Erotične zgodbe > 42 letna milf

Vstal se mi je takoj, ko sem po tednu dni pogovora videl njeno sporočilo: “Če ne boš nikomur pravil, lahko prideš zdaj do mene.” Ura je bila 00:25, pred tem se še nisva videla v živo. Bilo je najbolj direktno povabilo na seks, ki sem ga kdajkoli prejel in ta direktnost me je zagrela.
Živi nekaj km vstran od mene. Čeprav sem še isto jutro imel budilko nastavljeno za ob 5:30, sem se odločil iti do nje. Rekla je, da stanuje v stolp ici, 5 nadstropje. Spodaj so vrata odklenjena, tako da naj lridem kar gor in potrkam. Ko sem hodil proti 5 nadstropju mi je postalo zares neprijetno, ker sem neprestano razmisljal, da mi bo vrata odprl nek jezen stric. Vseeno me je gnala misel na to, kar je potem sledilo...
Prisel sem do pravih vrat in potrkal, kot sva bila dogovorjena. V bloku je bila prijetna tišina in kakor hitro je odprla, sem bil pomirjen. Z nasmehom na obrazu mi je pomignila naj vstopim, zaprla je vrata za mano in me poljubila na ustnice.
Nato sva šla v spalnico, kjer je bila prijetna temperatura (bilo je poletje, sredi vročinskega vala) in velika postelja. Na drugi strani sobe je bil balkon, kamor sva se najprej napotila, da je skadila cigaret.
“Pridi zdaj, da te zmasiram” sem ji rekel in jo prijel za dlan. Na sebi je imela roza majčko in črne joga-hlače. Vlegla se je na trebuh in narocil sem ji, naj si slece majico in modrcek. Ni nama bilo nerodno in vse je potekalo neprisiljeno in prijetno. Počutil sem se nebeško. Z rokama sem ji gnetel rame, šel z eno dlanjo dol po hrbtenici, pritiskal in gnetel, da je začela na glas uživati. Rekla je, da dobro masiram. Rekel sem ji, da to vem. Kmalu sem jo prijel za ritko in jo čvrsto stisnil. Slekel sem ji hlače, najprej do kolen, nato popolnoma. Roza hlačke je še imela na sebi. Z roko sem ji nato šel preko hrbta, na trebuh in do mednožja in ji s prsti nežno začel masirati muco, dokler nisem začutil, da se je že prijetno navlažila. Ona je med tem že želela vstati, me grizljala po vratu, obema je pasalo.
Z rokama sem prijel pod boke in pritisnil nazaj na vse štiri. Tako sem ji brez težav nežno slekel hlačke in se ji vlegel na hrbet. Sebi sem kratke hlače že potisnil do kolen, boksaric sploh nisem oblekel, in začel z boki krožiti po njeni ritki, da mi je prijetno masirala korenjaka, dokler ni okamenel. Nekaj trenutkov sem z glavico krožil okoli njenega vhoda, jo potisnil notri, samo glavico in potem slet ven, da je od vznemirjenja zajemala sapo. Potem sem ji ga dal celega, do konca trdega, kolikor globoko je lahko šel. Spustila je glasen “Mmmmmmmm” in dlani stisnila v pešici in se oprijela rjuhe, da je lahko z ritko šla nasproti mojim sunkom naprej. Po nekaj sunkih je bil korenjak že povsem moker. Slišal sem mokroto, ko se je potapljal v njeno toplo muco. Počasi sem začel nabijati, jo prijel za zapestja in z boki nabijal v njeno ritko, da je začela še bolj stokati. Povlekel sem jo za stegna v položaj psa in jo prijel za boke. Imela je božansko rit. Poslinil sem palec in z njim začel krožiti po vhodu v njeno ritko in ga, ko se je odrivala nazaj, nekaj krat porinil vanjo, da ji je še bolj pasalo.
Med porivanjem sem se ji nato vlegel na hrbet, da sem z rokama dosegel njeni viseči joški, ki sta se majali v ritmu nabijanja. Nisem več zdržal.
Obrnil sem jo na hrbet in si dal njeni nogi na vrat. Z rokama sem jo prijel za stegna in začel divje nabijati vanjo ona pa je še vzpodbujala, želela je več, celega. Poljubljati sem ji zacel stopala, posesal vse prste in nabijal vanjo s polno paro, da je teklo iz mene. Nato sem ji izpustil noge in ju dal na stran, da se je obrnila na bok. Razširil sem ji ritnici, da se je pred mano odprl najlepši vhod v muco, kar sem jih videl. Glavico sem nastavil nanj in počasi šel v njo. Po nekaj trenutkih tega položaja mi je začelo prihajati in vedel sem, da bom kmalu špricnil.
Končal sem ji na prsi in pošlrical tudi malo posteljnine. Nato ga je še vzela v usta in začela sesati iz njega še zadnje kapljice soka. Zadovoljno me je pogledala in me povabila v njen objem. Vedel sem, da to ni bilo najino prvo in zadnje srečanje.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Zajček

objavljeno 17.10.2018 ob 15:02 | komentirano 0x

Ona plus trije

objavljeno 17.10.2018 ob 11:10 | komentirano 0x

Pohotna na dopustu

objavljeno 16.10.2018 ob 22:55 | komentirano 3x

Pofukaj mojo.. (tretji del)

objavljeno 15.10.2018 ob 23:47 | komentirano 0x

Perverzni Avstrijec

objavljeno 15.10.2018 ob 22:31 | komentirano 0x