Erotične zgodbe > Prvi: zmenek, faf, seks in ....

Prvi zmenek: odličen.
Kako gredo že zadeve s popolnim spoznavnim srečanjem? Tip pride na prvo kavo z Indijančkom (nora sem nanje) v roki in širokim nasmeškom čez cel obraz? Itak komu mar za rožo, ki je niti pojest ne moreš, prinesti domov pa še toliko manj. Očitno tip ve, kako očarat žensko, pa četudi se občuti, da ni vajen takih situacij. Navkljub vsemu odlično preživi celoten zmenek, pa čeprav sem se res potrudila, da sem ga pustila zmedenega. Brez enega samega dotika. Zavedam se, da znam provocirat, pa tudi dolivat na ogenj in da me to celo neznansko zabava. In všeč so mi moški, ki to znajo preživet. On je definitivno znal. Celo več: znal je vzbudit v meni zanimanje zase. Tisto pravo zanimanje ženske za moškega.
Želela sem si spoznat njega golega. Ga videt, čutit, jemat, ....Priznam: želela sem se spoznat z njegovim tičem. Vznemirjala me je misel že zgolj na fafanje, kaj šele na kar koli bolj konkretnega.
Želela sem ga imet v roki, ustah, mucki...v katerem koli zaporedju že. Vsaj to mi je bilo čisto vseeno. V svoji glavi sem mu že neštetokrat slekla kavbojke, raziskovala vsebino, ki je bila varno skrita v boksericah .......in razširila svoje noge.

Prvo fafanje: najmi, njami, njami. .....
Ko sem se po tednih končno uspela dokopat do trenutka, ko sem se lahko znebila njegovih kavbojk in segla z roko za spodnje perilo - uf, je bilo kaj za prijet. Še dobro, da je bil že mrak in ni uspel videt leska v mojih očeh, ker so se mi po moje posvetile bolj kot zvezde na nebu. Že takoj naslednji hip je bila v meni neustavljiva želja ga okusit. Premerit ga še z usti, jezikom. Imeti to veličastno igračko v objemu ustnic in jezika in jo izcuzat. Lotila sem se mu ga kot sestradana žival in obrok je bil obilen. Vrnil mi je dvojno. Skoraj pojedel je mojo mucko. Zvijala sem se pod orgazmi, povzročenimi z njegovim jezikom, prsti. Izživel se je na meni....a seksala vseeno nisva. Čas pač ni vedno na strani pohotnežev. Pa več ostane za naslednjič.

Prvi seks: hudooooo!
Pa je vendar le sedel pod mano in jaz v njegovem naročju. On s spuščenimi hlačami, jaz brez spodnjih hlačk, zgolj s podvezicami in samostoječkami. In vso mojo pohoto, ko sem občudovala tisto ljubko trdo igračko, ki je tako strumno stala pokonci, ter prav prosila, da se nasadim nanj.In sem se. Privila sem se ob njegovo telo in se počasi, res tisto počasi, začela spučat na njegovega tiča. Čutila sem vsak mm prodiranja v mojo mucko. Drsel je po notranjih stenah, jih polnil in raztezal. Z vsakim milimetrom prodiranja se je po moji hrbtenici sprožala elektrika, ki mi je povzročala kurjo polt po koži. Občutek je bil res božanski. In ko je bil do konca v meni, sem se s krožnimi gibi medenice naslajala nad čutenjem in izvabljala globoke vzdihe ugodja tudi pri njem. Čutila sem, kako zelo mu paše, kako se je prepustil drgnjenju celotnega tiča nekje globoko v meni. Želela sem si, da bi se čas ustavil in da bi takšno čutenje ostalo za vedno: tisto noro ščemenje, ki začne počasi napovedovat orgazem, ko se mucka skrči okoli tiča in se ga oklepa kot svoje rešilne bilke - tiste za užitek, blaženost, nebesa na zemlji, ko um izstopi iz telesa in prevzame nadozor nad telesom telo samo. Ko vsak premik naredi telo zaradi objekta v njem,.... ko....ja, ko te odnese in med odnašanjem mucka poljublja na svoj način tiča in si ga lasti.
Kondicija me po pričakovanjih pusti na cedilu, ampak se on izkaže za odličnega ljubimca tudi, ko me obrne na hrbet in si me vzame. Sprva nežno in počasi, potem spet veliko bolj odločno in globje. Tudi ko mi moje noge da za svoj vrat in mislim, da mi je zabil jajčnike do vratu. Takrat se še bolj zavem obsežnosti njegovega tiča, a me kljub malce bolečine odnese novi orgazem. Zalijem ga zgolj toliko, da pripomni, da sem mokra in nadaljuje s svojim početjem. Zvija me od orgazmov, on pa se naslaja nad mojo nemočjo in nežno izjavi: danes si bila ti na vrsti....

Prvi dan po tem seksu: hudičevo me boli hoja po stopnicah navzdol. Mucka niti malo. Noge pa za umret. To pomeni samo to, da me je zjebala kondicija, seks pa ne. Še bi, ne samo še, ampak še in še in še....On je res pokazal potencial za presneto dobrega ljubimca.
Očitno bom morala spet trenirat kondicijo. In mu pokazat hudiča v postelji. Sicer je pa sam rekel, da si ga lahko privoščim do meje, ko mu magari lahko tič tudi skoraj odpade od seksa.
Uffffff....moj tip moškega.

vrocsex69  14.07.2019 ob 13:37

uzival v zgodbi...naravnost obozujem zenske ki castijo "cock" kot sm sam nor na picko in mi je ljubljenje z muco FETIS tako noro o ozujem zensko ki ima FETIS na kurac in fafanje...Esa ti si top pa se dobr zgledas macka-:)

cokl1  12.04.2019 ob 21:18

sanje so postale resnicnost?

Levček75  12.04.2019 ob 17:59

Čestitam.... zopet si srečna

simpatikus1986  11.04.2019 ob 23:54

lepo napisano

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Sodelavka, prvi del

objavljeno 23.07.2019 ob 16:38 | komentirano 1x

Poletna

objavljeno 23.07.2019 ob 13:18 | komentirano 0x

sex v parku tabor pri matelkovi

objavljeno 23.07.2019 ob 11:16 | komentirano 0x

prevaran

objavljeno 23.07.2019 ob 05:45 | komentirano 0x

Mrzla sestrična

objavljeno 22.07.2019 ob 13:36 | komentirano 3x