Fandango


Fandango
V objemu si kot žamet. Mehka, topla, predana. Lahko bi te držal, objemal. Lahko bi se hvalil s tabo, lahko bi te počasi ljubil. Lahko bi te gledal preko kozarca rdečega vina in lovil tvoje vzdihe, ko se tako čutno premikaš pod mano. Razpel srajco, dvignil obleko.Lovil tvoj vonj, kot lovim tvoje oči, pil tvoj vzdih, kot se potapljam v tvoje telo.
Ljubiš kot mačka, ljubljenje končaš z ugrizom v roko, ki te boža, pa spet usločiš hrbet, ker ti ni dovolj. Ker dobiš še.
V objemu si drhteča in majhna. Ujel bi te lahko v dlan in prislonil na uho, poslušal tvoje srce, ljubil tvoje dlani, ki se oklenejo mojih. Dvignil bi obleko, posrkal medičino tvojega srca, se stiskal k goloti tvoje kože.
Ljubiš kot psica. Predana in dana, prodana in vzeta. Ljubiš roko, ki drži povodec in vendar veš, da je povodec drugje, da si mi ovila povodec okoli srca.
V objemu me spominjaš vročino Španije, na strast fandanga, na kitaro, ploskanje, na kastanete, na popolnost predanost čutnosti v objemu ponosa. Če se daš, se daš, ker si tega želiš sama, če odtegneš, je, ker si te ne zaslužim. Ravna, drzna, ponosna, izzivalna, ujemi me, ukroti me, vzemi me. Če zmoreš.
Ljubiš pozorno. Daješ mi, česar si želim. Prebrala si m, davno in jaz sem prebral tebe. V temi sem te bral. V pisavi slepih. Vsak del, vsak dotik, vsak vzdih. Prebral sem vsa tvoja skrita poglavja, z usti oblikoval vse tvoje stavke.
V objemu te predajam in sprejmem nazaj, vsakič še bolj mojo, vsakič toplejšo, vsakič je tvoj dotik mehkejši, vsakič so tvoja usta slajša. O ja, slajša.
Ljubiš z vsakim delom telesa. Najdeš me povsod, daješ mi povsod, ponujaš, česar ne bi nikoli našel, odkriješ stokrat najdeno, mi ponudiš še stoprvič in jaz hočem še. Vsakič novo, vsakič tvoje.
V objemu pleševa. Ne, ti me pelješ, ti me vodiš, ne morem tekmovati s tvojo čutnostjo, ne morem se obraniti tvoje vročine, vzemi me, zažgi me, skuri me s fandangom!
Ljubiš, ko me gledaš kako spim, ko se delam,da spim, samo da začutim tvoj previdni dotik, tvojo dlan, tvoje ustnice, tvoj dih, tvoje srce je kot močno vino, predobro, da bi nehal, preveč, da bi mislil na jutri. Ujamem tvojo dlan, popeljem jo po sebi, po tebi, ljubim sebe, ljubim tebe, s tvojo dlanjo se ti dajem, s tvojimi prsti te ljubim, točno tam in vem, da boš zjutraj tam. Ob meni.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Izlito srce..Ljubezen

Uporabnik

Fandango je čuten in erotičen španski ples, ples zapeljivcev, dober naslov....