Erotične zgodbe > ZAPLAVAJVA

Kot vsak večer po opravljeni popoldanski izmeni, sem se na poti domov ustavil na plaži nedaleč stran od službe, da bi na hitro zaplaval in z morsko vodo s sebe izpral naporen delaven dan. Seveda imam svoj kotiček na osamljeni plaži, posuti z drobnim kamenjem pomešanim z morsko travo, naplavljeno ob plimi. Odvržem brisačo in oblačila kar na kup, seveda prepričan da ni nikogar v bližini, popolnoma gol stopim v vodo. Kaj hitro se odrinem in zaplavam kak meter in se obrnem proti obali. Imam občutek da nisem sam kot ponavadi...nedaleč stran od mojega mesta na kamenčkih opazim silhueto, v temi težko ločim ali je moški ali ženska. Ni mi mar, opravim svoje hitro kopanje in se počasi vrnem k svojim oblačilom. V trenutku ko stopim na kopno, se ta silhueta obrne v mojo smer...razločno vidim da je to ženska nekje mojih let, obotavljajoče se odpravlja v vodo, misleč da je sama, kot sem bil tudi jaz. V neki sramežljivi vljudnosti mi pomaha v pozdrav, prikimam in z roko pokrijem do tedaj od hladne vode omehčano orodje. Nakar presenečenje...ona se približa, še enkrat prikima z roko :"dober večer, mislila sem da sem sama"...na hitro zagrabim brisačo in ovijem okoli sebe da bi zakril nastajajočo nerodno situacijo (erekcijo), namreč bila je gola, postavna gospa mojih let.
"Upam da vas nisem odvrnil od namena, saj odhajam, lahko mirno zaplavate"...
"Ni potrebe da me vikaš, se mi pa lahko pridružiš"...seveda brisača je kar sama kd sebe spolzela na tla, njene oči pa na mojega nabreklega prijatelja, čeprav v temi, mi je bilo malce nerodno. Sprejel sem vabilo in kmalu sva bila v vodi do pasu.
Nič kaj topla voda je na njeni koži naredila svoje..."ti pomagam?", nisem čakal na odgovor, narahlo sem jo po ramenih polival z vodo in jo masiral, namenoma pa se ji tolko približal da je na ritnici čutila že trdega korenjaka. Z roko je segla za svoj hrbet in ga s konico prstov prijela okoli glavice, jaz pa z roko potoval po njenih prsih, trebuhu in nižje, do gladke a prezeble lepotice. Nato se obrne, pogleda v oči brez besed, poljub, strasten, jezika se prepletata...ni mi več do kopanja, rad bi jo zvabil z vode na brisačo. Kot bi mi brala misli je sama krenila proti obali, seveda sem ji sledil kot da bi me s poljubom omamila.
Na kopnem ke skopnela vsa njena sramežljivost, spet poljubi in potujoče roke po telesih in dve njeni besedi zašepetani na uho "poliži me". Seveda sem si tega tudi sam noro želel že ko sem jo v vodi božal, v trenutku sem ležal, ona pa čepela nad mojimi usti in mi nudia svoj sok v naslado...čutil sem njeno roko ki tesno ovija mojega že boleče trdega kurca...nenadoma se obrne, sva v položaju ko se en drugo razvajava z usti.
Kmalu ji to ni dovolj, spet se mi približa in med enim in drugim poljubom z roko namesti glavico na razmočeno pičko in se nenadoma grobo, silovito napiči. Zagrabim jo za ritnice, razprem ju in s prstom poiščem anus, da jo pripravim na to v kar najbrž ni pripravljena...
a se motim, preseneti me :"bi me fukal v rit?"
spet ostanem brez teksta, odmaknem jo, ona se postavi na vse štiri, počepnem za njo in jo najprej poližem, pičko in rit, pomagam si s prsti...od vse strasti se prične trest in zvijat, prihaja ji, pomagam ji s še hitrejšim lizanjem. Prosi me naj jo pofukam, naj ji razstržem pičko in rit, seveda se ne pustim prosit in že sem v njeni poplavljeni muci. Z roko seže med svojima nogama do jajc, masira jih stiska ,zadržuje krike.To me jezi, rad bi da kriči...nastavim glavico na ritko in silovito porinem...končno glasen krik. Nekaj časa jo grobo fukam, kriči, vpije name, stiska mi jajca, si jo drka...a jaz sem blizu vrhunca, povem ji, ona pa želi vso spermo v pičko. Seveda ji ustrežem, porinem ji ga globoko da ga čuti v trebuhu in po nekaj sunkih že špricnem vanjo vso vročo vsebino. Nato potešim svojo željo, izvlečem ga in ližem muco s katere teče moja sperma...ona mi z roko potiska glavo med ritnici. Nato se poljubiva, da še ona okusi moj sok...poslovila sva se ne da bi vedel kako ji je ime, od kod je...nikoli več je ni bilo na tej plaži, kdove,morda je bila morska deklica tam samo zame ..
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x