Erotične zgodbe > Spominjanja ali ti boš pa brez imena

Po enomesečnem molku, ko od mojega ljubimca nisem dobila ne klica, ne sporočila, le nekaj fotografij poslanih iz Dunaja, Misurina v Dolomitih in celo fotografije hotelske sobe, da sem si lahko razbijala glavo s katero me je zamenjal. Pokliče.

»Kje si mačka?« Vse moje odločitve o tem, kako se ne bom oglasila, kako bom hladna, razumna, mu povedala, kako že dva čakata v vrsti za mene (hahahahaha), je pohodil zadnji maček na vasi.
Včasih me vprašajo, zakaj sem tako hladna. Taka sem. Čisto zares. Pri tebi nikoli dragi moj.

Pobere me na parkirišču, nasmejan, dišeč, v vijoličnem puloverju, ki mi vzbuja domačnost, ker je tako mehek kot reklama za mehčalec.

Pristaneva v isti sobi kot prvič. Potegne me k sebi in me drži za šop las, predigre ni, umika ni, obleko vlečeva eden z drugega, po obrazu se liževa kot dva blazneža, včasih celo zadanem njegov jezik, drugič uho, vrat. »Samo vtakni mi ga«, ga prosim. In potem ga imam, čisto celega čutim v sebi. In takrat nastopi mirnost. Midva sva eno. Gibanje postane počasno in monotono. Zibljeva se kot v snu. Božava se po obrazu, ljubkujeva se po telesu. Ta trenutek bi rada zamrznila.

Kako klišejsko. Lasje mi gredo pokonci vedno, ko preberem, da nekdo zapiše, da bi rad zamrznil trenutek.

Obmirujeva. Pokrije naju z odejo, z ritjo se stisnem k njegovemu trebuhu. Objame me. Ta spomin bom v sebi nosila še leta in ga oživljala ob dnevih, kot je današnji, ko je zunaj sivo in turobno in je on milje daleč. Ta fuk je imel v sebi nekaj otožnosti.

Spominjanja

Prvi zmenek, ko me poskuša poljubiti, jaz pa samodejno obrnem glavo in se poljub izgubi v mojih laseh.

Ko me po zmenku pripelje do avta, mi reče »Spizdi ven iz mojega avta« in se zasmeji, jaz pa njemu nazaj: »Nočem te več videti« In zaloputnem vrata rabljenega Bmw-ja.
Vesolju se zahvalim za nekoga s čudnim smislom za humor.

Na drugem zmenku greva na pivo in v luti kozarec za pivo pomoči svoj penis, ga premeša in mi ga ponudi. »Popij« mi reče. »Z veseljem« rečem in ga na dušek spijem. V glavi se mi zvrti.
Na tretjem zmenku mi da roko za hlačke. Hlačke so nove, čipkaste. Njegova roka je prijetno topla in prsti so živi. Mimogrede mi pove, da že leta uporablja parfum Cool Water. Dobi ga za rojstni dan. Na mojega pozabi.

Sledijo četrti, peti, šesti, ….osmi zmenek. Zdaj že poznam njegovo telo, z vsemi brazgotinami od operacij. Njegova hotenja, njegovo nepredstavljivo četico žensk, ki jih je imel, njegov stisk roke, ko me prime za njo.

Udomáči me.

Čez nekaj mesecev začutim, da se je od mene oddaljil in celo v moji prisotnosti se dogovarja za kavo. »Računovodkinja« mi navrže, z nasmeškom, ki ga poznam z najinih prvih srečanj.

Tisti trenutek sem se odločila, da se teh igric ne grem več, da moram ohraniti svoje dostojanstvo in mu dati možnost, da se me znebi, da me zapusti.

Ko nekomu dodaš večjo vrednost kot si jo zasluži, te bo prodal za to razliko. Pika. Amen.


Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Želja

objavljeno 14.12.2018 ob 07:41 | komentirano 0x

V mraku

objavljeno 14.12.2018 ob 07:02 | komentirano 0x

Farma

objavljeno 13.12.2018 ob 14:14 | komentirano 0x

Ah ti fetiši

objavljeno 13.12.2018 ob 13:53 | komentirano 0x

Pogovor prijateljic ob kavi (aktualna tema)

objavljeno 13.12.2018 ob 13:07 | komentirano 5x