Erotične zgodbe > Ena na dan ch. 7

Izivana in zelo pokvarjena… danes.

S svojo zadnjo zgodbo sem nekatere očarala, druge razočarala. Zato ker ne nabijam in dejansko pišem o tem kar se mi dogaja. In v resničnem življenju so stvari včasih tudi za nekatere, ki iščejo zgolj fuk dolgočasne, čeprav zame zadnjič še zdaleč niso bile. V porničih občasno dejansko uživam in mi ravno tako teče iz pičke v potokih in se uspem tudi sama dobro zrajcat, čeprav bolj uživam v interakciji z drugimi.

Vseeno, ker obožujem vaše komentarje in sporočila bom rekla challenge accepted, čeprav bom v vsem ostala zvesta sama sebi in svojim besedam. Imam lahko tudi pestro domišlijo. Torej…

V sredo sem dan začela zelo zgodaj. Oblekla sem ene izmed mojih prosojnih črnih tangic in moderček, oprijete črne hlače in majico. Ob jutranji uri so mi odpovedali možgani in nisem razmišljala, da tangice vrjetno niso najbolj primerne za zdravniški pregled. Stopila sem v ambulanto in se sproščeno vsedla njemu nasproti. Mlad, simpatičen zdravnik, definitivno takšen, kakršnega bi z užitkom zapeljala. Ko sva opravila formalnosti mi je pokazal kabino in me prosil naj se slečem. Vedoč v čem bom stala pred njim pogoltnem slino in pričnem s sebe vleči svojo majico. Prkleta tkanina se mi je zataknila v kavelček na modrcu. Nikakor je nisem hotla na silo zvleči s sebe in že tako mi je majica premočno stiskala svoj vrat. Zmedena sem se ujela v sanjarjenju, da moj vrat grabijo posesivne moške roke… Nekajkrat sem še poskusila, nato v obupu rahlo zaklela. Slišal me je in vprašal kaj se dogaja. Preko zavese mu pojasnim situacijo in nato poslušam nerodno tišino. Kar naenkrat zaslišim smeh na drugi strani. No super, postaven zdravnik se mi smeji. A hkrati ni več tako hladen in profesionalen. Ziritirana mu predlagam, da bi mi lahko pomagal. Preneha se smejati in tiho odgrne zaveso. Brez besed pomakne roko k zaponki v kateri imam ujeto majico. S toplimi členki me ob tem podrgne po koži ob kateri rešuje mojo težavo. Kot zakleto ni porabil prav dolgo časa in želela sem, da bi nadaljeval. Obrnila sem se proti njemu napol slečena in se zagledala v njegove oči. Za trenutek se mi je zazdelo, da se celo pomika proti meni, da me bo stisnil ob steno in se me lotil kar tam v kabini. Obrne se stran in mi pusti tistih nekaj sekund, da slečem še svoje hlače. Ni zagrnil zavese zato si vzamem čas in jih kar se da počasi potegnem s sebe.

Stala sem tam pred njim v spodnjem prerilu (vsaj ujemajočem v barvi) in ko je prosil za predklon sem se v mislih tepla po glavi. Sklonila sem se in dlani v celoti položila na tla. Zaslišim njegov vzdih, čeprav se je trudil ostati tih. Nisem se vzravnala. Prepognjena sem se dotikala tal in pustila, da je opazoval moje noge in rit. Čisto predolgo sem bila v tej pozi, dokler mi ni rekel, da se lahko dvignem. S hrbtom obrnjena proti njemu sem ga pogledala čez svojo ramo in mu odgovorila, da pridne punce pač rade ubogamo. Z zanimanjem me je vprašal, če to vedno drži in hitro sem odkimala ampak nato prikimala. Očitno si je zaželel sprobat kako resna sem bila v svoji izjavi.

“Sedi” mi reče in pomigne na stol. Vsedem se in ga opazujem, ko vzame stetoskop in spet stopi za moj hrbet. Nič se ne zgodi. Čakam… In končno začutim njegove prste na svoji rami, ko umikajo moje dolge temne lase na drugo stran in razkrijejo moj hrbet. Njegovi prsti drsijo počasi in ko pride do druge rame me stisne med ramo in vratom. Počasi, nežno, paše mi čeprav razmišljam kaj počne. Nato postopoma ojača prijem in uklešči mojo mišico, da začutim bolečino. Še kar stopnjuje svoj prijem in hudičevo me že boli. Paše mi. Iz sebe izpustim rahel stok. Spusti me in mi na mesto svojega prijema položi stetoskop. “Dihaj” ukaže. Saj diham, si mislim a vseeno poglobim svoj vdih, ko zažne s stetoskopom drseti po moji koži. Zanimiv, zaenkrat še ne znan občutek ledeno mrzlega stetoskopa me dela potrebno. Stopi ob moj bok in premakne stetoskop na moja prsa. Premika ga med mojimi joškami, nato pa ga počasi premakne v modrček, ki z rahlo špranjo razkriva moje prsi. Pogledam proti njemu in opazim obliko njegovih belih hlač. Moški v zdravstvu definitivno nebi smeli nositi tako tesnih hlač. Ampak sem zadovoljna, da jih! Ne umaknem svojega pogleda in opazujem mojim očem skrit trd kurac, ki se skriva za njimi. Potisne stetoskop še globje, tako da cela ploskev počiva na moji bradavički. Dvignem svojo roko, ki je še malo pred tem počivala v mojem naročju. “Nisem ti dovolil, da se premakneš!” mi reče in v pozabi, da sem mu rekla, da bom pridna ubogljiva punčka ga pogledam. Nato opazim, da stetoskop sploh ni v njegovih ušesih in mu gladko malo počiva okoli vratu. Pogledam navzdol, ko s stetoskopom začne krožit po mojih bradavički. Postane tako divji, da mu kovinsko gumjasti del, ki se je še malo prej držal njegovega vratu pade med moje noge. Spet ta hlad in neznan občutek. Spet premaknem roko, ko začutim njegovo nejevoljo. Potegne stetoskop stran od mene, me prime za roke in me dvigne s sedečega položaja.

Obrne me stran od sebe in mi zabiča “Stoj že enkrat pri miru!” Iziva me. Pred mojim obrazom spusti stetoskop, ga spusti še nižje, da se dotika mojega trebuha in ga spušča še nižje. Kar naenkrat začutim roko na svoji riti in ta zdrsi po mojih hlačkah, po moji pički, ki je od pričakovanja že navlažila prosojno blago. Uvije svojo roko na drugo stran in pride s celo dlanjo na mojo črtico. Živalsko me zagrabi nad mojo pičko in me potegne k sebi. Rajca me ta njegov način, ko meša pričakovanje z nežnostjo, grobostjo in bolečino. Spusti me in zagrabi stetoskop, ki še vedno visi ob moji pički. Dvigne ga na obeh straneh in ker je moja pička tako mokra preprosto pade in se izgubi v morki tkanini mojih tangic. Ne le da je dvignil stetoskop na obeh straneh, začel ga je pomikati naprej nazaj in rajcat mojo pičko, mojo rit, vse od ščegetavčka pa do odprtine moje riti, ki je mastna od vseh sokov, ki jih je povzročil s svojim početjem. Preprosto ne morem več. Začnem stokat in postajam glasna, vse hitreje diham in vse bolj sem potrebna. Počasi se v meni nabira nekaj kar vzburja željo po tem, da namesto stetoskopa po meni drsi trd kurac po katerem bom razmazala vso svojo mokro pičko.

In točno to mi da. S sebe potegne hlače, v lenobi le malo pod kolena, prisloni name svoj trd rahlo ukrivljen kurac in z njim okuša mojo mokroto. Trda glavica njegovega tiča me rajca točno tako, kot me je prej njegov stetoskop. Muči me in počasi drsi od moje mokre pičke do moje riti in vsake toliko časa potisne močneje ob mojo mokroto, da ga malo porine v mojo pičko in spet malo v mojo rit. Ampak samo draži me z njegovo glavico, da si želim, da bi ga končno porinil vame. Ne da mi tega.

Prekine kontakt in se postavi pred mene. “Razpri usta” mi reče in porine svoj kurac v moja usta, spet le za nekaj centimetrov. Zastokam, da moje ustnice rahlo zavibrirajo, vabijo ga da napreduje. In res me zgrabi za lase in ga divje prične nabijat v moja usta. Nekajkrat se mi zaleti med tem, ko divje fuka moja usta, ampak ga to ne ustavi. Spet prekine svoje početje in stopi stran od mene. Med tem, ko slači svoje hlače se razgleda po svoji ambulanti, stopi do mize na kateri opravlja preglede, potegne z nje zaščitno pregrinjalo in ga odvrže na tla. Nato stopi do mene, me prime za roke in me odpelje do mize. Dvigne me in me posedi na pregledno mizo. Z roko me prime pod vratom in me potisne, da padem s hrbtom ob hladno usnje. Vzame stetoskop in z njim zdrsi od mojega vratu, čez prsi, trebuh vse do moje mokre pičke. Dvigne si mojo nogo na ramo in nadaljuje mokro sled s stetoskopom po moji nogi vse do mojih prstov. Vrne se do moje pičke po notranji strani moje noge, nekajkrat zaokroži in potisne okroglo hladno kovino v mojo pičko, da iz nje čez rob mize visi gumjasta cev. Nato stopi bližje in prisloni svoj kurac ob mojo željno pohotno pičkico. Poriva ga vame in suva, da čutim kako tudi sam vsakič potiska konec stetoskopa še globje. Med fukom prime stetoskop in mi njegove konce položi v roke. Paše mi, razgreta se med fukom rajcam še sama s stetoskopom. Zanimiva mešanica njegovega tiča, moje mokre pičke in stetoskopa mi je tako vzburjajoča, da začutim krčenje svojih sten, ki skoraj lepijo stetoskop nanj. Trenje me vedno bolj rajca in začutim svoj orgazem in še večjo poplavo, ki ga povzroči.

Izvleče se iz mene, me še vedno gleda s pohotnim izrazom na obrazu in izvleče iz moje pičke še masten stetoskop. Dvigne si še mojo drugo nogo na rame, zagrabi obe s svojimi rokami in jih potisne ob mojo glavo. Še vedno trd kurac ob tem nasloni ob mojo zadnjo luknjo in se počasi prebije v mojo razprto od pičke mastno ritko. Nekajkrat sune vame in se še sam prepusti svojemu orgazmu…

Kaj se je v resnici dogajalo v zadnjih dveh dneh zakriva tale zgodba. Ampak, da tole iluzijo spet pomešam z malo resnice, sem končno dodala v album svojo sliko (ravno v tistem trenutku, po orgazmično dobrem fuku).

labialover  24.11.2018 ob 20:36

Če Tia fantazira, sigurno še kdo drug, da je ta mladi zdravnik.

bojan1  19.11.2018 ob 09:46

zgodba iz prejšnjega stoletja, keri mladi zdravnik v času neoliberalizma še upa sleči lepo in seksi mladenko? ga ne poznam!

Titanius  17.11.2018 ob 18:01

Počaščen, da te je komentar s stetoskopom spodbodel k pisanju zgornje variacije, vendar oznaka 'biseks' zavajujoče namiguje, da je sredi pregleda v ordinacijo pripeketala še medicinska sestra v pretesni uniformi in brez spodnjega (vsaj v barvi ujemajočega spodnjega) perila. Morda pa v naslednji izpeljanki iste zgodbe. ;)

Levček75  17.11.2018 ob 17:59

Noro dobra zgodbica.... plod dobre domišlije ;)

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x