Erotične zgodbe > Ljubimca prvič skupaj

Nikakor se nisva mogla uskladit za najin izlet. Ko se je končno vse poklopilo, pa je bila savna zasedena ... AAAAAAAAAAAAaa.
Ne, ne bova izpustila priložnosti, ne moreva se več zadrževati, želiva en drugega, pa četudi končava kar v avtu. Danes greva.

Poberem te z avtomobilom, že ko te zagledam te požiram z očmi. Nasmehneš se in pokažeta se tisti simpatični luknjici v ličkih. Samo jaz hočem danes še drugi dve luknjici. Lepa si kot vedno, visoka, vitka, urejena. Tvoji blond lasje, nasmeh in tisti nagajiv pogled. In krilce ... O ja, krilce. Se mi že nasmiha in hlače postajajo tesne. V glavi že sanjarim kako si spodaj brez in kako te bom božal in ...

Čau, me ogovoriš ko vstopiš v avto.
Čau bejba, danes si pa še posebej huda. Samo nasmehneš se in že se peljeva. Nekaj brez veze klepetava in vozim nekam proti Igu, nekam na samo. Zgledaš, kot da že razmišljaš kaj vse bi lahko počela ...
Zdi se mi, da sem opazil tak potreben lesk v tvojih očeh? Vidim, kako si grizeš ustnice, ko razmišljaš o ? O seksu?

Govoriva o tem in onem. Všeč ti je moj glas. Samo ne moreš si pomagat, da ne bi mislila na to, kako z njim vzdihujem, ko suvam vate ... In kako zakričim, ko mi pride ... mmmm ... Tvoja muca postaja že mokra.

Moja roka prav počasi počasi zdrsne s prestavne ročice na tvoje koleno.

Zate je to kot sunek elektrike, razlije se po vsem telesu in čisto potiho malo zamrmraš. Zame je to dovolj, da postanem bolj pogumen. Tvoje noge so same od sebe zlezle narazen in že tako težko čakajo, da moji prsti pridejo še višje in višje. Počasi se bližam, kmalu bom ugotovil a si res spodaj brez. Začutim vročino, kožo, nič ni.. nikjer, dotaknem se tvoje mucke. Ooooo, zavzdihneš in boke malo potisneš naprej. Za trenutek ali dva pustim roko na tvoji vroči mucki, hočem jo čutit, samo prsti se rahlo premikajo in pritiskajo, povsod.

Primem tvojo roko in jo položim na svoje koleno. Samo tebi se ne da čakat, hočeš ga takoj zdaj. Odpneš pas, se s celim telesom obrneš k meni in mi hlastno odpneš zadrgo in vzameš kar hočeš.
Vidiš, kot že parkrat prej, da si mu všeč, je že trd v pričakovanju tvojih ustnic. Najprej ga malo drkaš z rokama, pobožaš jajčka, nežno in počasi.Potem pa mi porineš glavo v naročje in mi začneš kar takoj, neusmiljeno sesati, lizati poljubljati to lepo glavico, vijolično od pričakovanja. Nekaj časa še lahko vozim, a dolgo ne gre. Ko vzameš celega tiča v usta, skoraj zakričim in sunkovito ustavim ob cesti. Tiča sem ti zaril vse do grla, ko se je avto sunkovito ustavil ... mmmm ... Oooo Tina, nisem vedel da to obvladaš ;)

Začnem narahlo suvat z boki, z rokami pa vlečem krilo gor, da bom lahko božal tvojo ritko, ki štrli visoko v zrak, medtem ko mi ga vlečeš. Čutim tam nekaj mokrega? Ja, tako zelo si mokra, wow :) Začutiš moj prst v mucki in se zvijepš od ugodja. Daj še, daj dva mi rečeš ko se za trenutek dvigneš. Lepo v ritmu nežno suvam z boki v tvoja usta in s prsti v mucko.

Zlezeva na zadnji sedež? Mi jo boš polizal?

Ohh jaaaa, uživam v občutkih, tako nepričakovanih in zato še toliko slajših. Seksat s tole bejbo je bila moja fantazija že ohoho časa. In sedaj imam dva prsta v muci te lepotice, tiča pa globoko v njenih ustih. Misli mi prekine njen glas ... Mi jo boš polizal? Itak, še vprašaš? Kdo ti je pa ne bi, odgovorim.

Ona se že plazi na zadnji sedež, ritko dvigne visoko v zrak, pred moj obraz. Da me še malo dodatno podraži .. kot da bi to potreboval, si mislim a se samo nasmejim. Tako potreben in trd nisem bil že dolgo časa. Hitro odpnem pas in ji sledim na zadnji sedež. Lepo si se namestila, ena noga na naslonjalo prednjega sedeža, druga na naslon zadnjega. Popolnoma razširjena me pričakuješ. Odpneš si še majčko in tvoje lepe joškice se prikažejo na plan. Z eno roko si začneš božati in stiskati bradavičko.

Pokleknem kar na tla avtomobila in se približam tvoji muci. Kako je lepa, čisto depilirana, dišeča in vlažna. Kar vabi me, da se zakopljem vanjo. Začnem z dolgim počasnim lizanjem. Počasi te ližem po celi muci, da jo spoznam, začutim vonj in okus. Mmmmmm ječiš nad mano in si stiskaš prsi. Z jezikom spretno potujem med ustnicami in se malo poglobim, začutim tvojo luknjico in jezik kar sam zdrsne vanjo. Pa spet ven in nazaj gor do ščegetavčka.

Ritem se stopnjuje, vse hitreje te ližem, sesam tvojo muco v usta, z jezikom prodiram vate. Globoko vate, kolikor gre jezik. Krožim v tebi te sesam v usta. Pa spet nazaj na ščegetavček ... zelo si že zrajcana, zato ti razprem ustnice in se prisesam direktno na ščegetavček. Posesam ga v usta, ter dražim z vrhom jezika. Začneš suvati z boki, tvoje roke me zgrabijo za lase in še bolj pritisnejo vate. Sesam in ližem te, ti pa stokaš in mi glavo kar sama tiščiš vase. Ko začnem s prsti prodirati vate in ti ob tem nežno grizljam ščegetavček je zate preveč. Preveč si mokra, vroča, napaljena, da bi še čakala. Ko prsta pokrčim in te dražim po g točki ti boki kar sami od sebe krožijo, jaz pa z usti lovim ščegetavček.

Dvigneš mi glavo in zlezem nate. Strastno in globoko te poljubim, stiskaš me k sebi, z rokami pa me že grabiš za tiča. Usmeriš ga vase in z enim močnim sunkom sem v tebi do jajc. Zaječiš od presenečenja in užitka, ne dam ti niti trenutka ... počasi ga povlečem ven in nato znova do konca vate. Kako si vroča in mokra, noro. Čutim mišice s katerimi mi stiskaš tiča ko sem v tebi in to me še bolj požge.

Začnem s stalnim hitrejšim ritmom, prodiram vate, še in še in še. Potni telesi se stiskata in drgneta eno ob drugo. Noge mi oviješ okoli riti in me stiskaš in vlečeš vase. Poljubljava se, najina jezika strastno iščeta en drugega in združena tudi z usti uživava. Nevzdržna pohota, fantastična lepotica, fafanje med vožnjo, tvoja vroča vlažna pičkica, občutki so premočni.

Potegnem te nižje na sedež in grem z roko pod tvojo ritko. Malo te privzdigujem ko te nabijam, še enkrat in še. Ritem se še stopnjuje, vzdihuješ, ja, še o fak, jaa ... S prsti te začnem dražiti še po ritki, tvoja muca je tako mokra, da je vse vlažno in brez težave ti potisnem en prstek v ritko. Aaaaaa ja, ja, odzovem se na tvoje vzdihe užitka in porivam močno, moj kurac se utaplja v tvoji mokri vroči pički, prst pa je vedno globlje v tvoji ritki. Čutim sam sebe, svojega kurca v tebi, kakšen nor občutek. Oh jaaa Tina. Bližava se vrhuncu, močno te zgrabim in začnem nabijat z vso močjo. Hitro in do konca vsak sunek, zmanjkuje ti zraka, začneš kričat, aaAAAAAaAAAAAA ja ja ja ja, še, še, aaaaAAAa. Prišlo mi bo te opozorim. Nej ti pride vame, globoko, mi še rečeš. Ni me treba prosit, sem čisto na koncu še en tvoj krik in me potisne čez rob. Globoko v tebi mi prihaja, lahko samo vzdihujem Ohhhhh, oo fak, ko začneš še bolj hitro dihat, otrpneš okoli mene, stisnjena. Moja vroča sperma v tebi te pripelje do vrhunca. Skupaj nama prihaja, v avtu, dva ljubimca združena v višku strasti.


Zgrudim nate, na tvoje vroče ustnice. Jezik najde tvojega, ko prekineva poljub ti rečem še, ti pa si ena pohotna prasička. Nagajivo se zasmejiš in rečeš, to je bil šele začetek frajer :*
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Spomin

objavljeno 12.11.2019 ob 22:41 | komentirano 0x

Venti quattro mille Baci

objavljeno 12.11.2019 ob 18:00 | komentirano 5x

Pri Maji na fuku

objavljeno 12.11.2019 ob 16:07 | komentirano 1x

Starejša soseda 70+

objavljeno 12.11.2019 ob 15:32 | komentirano 2x

Fucklandija

objavljeno 11.11.2019 ob 22:38 | komentirano 7x