Erotične zgodbe > Odbojkašice

Bila je jesen leta 2016, ko sem prejel klic trenerja lokalnega ženskega odbojkarskega kluba.
Ker so bili v sklopu zahtevnejših prvenstvenih tekem in, ker je bil ritem naporen, me je prosil, ali mu lahko nudim pomoč glede fizioterapivne in regeneracijske priprave igralk.
Ponudbo sem sprejel predvsem v vedenju, da zna biti omenjena zadeva predvsem ob uspehih kluba, kar dobra referenca za moje delo v bodoče.
Že naslednji dan sta bili naročeni dve igralki Jasmina in Nina. Jasmina, naj bi imela težave z bolečinami v hrbtu, medtem ko naj bi Nino mučile predvsem težave z mišicami na preponi, stegnah in ložah.

Ob 17h prispe Jasmina in zadevo v dobri urci oddelava, čeprav ocenim, da z fizioterapijo težav z hrbtom ne bo rešila, bo pa za krajše obdobje malo boljše.

Ob 19h je na vrsti Nina in naj bi bila do 20h prosta, saj so imele ob 20.30 trening.
Nine poprej nisem poznal, saj nisem še bil na njihovi tekmi.
Ob 18.50h pozvoni in vstopi mladenka, stara kakor mi je kasneje dejala 19let. Lepa črnolaska temne polti in vrhunske športne postave z ravnoprav kilogrami.
Okej drži se profesionalnosti si rečem in klofnem po glavi. Napotim jo v garderobo kjer naj se preopbleče in vstopi, ko bo pripravljena. Kmalu pride iz garderobe v vročih brazilkah in športni oprijeti kratki jopici.
Pogovoriva se kakšne težave ima z preponami in kako bova zadevo uredila z mojo pomočjo in z lastno željo in delom, ter nato pričneva z delom.
Najprej se vleže na hrbet in je dokaj zadržana in malozgovorna. Z gelom pričnem masirati notranjo in zunanjo stegensko mišico in že postaja bolj pogumna in mi tolmač,i kje točno jo boli. Po dobrih 10minutah, ji ukažem naj se obrne na trebuh in nadaljujeva. Pričnem z masažo zadnje stegenske mišice in spodnje lože. Nina se razkorači in pogled na njene, točno po sredini mokre hlačke mi da misliti in v meni spet zavre vsa kri tam spodaj. Okej vztrajam dalje in masiram profesionalno naprej medtem ko se zdi, da Nina že skoraj spi v vsem božanstvu nežnosti.
Zmanjka mi gela in se pomaknem k prednjem delu mize, da vmešam novi gel za fizioterapijo in ravno ko pričnem z mešanjem začutim dve roki na hlačah ki jih potegneta dol. Še preden sem zadevo registriral v možganih, je Nina že fafala mojega nabreklega kurca in me prav nedolžno pogledala izpod čela. Nič nisem uspel izustit,i ampak jo samo pustiti in se prepustiti fafanju 10-let mlajše dekline. Hlače mi zlezejo popolnoma dol, zato si jih odstranim. Ko mi ga Nina tako lepo vleče, mi popustijo zavore in jo pričnem nežno božati po češplji, da so bile spodnjice še bolj mokre. Z prstki grem pod hlače in direktno v njeno češpljo, kamor so prsti zdrsnili brez problema.
V tem trenutku sem si jo želel noro pofukati in res prevzamem pobudo. Pomaknem se nazaj in ji slečem spodnjice in ob tem naletim na čudovito poplnoma obrito majhno češpljico. Malo jo zadovoljujem z jezikom, da je glasno stokala. Čež čas ji ga zarijem notri in kar videlo se je, kako ji ustreza saj se je začela dobro guziti. Sam jo zagrabim za boke in divje fukam da je kričala, miza pa se je že pošteno tresla. Prične jo tresti in vem da je ravnokar doživela nebesa, ampak v njej ne želim zaključiti, saj nočem da se kaj ponesreči in sem spremenil plan fizioterapije. Namažem jo z lubrikantom po zadnjici in spet se prične na veliko guziti z njeno popolno rito. Pričnem z prsti, ona pa se kar sama nasaja nanje ter giba v krogih. Aha si mislem, ti mala packa, glavno te šele čaka. Korenjaka ji počasi in nežno zarijem v ritko ki je bila lepo odprta in je šlo bolj gladko od pričakovanj. Začnem bolj nežno not in ven ona pa malo mežika malo jamra. Naenkrat začutim da se je stvar poplnoma sprostila in tudi ona že konkretno sodeluje in prične zaukazovati naj jo fukam močneje. Kakor ukažeš mala in pričnem spet divje nabijati v tazadnjo, da je kričala in se zadrževala, da se ni še bolj drla. Fukam in fukam ona pa vzdihuje in čutim, da mi prihaja. Končam v njeni riti z zajetno dozo sperme in za rahel čas obležim na njej nakar se divje poljubiva. vidim da se ji malenkost cedi iz rite kar je res lep pogled in tudi ona je videti full potešena, kar bi sicer za tako 19-letno lepotico pričakoval, da ji ne dela problemov, saj lahko ulovi vsakega tipa (je pa res, da je kar nekaj odbojkašič tud lesbo). Greva še pod tuš in se še enkrat ornk nažgeva da je doživela še en orgazm nakar se na hitro urediva.
Dam ji navodila in vaje za njene težave z stegenjskimi mišicami in jo naročim na naslednji tretma.
Svojo lepo postavo odnese skozi vrata in me poredno pozdravi, jaz pa sam pri sebi študiram, kaj se je zgodilo, da sem jaz dobil tako darilo od take lepotice, ki bi lahko imela verjetno bilokaterega tipa (po statusu jo nisem vprašal, ker me te zadeve ne zanimajo) ,čeprav sem sam čisto povprečnega videza in ne neki maneken ampak tudi neka grdoba res nisem. Aja še to, Nina je tisti dan trening zamudila, pa tudi sicer se mi zdi, da ni bila primerna za na trening, saj je enega konkretnega že oddelala
Nina je prišla še na več terapij in nekatere so bile oddelane strokovno, pri nekaterih pa sva vajo naslade ponovila. Najhuje je bilo ko pride, ti že čakaš z trdim, ona pa ti reče, da je bila ravnokar potešena. Ja in to ti reče 19-letna punca, ki je očitno zelo fukabilna bejba in nima ne predsodkov in ne tabujev glede spolnosti. Že njena pohota me vedno znova rajca. Komentarji in lajki in zgodb bo še več

ronki  07.03.2019 ob 15:43

res dobra zgodbica, tako za sanje....in morda tudi za res....

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Cigareti

objavljeno 25.05.2019 ob 22:37 | komentirano 0x

Začel kot trojček, končal kot cuckold II

objavljeno 25.05.2019 ob 12:08 | komentirano 7x

Piknik

objavljeno 24.05.2019 ob 14:16 | komentirano 0x

Breda v savni – nadaljevanje

objavljeno 24.05.2019 ob 14:08 | komentirano 0x

Od višine se zvrti

objavljeno 23.05.2019 ob 14:31 | komentirano 0x