Erotične zgodbe > Hmm ko bi le bilo res...

Dolgocasna sobota, zunaj dez in megla, vse sivo in turobno. Prisel sem v stanovanje po 12 urni nocni izmeni, prazno, nikjer nikogar. Zmatran, a se vedno se mi ne spi. "Hmmm bi pogledal avanture?" sem se vprasal.

Ni skrivnost, vsec so mi zenske srednje/mocnejse postave, leta mi niso tako pomembna, bom pa vesel starejse. Klikam po straneh in gledam slike, berem opise, tu pa tam vseckam kaksno in posljem sporocilo. Ni odgovorov, ah kje saj je se zgodaj . Pocasi mi se zapirajo oci, ja bila je dolga noc, imeli smo polno dela, zaprem avanture in se vlezem, zaprem oci in zaspim.

V sanje se prikradejo vse tiste slike in posnetki z avantur, moji mozgani premlevajo..in ustavim se na eni dami.. v mojih mislih se prikrade, da sediva na kavici pri njej doma, pod mizo me nezno s stopalom poboza cez moj penis. Ves cas se spogledujeva, prijel sem stopalo na mojem penisu in nezno pricel masirat, medtem pogovor normalno tece, po krajsi masazi, sem pocasi sezul njene sive nogavicke in pricel sesati prstke, bilo je noro, ni se upirala ampak je samo potihoma rekla "mmm jaaa" vidno vzburjena.. jaz pa na dobri poti. Pocasi sem se s stopal premikal s poljubi preko stegen do njenega mednozja, vrelec iz katetega se je ze takrat cedilo. Pocasi sem zacel lizati najprej velike sramne ustnice, nezno in pocasi se moj jezicek premika po njih. Slastne so, zatem prehajam na male sramne ustnice ona pa vzklika "ja, se njami mmm" moj jezik se kar vrti, iz nje se cedi, aktiviram se prstke... ona se ne more vec zadrzevati.. jaz sem nadaljeval z lizanjem. Pocasi sem prehajal se na anus, ona pa vzklika "jaa jaa"... vse lepo in prav, nato pa...

Prekine se mi spanec, vedno ko mi je najslajse, zbudim se s trdim penisom in samo spominom na lepe sanje.

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Grički Spodnje Bavarske

objavljeno 23.04.2019 ob 17:29 | komentirano 0x

Savna

objavljeno 23.04.2019 ob 15:50 | komentirano 2x

Pofukana prasicka

objavljeno 22.04.2019 ob 14:32 | komentirano 0x

Mlajša sestra

objavljeno 21.04.2019 ob 21:01 | komentirano 2x

Moj sissy boy

objavljeno 21.04.2019 ob 15:26 | komentirano 0x