Erotične zgodbe > Ultraviolenca

Ultraviolenca

No, ne povsem. Violenca. O ja, bratje moji, se spomnite Alexa? In Ludvikove 9? ja, saj tudi jaz vem, da je bil v resnici Nielsen, vendar ne bodimo malenkostni, Ludvik je še vedno boljši. Clockwork Orange, povsem je izginila, najbrž ker je svet postal Clockwork Orange. Čar antijunaka, fakin Ubermenscha, nezavezanega morali, etiki, zakonom, temveč samo svojim željam, potrebam, ustvarjanju lastne rdeče estetike in tu ne mislim barve, bratje moji. Ameriški psiho.
Preden mi ljube bralke pobegnete, ne, še zdaleč nisem tak. Da pa kdaj za sabo pustim rdečo ritko...? Bolj v stilu pomehkuženega C. Greya in smešnih 50 odtenkov. Ko te življenje ustroji. December pa je zame čas, ko se moji mladostni antijunaki vračajo, morda kot odziv na pocukrane lučke tihi božični jazz v zraku.
C Grey torej. Vedel sem, da ima morje problemov in bilo mi je več ali manj vseeno. kdo jih nima? Mož je...vedno je kaj z njim. Tečen, nepozoren, nič mu ni jasno, seksualno zafrustriran, brez domišljije. Moja sreča, ker takrat ona pride k meni. Morda bi mu moral pisati za Božič in zaželeti še več kurčevih dni? Zanj v prenešenem pomenu, zame v povsem dejanskem. Ah, kako me hudič praska. Apage Satanas! Danes bom brez tebe!
Zvrcne me. Tako kot vedno. Ljubeča kot mačka, ki se pod mizo drgne ob tvojo nogo, muzajoča, mehka. Usklajevanje urnikov. Fak it, vsakič težje je, kam gre ta lajf...? Da bo težko utegnila, da ne ve, saj bi....si mislim, ok, klikni, ko boš vedela, po drugi strani pa vem, da že točno ve.
Mož, da gre po darila, Miklavž pa to, ona pa ima nekaj časa.
Domišljija mi že šepeta, bratje moji, šepeta, riše scenarije...prinesi lisice, ji rečem.
Lisice. V resnici me že ne ganejo posebej, pomeni samo, da bom imel več dela, ampak s tistim Miklavžem, si je naredila sceno, ne da bi vedela.
Če imaš doma pridnega Miklavža, ki še vedno razmišlja, kaj bi moral narediti prav, da bi zanj postala lajdra, bom jaz tvoj Parkelj.
Krpice, petke, ve, brez da bi ji naročil. Sleče svoj plašček, svoje dolgočasne hlače in od Boga pozabljeno majico svoje stare mame, spodaj, spodaj pa tiste male prozorne tangice, ki samo še natančneje izrišejo obliko njene male, ozke pizdice, skrite pod čisto tanko svetlo črtico, polne joške na polnem ženskem telesu, njeni dolgi lasje, temno modre oči, samostoječke, bele, ve da me bela goni, petke.
Objamem jo, jo poljubljam, dolgo je nisem videl. Predaja se, cvili, zvija od ugodja, išče moje roke, privija name. Počne, česar doma že dolgo ni. primem za lase, potegnem glavo nazaj, zaližem z jezikom, globoko v grlo, primem za rit, potegnem k sebi, čuti napetega kurca, ki se tišči ob njen trebuh. Odmaknem se, stegni roki, ukažem. Potrudim se najti svoj nekje zgubljeni, leni, počasni, dolgi ljubjanski naglas. Stegne roki, zapnem lisice. Grem okoli nje, iz žepa potegnem prevezo. Zavzdihne.
Ah ne, brez skrbi, nobene ultraviolence ne bo, saj nisem ....v resnici sem romatična nežna dušica. Pustim jo stati, sam pa se pasem po njej. Po celi njej. Z usti, jezikom, rokama, telesom. S sebe sem dal majico, drgnem se. Zalizujem. Zalizujem z vsemi luknjami. Ja, bratje moji, z vsemi. Stoka, širi stegna, vrti z boki. Lahko bi prisegel, da so njene gatke ravno iz stroja, tako mokre so.
Stojim za njo, ena roka se igra z gumbkom njene scejenke, ki jo nasaja na prste, druga boža prsi in vleče njeni trdi bradavički. Vlečem do cviljenja, vlečem dokler je ne zvije, obnenem pa jo poljubljam po vratu, govorim na uho...
Pride ji na moje prste. Trese se kot ladja v viharju. Umirim jo. Dam na kolena, ve kaj bo, samo zaradi preveze ne najde....igram se z njo, govorim ji, kaka prasica je, ko z ustnicami išče curaka, da si ga bo zbasala v grlo, samo požene jo. Nabijem ji ga v usta. Nočem biti nežen. Fukam jo med žnable, jemljem si jo, kot me je volja.
Kasneje je moj kurac premazan s sokovi njene pičke, opran z njenim jezikom, spet premazan, njen močefit se cedi z moke brade, petke puščajo sledove na meni in moje dlani na njeni okrogli riti, ki žari v poltemi kot velik železniški semafor...Hoče, hoče da mi pride. Hoče dokaz svoje ženskosti.
Porinem jo na stol, na vse 4, rit moli preko sedala, naslonjena je na naslonjalo, z lisicami lahko ravno toliko razširi roki, da se oprime vmesnih palic, med katerimi jo v usta fuka moj klin. Pripralvjen na finale. Ampak hočem, da mi pove, da mi govori, kaj počne sedaj njen možek, njen mali mehki Miklavžek, ali kot ubogi pajkec zbira darilo, kupuje čokolado in premišlja ter sanjari, katero darilo bo dovoljšno, da ga spravi pod njene gatke, o tem, da bi bila njegova žena zanj tudi fukaška, potrebna, kurcaželjna, namlatena, olisičena kuzla pa se upa samo sanjati, ko drka na skretu, v tišini, na hitro, da ga ona ne zaloti....
Ne, stoka, nočem...tlesk! Kako uživa prasica! Ne, prosim...tlesk. Začne. O Miklavžu, kako jo fehta zvečer, kako sedaj nakupuje, da bo napolnil, samo peharček, ker bratje moji, rit ji polnim jaz. Govori, čuti tleskanje mojih jajc v njeno potrebno pizdo, medtem, ko ji filam potrebna zadnja vrata. nabijam se nanjo, suva proti meni, hoče, hoče....
Dobim mms. Poln peharček, v njem čoko Miklavžek, ovit z njenimi gatkami, z lužo zadaj.
Miklavž vsakomur prinese, kar mu pripada.

jahac  05.12.2018 ob 16:44

na MMS-ju bi moral bit Parkelj ;))

bojan1  05.12.2018 ob 12:14

bravo, bolhek

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Na obisku

objavljeno 19.05.2019 ob 12:54 | komentirano 1x

Šolanje pedra

objavljeno 19.05.2019 ob 07:06 | komentirano 2x

Spoznavna kavica

objavljeno 18.05.2019 ob 22:28 | komentirano 1x

Spoznala sva se...

objavljeno 18.05.2019 ob 18:42 | komentirano 0x

Swing...10.del

objavljeno 18.05.2019 ob 01:39 | komentirano 0x