Erotične zgodbe > Visoke petke

Vedno si rada malo nagajala, še zlasti te je zabavalo, ko si si me malo privoščila in me spravila v zadrego. Dogovorila sva se zvečer, pri tebi v hotelu, a seveda ti nekaj ni dalo miru, srbele so te pete, ali pa še kaj, ne vem. Z gosti smo bili ravno pri koncu večerje in ti si čisto slučajno prišla v restavracijo na kozarček penine. Elegantna, v daljšem krilu z visokim razporkom in glamurozno pričesko. Zapeljiva kot vedno si v trenutku zapolnila ves prostor, ki ga ta mala restavracija tam visoko zgoraj premore. Usedla si se nasproti naše mize in me pozdravila s prešernim nasmehom. Že tako malo osupli gosti, so potem, ko si so dodobro napasli oči na tebi, še bolj presenečeno pogledali proti meni. Mlada dama je moja prijateljica, rada ima aktivne izlete, kot vi, sem, ne vem zakaj, skušal opravičevati dejstvo, da te poznam. Postalo mi je topleje, odpel sem si gumb na srajci, lica so mi malce zažarela in to te je seveda sila zabavalo. Kar se da hitro sem pospremil goste, jih prosil, da mi oprostijo za nekaj trenutkov in jim podal koordinate kako najdejo pot navzdol proti hotelu.

Prisedel sem, globoko vdihnil in se nekaj jezil. 'Orka malorka' sem prav bedasto izustil … 'sva rekla kasneje, dobro veš kje in zakaj'! 'Želel si nagajivo prijateljico, se motim'? … si posmehljivo odgovorila. 'Drugič pa pazi česa si želiš', si še pripomnila in dvignila prazen kozarec. Natakar je opazil tvojo gesto in takoj priletel.

'Gospod je najverjetneje potreben osvežitve, prosim dva kozarčka sorbeta'. To si seveda izvedla v svojem značilnem slugu. Natakarju si podala svoj prazen kozarec in mu zapeljivo pogladila roko, meni pa namenila pomenljiv nasmešek. Mlad, postaven natakar me je malce v zadregi, a z nasmehom pogledal in ti pritrdil. 'Tukaj se vsi poznamo', sem nekaj bentil z nasmehom in pogledal proti kuhinji. Natakarji so mi vrnili, dobro se se zabavali na moj račun.

Odpravila sva se, nebo je bilo jasno in luna je ustvarjala dolge sence. Prav mistično, nikogar nikjer in malo sva se zadržala na grajskem trgu. Malenkost opita sva nerodno hodila navzdol po kamnitih stopnicah dokler nisi v svojih visokih petkah zdrsnila. Ujel sem te, da nisi treščila z rito po tleh, a kar nisi se mogla nehati smejati. Usedla si se na tla, pobožal sem te po laseh, ti pokvaril pričesko a kot se zdi, pritisnil na poseben gumbek. Prijela si me za nogi, me strastno božala in me močno zgrabila za rit. Obraz si pritisnila v moje mednožje, me poljubila ter prijela za jajca in jih nežno stiskala. Z dlanjo si drsela po prebujajočem se tiču in ga poljubljala preko hlač. Gladila si ga z obema rokama, tvoje telo se je pričelo zvijati v ritmu razposajene samičke. Odprla si zadrgo, ga vzela med dlani, drkala in lizala glavico. Tvoji dolgi črni nohti so se v temi svetlikali kot rezila in slišati je bilo le tvoje intenzivne vdihe in izdihe, srkanje sline in cmokanje.

Dvignil sem te, te zalizal od ust do ušes in ti od pohote skoraj odgriznil mečico. Sopihal sem ti na uho, te zgrabil za trdo ritko in stisnil k sebi. Mečkal ritnici, te lizal po dišečem dekolteju in se zgubil v dolini med tvojima mehkima prijateljicama. Nos sem zaril skoraj na drugo stran in z roko potoval do mednožja. Bila si brez hlačk, stegna so bila že mokra od premočene in razgrete muce. Obrnil sem te proti zidu in dvignil krilo. Pogled je bil nebeški, pred menoj se je razprostirala najlepša pokrajina na svetu, sij lune je še poudaril tvoje kraljevske obline. Dišalo je po užitku, pohoti, nasladi. Po bistvu življenja, po strasti, zaradi katere nas žene naprej. Poljubil sem jo, jo občudoval in ti čisto nežno risal linijo z jezikom po sramnih ustnicah, polizal ritko in gladil tvoja hlebčka. Zavedel sem se posebnosti trenutka in bil hvaležen za vse kar se mi dogaja, za ta trenutek, to nepopisno čudovito darilo, ki je tukaj pred menoj. Zadrževal sem se, vedoč, da ti je to všeč in počasi gnetel ščegetavček, porinil jezik globoko v vrelec življenja in ga vrtel v njem kot hudiček. Stiskala si ritnice in lava je privrela na plano, da si se kar tresla. Ko si se malo umirila sem vstal, ga nastavil med ritnici, drsal po muci predno ni sam poniknil vanjo. V počasnem ritmu sem ga premikal po tebi, vse globje in globje. Napela si rit, se uprla v zid in ječala. Nisem več zdržal, nabijal sem te kot nor, špricnil po tebi in te skoraj porinil z zidu. Čas se je ustavil, vse je potihnilo, zadovoljena in objeta sva zaznavala le najino dihanje, ki se je počasi vračalo v normalen ritem...

Pospremil sem te v sobo in se vrnil do svojega hotela, kjer sem v baru naletel na enega od gostov, ki je bil na naši adrenalinski avanturi s precej mlajšo prijateljico. 'Looking very glorious' mi je navrgel in se zasmejal ... 'Ready for a glass of nice red wine'? 'Haha, Always', sem odvrnil in kasneje marsikaj zanimivega in začinjenega izvedel od te 'sorodne duše'.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Sodelavka, prvi del

objavljeno 23.07.2019 ob 16:38 | komentirano 1x

Poletna

objavljeno 23.07.2019 ob 13:18 | komentirano 0x

sex v parku tabor pri matelkovi

objavljeno 23.07.2019 ob 11:16 | komentirano 0x

prevaran

objavljeno 23.07.2019 ob 05:45 | komentirano 0x

Mrzla sestrična

objavljeno 22.07.2019 ob 13:36 | komentirano 3x