Zmenek

Čisto navaden dan je bil. Med službo dobim SMS: “Zvečer si vzameva čas zase.” Ko sem to prebrala, mi je srce začelo hitreje utripati. “Z veseljem,” ji odgovorim. Po eni strani sem bila zelo vesela, po drugi pa nisem bila čisto prepričana kaj ima v planu. Bolj se je bližala ura konca službe, bolj so bili občutki mešani.

Pridem domov, skupaj pripraviva kosilo, debata o vsem možnem. Ne upam si je vprašati, kakšne načrte ima z mano. Veliko kave spijem, zato jo vprašam, če jo bo tudi ona. Se nasmehne in odgovori: “Pojdi se uredit, greva v mesto.“ Odhitim pod tuš, ker je zunaj precej toplo, oblečem kratke hlace in majico s kratkimi rokavi. Nisem stereotipna ženska , ki bi morala nositi krila in visoke pete, da bi se počutila žensko. Ko me zagleda se mi nasmeji in reče: “A-a, ne boš šla taka v mesto z mano.” Malo me zaskrbi, ker vem kako kinky je in kako jo briga kaj si drugi mislijo.

Na robu sedežne vidim pripravljen kupček oblačil. V trenutku mi postane vroče, čez možgane mi šine: “V latexu bom.” Medtem ko se oblačim, gre pod tuš še ona. Precej hitro pride nazaj, urejena kot iz škatlice. Nežen make up, kratka črna oblekica, spodnji del nekje do kolen, salonarji z 12 cm peto. Moja črna latex oblekica se je končala bližje riti kot pa kolenom, mrežaste samostoječke in črni salonarji z 15 cm pete. Črna paž lasulja, precej izzivalen make up in obvezna rdeča šminka.

“A si si všeč?” me vpraša. “Sem zelo, samo živčna sem, ker bodo vsi buljili vame,” ji odvrnem. Nasmehne se mi in reče: “Super sexy si, za ostale naj te pa ne briga, ker tudi njih nima kaj brigat.” Malo si oddahnem, samo vseeno se vidi, da sem živčna.

Na poti od stanovanja do avta je šlo brez težav, vmes mi reče, da je ne rabim vikat. Super, si mislim. Vsaj ena skrb mal, da ne bom kaj zafrknila. Kot ponavadi ji odprem vrata, ko sva obe v avtu, se odpeljeva. Vedno bližje mestu kot sva, vedno bolj živčna sem. Vidim kako jo moja živčnost zqbava. Parkira avto, odprem ji vrata, nato se z roko v roki sprehodiva proti lokalu. Trdim se hodit samozavestno, občutek imam, da naju vsi gledajo. Verjetno naju so. Samo me njena samozavest rešuje.

V lokalu kup ljudi, komaj dobiva prosto mizo. Občutek sem imela, da so vsi pogledali, ko sva prišle. Ona me potolaži, da še opazili niso. Nekako ji ne vrjamem. Ob pitju kave postajam vedno bolj sproščena, vedno bolj me briga za okolico. Tudi, ko me je poljubila, vsem na očeh mi je bilo super, nič nerodno. Občudujem njeno samozavest. Ni veliko takih.

Več kot 2 uri sva bili skupaj zunaj. Na zmenku. Super sva se imeli. Ko sva prispeli domov, je bilo pa samo še bolj vroče. O tem pa kdaj drugič.

Kategorija:
Lesbo 
Uporabnik

Pričakujemo nadaljevanje Smile

Uporabnik

Lustno!