Spoznavna kavica

Spet zacutim tisti nemir, ki se vsake toliko časa prikrade vame. Nemir, ki ga lahko umiri toplina dotika moškega telesa, dovolj nežna in dovolj strastna. Moža ni doma, da bi se vsaj privila k njemu, torej sem spet prepuščena sama sebi.
Odprem stran Avantur. Včasih je dovolj, da preberem kakšno zgodbico, včasih si moram pač pomagati sama. Vendar... nič zanimivega, nič, kar bi pritegnilo mojo pozornost... hmmm, skoraj nič!
Razmišljanje... Avtor izstopa iz povprečja. Z zanimanjem preverim profil in ugotovim, da ima objavljenih še več zgodb. Nekaj sem jih poznala, nekaj ne. Zanima me, kdo se skriva za profilom. Naj ga ogovorim? Tega še nisem naredila, me pa zelo mika. Pa se le ojunačim in napišem zasebno sporočilo... Naj pošljem ali ne?? Izbrišem sporočilo in zaprem profil.
Tudi vsakodnevni opravki me ne zamotijo, zato odprem profil še enkrat in zapišem komentar na objavljeno razmišljanje na zasebno sporočilo:
"Res je, moški ponujajo, ženske izbiramo. Ampak presneto težko je zaupati nekomu, ki ga ne poznaš. Težko se je pripraviti tako daleč, da si sploh upaš koga ogovoriti. Laže je, ko dobivaš sporočila..."
Tako, zdaj pa bo, kar bo... Pa sem hitro prejela odgovor, ki je stekel v sproščen klepet.
Razvedril me je, tale neznanec na drugi strani in po večkratnih klepetih s svojo preprostostjo in odkritosrčnostjo zbudil še večje zanimanje.
In potem me je povabil na kavo...

Prispela sem pred dogovorjen lokal. Globoko sem vdihnila in vstopila. Čeprav je bilo mračno, sem ga takoj opazila. Sedel je za mizo in gledal proti vratom. Tudi, če ne bi videla prej fotografije, bi vedela, da je to on. Drugačen je bil, izstopal je med gosti. Priznam, srce mi je zaradi vznemirjenja pričelo utripati hitreje, kar ni ravno v moji navadi. Ne vem, če je to opazil, vsekakor pa je bil pozoren poslušalec. Meni pa je pozornost tu in tam ušla... Všeč mi je bil in moje misli so malce prehitevale dogodke. Nežne rjave oči so me opazovale, jaz pa sem opazovala njega in se spraševala, če sem mu sploh všeč. Ni se izdal. Vendar, ko sva se poslovila, sem bila deležna nežnega prijateljskega poljuba... Uhhh, saj ne more biti res, da se ti lahko od tega zatresejo tla pod nogami...!? Pa so se mi!!!

To je le začetek zgodbe, ki se je razvila v naelektrena srečanja, polna nežnosti in strasti, polna erotičnega naboja... Ogovorjeni avtor zgodbic se bo v tem prepoznal, čeprav nisem napisala vsega... midva tako poznava vse podrobnosti...
Nadaljevanje za ostale?? Odvisno od zanimanja... tudi pisanje zgodbic vzame svoj čas...
Lepo nedeljo vam želim!

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Hvala, Makao. Če bi bilo malo več spoštovanja samega sebe in posledično tudi drugih, bi se marsikatera zgodba lahko podobno začela.

Uporabnik

ja, nadaljevanje vsekakor....

Uporabnik

Izjemen opis....lepše bi bilo obiskovati te strani če bi bilo več takšnih ki jim je uspelo!

Uporabnik

Lepa