Erotične zgodbe > Vihar v glavi

Odvzela sem seks telesu, možganom ga ne morem. No, v bistvu ga lahko, dokler sem jaz tista, ki jih nadzira. V času spanja je zgodba povsem drugačna. Takrat se mi "maščujejo". Zasipajo me s čudnimi erotičnimi sanjami iz katerih se zbujam včasih potrebna, drugič besna, tretjič žalostna....Zanimivo, kako lahko ista tema, ob različnih dnevih, vzbuja različne občutke.

Seveda, če bi lahko odločala tudi za tisto v času spanja, bi si seks ukinila tudi tam. Pa ga ne morem. Včasih niti ne želim, ker pridejo trenutki, ko si ga potegnem v možgane zavestno čez dan.

Zaprem oči in se prepustim slikam v glavi: stojiš tik ob meni, prostor okoli naju je zabrisan, ker je nepomemben. Jasna slika je zgolj tvoja podoba. Tako zelo, da sem sposobna vonjat tvoj vonj, čutit otip tvoje kože, zaznat toplino tvojega telesa in občutit vso tisto kemijo, ki je v zraku. Oblačil na tebi ni, pred mano stojiš povsem gol. Na ustnice ti pritisnem poljub in z njimi zdrsim preko tvoje brade do vratu, vmes poljubljam vsak mm tvoje kože in se spuščam nižje preko prsi, pasu, medenice..ko se povsem narahlo dotaknem tvojega tiča, ki boleče trdo stoji ob tvojem telesu. Obožujem ga, zato mu namenim vso svojo pozornost. Drsim z jezikom po njem in lovim drobne kapljice tvoje pohote, ki polzijo iz njegove glavice in so tako zelo sladke...kot si sladek ti...vsakič ko me priviješ ob sebe, zariješ svoje prste v moje lase in mi odločno pritisneš obraz bližje korenjaku. Stokaš od ugodja in ob vsakem zdrsu mojega jezika čez tičevo glavico trzneš. In trzne tudi on v mojih ustih. Oklenem se ga: z jezikom ga pritisnem ob nebo, se ga z ustnicami oklenem po vsem obsegu in si ga jemljem. Počasi in čutno. Ožemam ga kot najbolj slastno stvar in čutim, kako pri tem tudi sama mokrim. Vmes neuspešno skušaš odmaknit mojo glavo, ker pridem preblizu tvojemu robu na katerem te odnese. Želim da te! Da se zliješ v moja usta... Da si v trenutkih lasnega "izgubljanja" v svetu orgazma samo moj...

Odprem oči in podoba v glavi se raztrešči na milijone koščkov. Ostane zgolj mokrota mucke. Pa še to potem na stranišču temeljito obrišem in odstranim še zadnjo sled fantazije.

freelove  11.01.2019 ob 13:56

še sreča da ne moramo kontrolirati sanj in pa spominov, saj nam v določenih obdobjih le ti lahko privabijo sladek nasmešek na usta, kjub temu da smo morda kdaj pa kdaj ob teh spominih tudi žalostni...ni vsak dan isti

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Nevihta

objavljeno 22.03.2019 ob 12:55 | komentirano 1x

Avanture moje avanture

objavljeno 22.03.2019 ob 01:42 | komentirano 5x

Poredna gospodinja

objavljeno 21.03.2019 ob 22:19 | komentirano 0x

Službena pot v EDINBURGH 1/2

objavljeno 21.03.2019 ob 13:49 | komentirano 1x

Morje!

objavljeno 21.03.2019 ob 12:40 | komentirano 0x