko nekako oblekla nazaj svoje krilo, nato še modrček in majčko, on se je pa oblekel šele potem, ko je odšla še tista družina.

Vztrajat tam ni imelo nobenega smisla več. Seks je šel po gobe. Žal ne po take, kot so prišli vsi tisti ljudje v gozd. Oni so odšli domov s polnimi košarami gobanov, midva pa s polno glavo želje po seksu in nepotešenimi telesi.

Ostali čas zmenka sva nato porabila za nepozabno lep sprehod čez travnike, se naužila sončnih žarkov, izkoristila medsebojno družbo za vse tiste pogovore, ki nikoli ne pridejo na vrsto, ker vedno zmanjka časa....in na koncu je ljubimcu vseeno uspelo najti primerno drevo, ob katerega me je prislonil in me krepko pofukal. Res da bolj na hitro, ampak intenzivno in divje. Tako zelo, da sem pošteno zalila tisto drevo.

Ja, glavnina seksa je res da šla po gobe, ampak tisti poslovilec ob drevesu je bil pa fantastičen.
Tako kot tudi druženje z njim. Za prihodnjič imam pa obljubljeno, da bo nadoknadil vse zamujeno.
Komaj čakam.

jahac  14.09.2018 ob 07:46

Še en dokaz da je kvaliteta boljša od kvantitete! :)

labialover  13.09.2018 ob 16:35

lepo je ko se najdeta tako intenzivna ljubimca

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Grički Spodnje Bavarske

objavljeno 23.04.2019 ob 17:29 | komentirano 0x

Savna

objavljeno 23.04.2019 ob 15:50 | komentirano 2x

Pofukana prasicka

objavljeno 22.04.2019 ob 14:32 | komentirano 0x

Mlajša sestra

objavljeno 21.04.2019 ob 21:01 | komentirano 2x

Moj sissy boy

objavljeno 21.04.2019 ob 15:26 | komentirano 0x