Erotične zgodbe > *pohotna kobila*

Po prvem srečanju je bilo čutiti da se želiva dobiti čimprej. Nič čudnega saj je prvo srečanje minilo v sproščenem duhu in nasladi po dolgem pogovoru ob vinski kapljici..o ja bila sva perverzna. Po sprehodu v parku in masaži njenega hrbta je sledilo lizanje in kasneje v avtu handjob iz moje in njene strani. Iz njene pičke je se je vlilo kot iz škafa. Meni pa je prišlo kot bi špricnil iz kakšne večje vodne pištole. Še zdaj so madeži na sedežih v avtu....ni minil dan da si nebi napisala kakšne sočne misli po telefonu in si poslala kakšne preverzne fotke.
Sklenila sva da se dobiva v Ljubljani v trgovskem centru. Vsak imava pol poti. Čist fer. Bila sva na pijači. Prišla je oblečena v pajkicah in krilu. Mamljivo.
Spodaj pa balerinke. Ob kavi sva izmenjala nekaj vsakdanjih besed. Nato sem predlagal da se zapeljeva nekam z mojim avtom. Izbrala sva tivoli. Že v avtu so mi šle po glavi porednosti. Prijel sem jo za njena stegna. Sprva je bila nejevoljna. Ni pustila. Mene je to še posebej vznemirilo. Kurac je že bil trd in pokončen. Ko parkirava imam pripravljeno v torbi deko da se bova nekje zleknila v tivoliju. Nekaj časa hodiva in iščeva kak skrit kotiček kjer bi se čim manj videlo do mimoidočih. Ugotoviva da jih ni kaj dosti. Vendarle najdeva nek plac za smreko.
Bil sem rahlo napet. Začneva se božati in poljubljati. Moja roka preide do njenih hlačk. Bila je že cela mastna.
Vseeno, nisem si upal it do konca. Kaj pa če kdo gleda. Kdo ve. Vsedla se je na mene in me zajahala. Svojo pičko je drgnila po moji korenini kurca. Bil sem v spodnjih hlačah. Pasalo ji je noro. Vedno bol intenzivno se je zibala. Vedno glasneje zdihovala. Prišlo ji je. Všeč mi je bilo ker je uživala čeprav ji ga nisem porinil v njeno pohotno češplo.
V miru se odpraviva iz tivolija. Ko prideva do avta mi reče: naslednjič se lahko dobiva v študentu pri sestri. Z nasmeškom se odpraviva vsak na svoj konec...

Mlada.Muca  15.09.2018 ob 17:48

prenočišča šiška dobiš sobo za 20,30e čist solidno za takšne namene namesto da se dobivaš z njo v študentskem domu njene sestre. Mater se mi kr smili tamala kako naivna je,

Mlada.Muca  15.09.2018 ob 17:26

Upam da si reva ni prehladila mehurja ob teh vremenskih spremembah.

Mlada.Muca  15.09.2018 ob 17:24

Kakšen moški pa si da dami ne moreš prostora za dober seks najet. Seks za smreko v tivoliju. Glede na to da ti je dala zastonj bi jo mogel še iskat na dom ne pa da se sama pripelje. ccc Moški. Punce naj vas moški razvajajo!

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Zajka brez repka

objavljeno 21.09.2018 ob 10:59 | komentirano 0x

zmenek v drvarnici 1

objavljeno 20.09.2018 ob 13:00 | komentirano 0x

Erotika magistrale

objavljeno 20.09.2018 ob 10:19 | komentirano 0x

želiš si še...

objavljeno 19.09.2018 ob 16:07 | komentirano 1x

Bebop

objavljeno 19.09.2018 ob 10:52 | komentirano 1x