Morje:)
Bilo je pred tremi leti ko sva z mojo prvič odšla skupaj na morje.Vedel sem že da ima rada punce in bi brez problema se s kakšno malo poigrala.
Ko sva se sprehajala po plažah sva vedno usmirjala poglede po seksih bejbah.
Nekaj dni sva bila sama za konec tedna pa dobi klic od večletne prijateljice.Ko se neha pogovatjati mi pove da za vikend prijateljica Monika nima kaj za početi in me vpraša če se lahko oglasi k nama za vikend.Seveda je pričakovala da ne bom kompliciral in brez problema pristal.
In res je prišla za vikend zjutraj odideva ponjo da naju nebi preveč iskala in že ko se dobimo na kavici je prišla prava raketa.
Oblečena v rumeno kratko kiklco skuštrani blond lasje v štiklah skratka hudo.
Ko je odšla na wc se je moja takoj nsmejala in rekla ti že dela fantazija po glavi a ne:) Sem reku itak sem jo že vidu ampak danes res ni švoh:)
In tako se je žaček naš dan nato smo odšli na plažo in obe v kopalkah so bile kot morske ribice iz sanj.Moja fantazije ni bilo konec samo upal sem da bi se zvečer kaj zgodilo, ker vedel sem da je med njimi bilo že nekaj pred časom ker mi je to moja sama zaupala.
Skratka zvečer se odločimo da ostanemo v apartmajo in sami malo zažuramo in se malo napijemo in sprostimo s kakšnimi kartami ali kej podobnega.
Da bi se napili tko ni dosti manjkalo saj smo že na plaži bili kar dosti vinjeni:) Skratka kar naenkrat mine čas zunaj se stemni muzika se suče naštimamo salso ker obe sta nori na salso in obvladata gibe pa pijačka gor pijačka dol in postali smo že zelo vinjeni.
Punci plešeta med sabo noro se stiskata njuni gibi so prenori lepše ne more bit.
Nato pride moja do mene in mi zašepeta na uho ti nekaj pokaževa?
Jaz se samo nasmejim in jima rečem sem vedu da imasta nekaj za bregom! Moja reče boš videl kaj z sva z Moniko najraje počele.Odide do nje in jo zaliže. Strasno se poljubljata in plešeta v ritmu salse.Bilo je kot v pravljici.
Moja zopet pride do mene in mi zašepeta da se ne boš zalubo v Moniko ker veš da si moj.
Nato odide k svoji Moniki in zopet plešeta dalje.Nato pride do mene sanjska Monika in mi zašepeta a gremo do konca in se dotakne mojega korenjaka ki je bil že kot skala.Moja se nasmeji in reče pa eno kamagro hiter pojej da boš delj zdržo:)
Nato od grem med njiju začnemo se poljubljati strasno obe med sabo z mano skratka sanjsko kot v filmu. Monika zaide v moja hlače in mi ga začne drkati moja me prime od zadaj in mi masira ritko na rahklo mi začne potiskati prstek v ritko med tem Monika že poklekne in ga začne strasno fafat. Rečem ji bolja počasi ker mi bo prišlo.Moja se smeji in reče se zato sva tle da ti pride.
Odvlečeta me v posteljo v trenutko smo bili nagi in na postelji me napadeta kot nori goltata ga kot da je zadnjič kar tekmovali sta katera ga bo bolj.
Ližeta se med samo mi ga drkata nakar skoči monika na mene na usta z njeno muco in si jo drgne po moji glavi mojih ustnicah na polno komaj sem dihal moja pa mi ga je vlekla k še nikoli.
Moniki je teklo z muce k noro vedno bolj glasna je bila nakar nisem več zdržal. Moja mi ga je povlekla prihajali mi je da kar ni bilo konca.
nato se malo umirimo punci me stisneta k sebi vsaka iz svoje strani in rečeta zdej pa malo cartanja dokler kamagra ne zagrabi!
Nato smo se cartali in pripravil razne igračke k smo jih imel s sabo a v nadaljevanju kdaj drugič.................
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Sodelavka, prvi del

objavljeno 23.07.2019 ob 16:38 | komentirano 1x

Poletna

objavljeno 23.07.2019 ob 13:18 | komentirano 0x

sex v parku tabor pri matelkovi

objavljeno 23.07.2019 ob 11:16 | komentirano 0x

prevaran

objavljeno 23.07.2019 ob 05:45 | komentirano 0x

Mrzla sestrična

objavljeno 22.07.2019 ob 13:36 | komentirano 3x