Klepet in namestitev filtrov

V teh dneh počasi zaključujemo z namestitvijo klepeta in glede na situacijo tudi aktivacijo ostalih funkcij strani, ki so bile v času karantene okrnjene. V to spadajo predvsem filtri iskanja po oglasih, galerijah in dodatnih opcijah iskanja po uporabnikih. Vsem članom hvala za potrpežljivost, razumevanje in samodisciplino, ki je bila v teh tednih ključna.

Klepet bi moral sedaj po večini delati vsem. V kolikor imate še vedno težave z uporabo prosimo preverite ali imate nameščene zadnje posodobitve sistema in brskalnika. Oziroma oddajte zahtevek za pomoč na naši strani za podporo z opisom težave. Med tem, ko se opcija klepeta za stacionarne računalnike, razen posodobitve jedra, ni bistveno spreminjala pa je na mobilnih napravah zgodba drugačna. Z novo verzijo je omogočen video klepet in pošiljanje slik tudi na mobilnih napravah. Posodobljeno je jedro, ki je bistveno hitrejše od starega in sam grafični vmesnik.

Novost je še kreiranje sob, ki jih lahko uporabniki odprete sami. Sobe bodo aktivne 24ur in v kolikor želite omogočajo tudi izdelavo gesla, ki ga za dostop lahko delite s svojo zaključeno publiko.

Trenutno je pri mobilnih uporabnikih klepeta še težava s klikom na ogled profila, če član ni na vaši listi prijateljev oziroma z njim še niste klepetali. Pripravljamo popravek, ki bo usklajen z nastavitvijo zasebnosti posameznega uporabnika in bo na voljo v naslednjih dneh.

Uporabnik

Tudi meni ne deluje klepet? Bi za klepet moral biti premium član?

Uporabnik

@Gay in @Bambincka lahko pišeta kar na podporo, ker je odvisno od naprave ki se uporablja. @mihel05 oglasi po novem nimajo več nivojskega ogleda v kategorijah. Odstranili smo en klik in nastavili, da se celotna vsebina prikaže že na strani kategorije, zato se ogledi oglasa ne štejejo več pravilno in niso merodajni.

Uporabnik

se da klepet popolnoma izklopit? je zlo nadležen ker nekateri stalno pišejo tam.

Uporabnik

Zakaj ni mogoče videt kdo je obiskal oglas lp

Uporabnik
Gay

Meni ne dela klepet in iskanje , mi lahko pomagate ?